Piersicutze de iulie-august 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Cu toate ca Busra nu este cu mine si nu-i dau eu sa manance sa va povestesc cum decurge ziua:
- la 6-7 dimineata 1 bibe cu lapte in somn(uneori nu-l cere, da mama ii da oricum)
- la 9-10 1 ou, 1 feliuta de cascaval/telemea, 1 feliuta paine; de cand e la gradi am inteles ca primeste acolo 1 iurtel si un covrig, dar ea mananca mai degraba fructul pus in gentuta(banana/mar/para)
- la 13-14 supica+ gratar de obicei( peste/pui/ficatel)+pilav/cartofi + salata asortata
- dupa ce se trezeste un fruct/un iaurtel cu fructe/placinta cu mere/branza
-la 19 macaroane cu branza/ mamaliguta cu br+smantana/ saramura de peste(fara multa sare)/ un platou cu legume si branzeturi din care isi ia cat vrea/ orice mancare facuta de mama care sa contina si ceva proteina animala
- la 23 un bibe cu lapte.
si daca ar putea ar manca la fiecare masa oua sub orice forma comestibila

Multumim pentru aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Gagici...sunt deprimata total si varza de oboseala...:

1.Azi noapte Cipi a urlat din ora-n ora,a tinut-o asa de la 12-pana dimineata...."nu vreau singur..vreau la mami meu...unde e tati meu...Etc...
Eu am incercat cat am putut sa-l linistesc, sa-i explic ca sunt aici, eu sunt langa tine...mami tau e aici...etcAm crezut ca poate doarme pe el...am incercat sa-l trezesc desi avea ochii deschisi si urla, si plangea..am aprins lumina..i-am suflat nasul...etc..L-am dus inclusiv la taica-su in pat....a stat putin si a inceput sa urle iar...
Nici acum nu stiu ce-a fost...durere pe undeva...sau tragedia lui gradi!!??N-a vrut sa manace lapticul nici aseara, nici de dimineata...
Azi dimi, daca am vazut ca nu face febra am decis cu sotul meu sa-l ducem totusi la gradi, ca daca-l lasam acasa e mai rau a doua zi..s-o luam de la capat!
Le-am spus educatoarelor ce si cum...si sa ma sune daca e ceva...Pana la ora asta nu m-au sunat...dar am inima cat un purice....acum la 4 ma duc sa-l iau...Om vedea ce-o fi!!Tineti-mi pumnii...
2.VA pup pe toate...o sa va scriu poate mai tarziu programul lui Cipi, ca acum nu ma pot gandi la asta....
3.Multumesc pt. ideiile de imunizare a copiilor...sanatate multa sa avem cu totii, ca asta conteaza cel mai mult.
4.Sarcini usoare mamicilor....curajoaselor....
5.Apropo de analize...aveti idee unde as putea gasi valorile normale ale analizelor pt. copii...astia de pe-aici de la laboratoare, dau valorile pt. adulti...si m-am cam speriat cu o hemoleocugrama a lui Cipi...facuta cam la 10 zile dupa ce a luat un virus ceva de pe la mare(cu voma la greu si cateva scaune proaste,in trei zile a slabit 2 KG.)
Of course...ca s-a dus naiba tot concediul(dupa 5 ani in care nu plecasem nicaieri,am reusit sa stam si noi 3 zile la mare +2 zile de stat in camera de hotel cu el...am hotarat sa venim acasa...unde l-am pus pe perfuzii...si asa l-am pus pe picioare...
Deci...valori normale pt.copii la hemoleucograma daca le stiti, ar fi super, pana ajung la pediatru...oricum pt. noi ar fi bine sa le stim.
Pupici pe burtici...
Ne reauzim...
Scuze daca v-am zapacit sau am scris anapoda...si scuze ca m-am vaicarit atat...e si de la oboseala...La anul pe vremea asta o sa ma distrez pe seama mea probabil..acum nu pot!
P.S. Sedinta cu parintii a fost anosta,bla...bla...bla...intr-un final ne-au cerut bani...am fost bucurosi sa-i dam doar sa le ia copiilor jucarii ca e jale acolo...Oricum am fost emotionati...
A...cea mai tare faza a fost ca a zis ceva de genul ca sunt f. multi copii(30!!!!)(credeau ca mai angajeaza inca o educatoare si s-au blocat posturile!) si ca ne asteapta la cotitura sa renuntam noi sau sa lipsim nemotivat ca pierdem locul...Cel mai bine se lucreaza cu max., max 20 de copii. Stiu asta...
Imi pare tare rau ca nu l-am dus la aia germana dar avea unele neajunsuri...le povestesc altadata!
pupici...acum pe bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la livada, piticii dorm amandoi in sfarsit si am si eu un pic de timp. Imi era tare dorasa ca am intrat si am citit ce fac piersicutele.

Sabina felicitari pentru bebelasi. Sa fiti voi sanatosi ca va descurcati sigur.

elimia si pentru decizia voastra. Sa le spui parintilor tai in acum este la moda sa-ti arati bunastarea nu prin case si masini ci prinnumarul de copii. Cel putin asa este in tarilecare se respecta. Imi pare sincer rau ca ai avut asa o reactie din partea lor dar lasa-i. Vor regreta candva cu varf si indesat ceea ce au spus acum. Si socii mei cred ca spera sa nu mai fac vreun copil sa nu iasa cu handicap sau ceva. Ei mult l-au crezut pe Luca retardat. Acum nu mai pot de dragul lui, si s-o vezi pe soacra mea ca vai ce cuminte este Luca, ce vesel este Luca, ce nu mai stiu cum este Luca. Eu cand ii povesteam la telefon acestea cred ca zicea ca vorbesc in dodii. S-a convins ca-i un copil perfect normal. Iar pentru mine sa stie ei ca asa cum este este am meu si-l iubesc neconditionat.

Noi suntem bine dar tot mucosi de vre-o saptamana. Prima saptamana ne-a adus Robert un virusel de la gradi si curg niste mucisori de mama-mama. Mai aiurea este ca Robert a capatat prostul obicei sa manance mucisorii si fac cu nervii. In zadar ii explicam ca face buba la burtica. Daca ma vede ff suparata pe el vine si cere sa-i sterg nasul.

La noi cu gradi a mers foarte bine pana azi cand m-a sunat doamna ca plange de-o jumatate de ora si am fugit repede si l-am luat. Acum nu stiu care-i cauza, se poate sa fiu eu de vina. Aseara ne-am intalnit cu o colega a lui si i-am spus ca fetita aceea sta la gradi pana la 5 pm. Ieri l-a pranz nu-l lasase Luca sa faca nani si i-am spus ca daca vrea poate sa stea si el la gradi pana mai tarziu si daca este sa faca si nani acolo. Mama fara creier is si eu, ca eu la-m intrebat daca vrea si el copilul cred c-a inteles ca il las acolo. Sau poate ca pana acum ducandu-l sotul si azi l-am dus eu si era mai trist ca l-am lasat si am plecat cu Luca, sau ca stia ca am osteopatie cu Luca nu departe de gradi a lui sau sau sau. Habar nu am ce a fost, ideea este ca a spus c-a plas dupa mine si cum am ajuns s-a inseninat. Dimineata la inceput n-a prea vrut la gardi dar i-am spus ca mai bine sa mearga ca altfel sta cu mine la osteopatie si este mai fain in curte cu copiii descut cu mine la osteopatie.

Si mai am si eu o problema ca veni vorba de cat de prietenosi is copilasii, Robert nu vrea sa vorbeasca asa in general cu altii decat cu noi, nu vrea sa le spuna cum il cheama, cati ani are, nu vrea sa salute eu ii explic ca asa este frumos sa salutam si nu vrea deloc sa faca asta. I-am spus ca si Wicky, baietelul asa de la desenul animat, saluta frumos si nici asa nu vrea.

A la gradi Robert a stat frumos s-a jucat dar sa manance nu vrea decat la micul dejun, la pranz se uita la copilasi si basta.

Maine am programare cu Luca la neurolog si ar fi bine ca Robert sa vrea la gradi. Altfel trebuie sa-l car dupa mine in oras si vai de mine cu amnadoi.

Martea viitoare vine mama si va fi mai usor. Vin si sora cu cumnatul si nepotelul asa ca am sa-l tin acasa vreo 2 zile sa se joace cu varul lui.

Merg sa intind si eu rufele si pupam toti copilasi chiar daca vor sau nu sa stea la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

emilia scuze am scris numele gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Am trecut si peste prima zi cu somnic la gradi. Nu a plans, nu a protestat, a dormit, dar a facut pipi pe ea...Eu ii dusesem educatoarei un scutec sa puna pe pat, dar a uitat... Poate maine nu mai uita.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Salutare si de la noi,

A trecut ceva timp de cind nu am mai intrat...dar am incercat sa citesc ..macar atit .

Felicitari proaspetelor mamici de 2 copilasi...si mai ales felicitari gravidutzelor .

Se pare ca multe piersicutze si piersicutzi au inceput gradi...acum in septembrie...noi ne laudam ca am inceput in iulie...dupa trei tentative esuate de gradi..la un an jumate..la 2 ani...si din nou la 2 ani jumate...se pare ca am reusit si noi ...in sfirsit sa ne integram la gradi.
Dupa cum scriam am inceput in iulie...apoi am avut o vacantza de 2 saptamini la final de august..si acum din nou de la 1 septembrie. Din cele mai bine de 2 luni la gradi ..Stefan a lipsit doar 4 zile in iulie ..ceea ce e un bilant nemaipomenit pentru noi.
Suntem inca la program mediu...dar mai spre iarna ..cred ca vom incepe sa mergem la program lung.
In rest ..am scapat de bibe ..de curind...dar nu reusim sa scapam de pampersul de noapte .

Week-endul asta ne-am sarbatorit cei trei anisori...chiar daca i-am implinit in august...dar am facut petrecerea pentru ambii copilasi ..abia acum cind a facut si Izabella 1 an.Sunt pozici la semnatura mea.

Am sa trimit citeva pozici..pentru colajul de 3 anisori...

Cam atit pentru moment despre noi..sper sa intru mai des..asta pina nu incep munca din nou.

Va pe toate

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN

www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Nici noi nu stam chiar pe roze. Ioanna a inceput sa faca febra si mai toata ziua se plangea ca o doare burtica (de fapt arata la stomacel). Cred ca iar a luat vreo viroza de la gradi. Speram ca anul acesta sa nu se imbolnaveasca asa de des pt ca anul trecut au fost mai tot timpul bolnaviori amandoi. Mergea Io cateva zile la gradi , lua ceva, ii aducea si lui Iorgos. Si mai speram ca inotand si in mare destul de des in vara aceasta sa fie mai rezistenta.

Iorgos are si el mucusori si cum apar astia "otita" scrie pe noi.

Se duce sotul cu ei la pediatru astazi.

Monica si Ioanna era asa timida si nu prea vorbea. Ieri imi zicea educatoarea ca intr-o luna s-a schimbat f f mult, parca ar fi alt copil, vorbeste tot timpul si cu toata lumea. Mai demult imi ziceau bona, sotul sau mama, cine se ducea sa o ia sau sa o duca la gradi, ca nu saluta deloc. Cand o duceam sau o luam eu insa ii ziceam si saluta si educatoarea si copiii.
Acum cand o intreaba cineva cum te chiama zice : " Ioanna. Si el e fratiorul meu, il chiama Iorgos. Eu am trei ani iar el e micut, are doar un anisor. Eu sunt mare ..." Dar mai are si faze cand sta lipita de mine si nu vrea sa scoata un cuvant.

La multi ani fratiorilor, Izabella si Stefan !

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

crissa, probabil a avut un cosmar mititelul....cum s-a comportat la gradi?
la noi merge mai bine cu gradinita, s-a mai obisnuit, si-a dat seama ca o asteptam, ca n-o lasam de tot acolo (cum probabil si-a inchipuit)...ca s-o mai "conving", o intreb ca vrea sa-i aduc (dulciuri) ..."mar..banana...I love milka....
mamidestefan, ma bucur ca ati revenit! La multi ani Izabellei!
julax, La multi ani Ioanei!
map, sanatate puiutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Anasia,multumim
Mamadestefam,ti=am admirat pozicie si clipul la odiseea izabellei.Super!
Map,mai aveti in plan un fratior sau surioara?
Raluca,sanatate multa,e nevoie!
Crissa,cum a fost la gradi?
Doniro,frumosi piticii,pare din ce in ce mai mica diferenta de varsta dintre eiIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Multumim fetelor...
A fost binisor la gradi...e cert insa criza pe care a facut-o toata noaptea a fost din cauza de gardi...
Apoi...cand sa zic taci ca-ncepe sa fie bine...a inceput cu muci...putina febra...acum tuseste de-a binelea...asa ca stam acasa de 2 zile...o sa fie iarasi 4 zile in care nu a fost la gradi...si o s-o luam de la capat!!!
Asta e...sa ne facem bine....Cacum e bine ca pot sa stau acasa cu el..dar de la 1 oct. ma-ntorc la lucreu...si nu stiu cum o sa fac fata...sau cand o sa raceasca iarasi...cu cine o sa-l las!!!???Ma gandesc cu groaza...la nopti pierdute...si a doua zi sa te duci la lucru...nici acasa nu dorm peste zi dupa nopti din astea...dar macar nu sunt nevoita sa lucrez cu cifre si sa am mintea limpede si ascutita cum ar trebui sa fiu la lucru!
Partea naspa e ca e un copil f. dificil si alintat...mai tot timpul nu vrea siropul ala...nu vrea sa scoata mucii....nimic nimic...totul cu urlete si cu circ....sunt cu nervii prastie....
In fine, va urez o zi buna...gradinita usoara pt. cei care s-au dus...sanatate si liniste multa.
P.s. 1.Am comandat pe librarie.net cele 2 carti...vin in 10-14 zile..sper sa am timp sa le citesc si sper sa ne ajute.
2.Incerc sa ma duc azi la pediatru cu el....fetelor voi ce ziceti,poate fi reactie la bromhovaxom?El n-a mai luat pana acum...
pupi la pitici.

Mergi la inceput