Ce parfumuri va plac? (18)
Raspunsuri - Pagina 22
danamiha spune:
rose, unde ai fost in vacanta?
cred ca sali isi va comanda Midnight pe nemirosite, tine mult la parerea ta.
sali, eu am mirosit OPIUM - FLEUR de SHANGHAI, e intr-adevar mai light decat cel clasic, ce sa zic, cred ca iti va placea![]()
![]()
teo30967 spune:
sali eu m-am hotarat: IAU LOLITA MIDNIGHT asa pe nemirosite ! fiica-mea -care e ca si tine fan lolita - mi-a si spus ca va fi al NOSTRU daca-m i place si mie daaca nu va fi NUMAi AL EI!
!
DECI baga-ma in comanda de cand vrei tu ...
acu sa va zic ca e "topita" dupa narciso se da tot timpul cu el dimineata la prinz si seara inainte de culcare !
rose_selavie spune:
Danamiha
,am fost la bienala de arta de la Venezia.A fost frumos dar n-a fost tocmai vacanta pt ca am mers cu facultatea si a fost f plin programul, am avut putin timp liber. Apropo acolo am simtit cel mai des Infusion d'Iris, Un Jardin sur le Nil si Tresor.
Am realizat ca am nevoie si de un parfum normal, decent, usor si m-am hotarat si razgandit ce sa iau cu mine pana l-am exasperat pe sotul meu.
El a decis Coco si Alien. Am numai parfumuri de seara si daca ma dau ziua trebuie sa am grija cat pun...asa ca m-am gandit ca data viitoare sa investesc in ceva care se preteaza ziua.
Cred ca Pure White Linen e o varianta. Miroase a caprifoi si trandafiri.
Ma mai gandesc...
sali spune:
dana, unde ai mirosit Fleur de Shanghai? Amanunte, please.....altfel mor.
E prea dulce sau prea floral? Seamana cu originalul? Zi tot ce iti amintesti . Tie ti-a placut?
teo, ( mai) ai vreun dubiu in privinta originalitatii produselor de pe 1st? Parfumurile tin, sticlutele sunt ok?
I-ai aratat fiicei tale cea mai recenta versiune a lolitei?
manucu, ce faci ? asteptam o parere si de la tine.
mai faci comanda?
carmena, tu mai vrei lolita de pe 1st?
vezi ca pt cadou nu prea au fost ok comenzile de pe 1st, mai toate cutiile au venit cam turtite. Pt noi sau cei apropiati , merge.
danamiha spune:
rose,
ne-ai lipsit
sali, cred ca l-am mirosit in vara la Budapesta. Acum 2 ani cochetam cu ideea de a-mi cumpara Opium, am primit o mostra de la Douglas cand mi-am cumparat ceva produse de la ei, dar am renuntat. Seamana cu originalul, dar nu e asa puternic, mai multe nu mai retin, stiu ca am mirosit mai multe de www.fragrantica.com/designers/Yves-Saint-Laurent.html" target="_blank">aici
Am uitat sa va intreb, cum sunt parfumurile de la www.fragrantica.com/index.php?q=creed&view=Pretraga&x=0&y=0" target="_blank">Creed? Toate sunt florale? Ati testat?
manucu spune:
Sali cred ca voi face comanda sa-mi iau Alien pt ca nu a venit in comanda asta, si am asteptat o luna
. Babanu' zice ca sunt neseriosi si ca i-au blocat si banii. Ma bate gandul sa-mi iau midnight dar inca nu l-am mirosit.
Angel violet miroase demential, mult mai bine decat Angel simplu iar Delice de Cartier miroase si arata exact ca cel de la Sephora. Produsele sunt ff bune, persista si sunt ff multumita de ele. Sa vadem daca babanu' si-a deblocat banii si va vrea sa mai faca comanda de pe 1st.
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)