Piersicutze de iulie-august 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 10
ralucaspm spune:
Buna dimineata !
Am reusit si eu sa ajung la doctor aseara , iar astazi de dimineata mi-am facut analizele. Doamne ajuta !
Dupa ce ies rezultatele cred ca o sa ajung si la urolog.
Ioanna e mai binisor, nu mai face febra, dar tot in casa o tin. Daca e bine o sa o duc de luni la gradinita. Iorgos are mucusori si imi e frica de otita.
Cristina, sunt 2 carti, nu una ?
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
crissa71 spune:
Raluca:da..pana la urma am comandat 2...intra si tu librarie.net..le gasesti la phihologie...:puncte de cotitura, de la 3-6 ani(Tony B.) si Adele Faber"cum sa comunicam cu copii..."ceva de genul asta...le gasesti usor.
Imi pare bine ca ai ajuns la medic...sa te faci sanatoasa...eu am tot amanat...si uite acum incep serviciul si nu stiu daca mai am cum sa ajung..ca vreau sa ma duc pe la Bucuresti.Apropo de Sanador ce stiti?
Genie spune:
Buna dimineata fetele!
Iata ca dupa cele 2 saptamani de gradi ale Antoniei a aparut si prima raceala cu tuse, nas #537;i gat in piuneze....Ieri a facut febra cand era acolo si au sunat educatoarele, tuseste foarte tare, azi noapte iar cu febra, iar acum are 37 cu 2. Sper sa treaca repede, desi dupa cum se aude tusea parca vad...In rest, s-a acomodat la gradi, doar ca pe la 11 i se face somn si ii spune educatoarei ca vrea in patul ei :) A invatat cantecele, Frere Jaques si Melcul suparat, mai stie unu cu rata cu bobocii, e tare haioasa cand le spune.
Crissa, imi pare rau ca e asa greu cu adaptatul la voi, sa stii ca mi-a mai povestit cineva in parc de o fetita care facea exact asa, cosmaruri noaptea, nu mai vreau la gradi, vreau la mami in brate si palnsete si urlete si tot asa. Cica nu au avut alta varianta decat sa nu o mai duca si au reluat incercarea anul urmator, cand a fost ok si s-a acomodat foarte usor.
Doniro, bine ati revenit! Cat de mari s-au facut copiii!Si intr-adevar diferenta dintre ei pare foarte mica. Sa stii ca desi si eu i-am scos pampersul de noapte lui Toni de ceva vreme, inca se mai intampla accidente. Eu incerc sa ma trezesc in fiecare noapte sa o pun la olita dar cateodata nu ma sincronizez cu ea. Am o protectie de saltea pe care o pun sub cerceaf. De cele mai multe ori se trezeste imediat dupa si ma anunta: mami, am facut pisu pe mine.
Emilia, nu mai stiu daca te-am felicitat pentru decizia pe cae ati luat-o... iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos!
Asa mi-as mai dori si eu un bebe, dar ma gandesc sa mai asteptam cam un an asa...
Bulinuto, la voi cum mai e cu gradi?
Legat de meniul zilnic la fii-mea situatia e cam urmatoarea:
micul dejun : gem cu unt si paine sau ou cu masline sau cereale cu lapte sau paine cu pate de ton, sau branza telemea cu rosie, cascaval apoi o banana sau un mar (pe drum catre gradi)
gustare(la gradi) ceai cu biscuiti
pranz: fie ciorbita sau supa cu carnita si paine, fie supa si putin felul doi, pui la cuptor, fripturica de vita cu sos, peste sau alte combinatii
dupa masa(dupa somn): fructe
seara: paste, cartofi copti, mazare, cateodata cu carne, cateodata fara.
Lapte mai bea dar destul de rar, cam o canuta la 2 zile si ala cu nesquick. De cand am scos biberonul a rarit-o rau de tot cu laptele.
Ea are acum 94 cm si 13,5 kg.
va doresc weekend placut
eu ma apuc de curatenie
Ioana5255 spune:
Salutare fetelor,
am pus si eu cateva poze recente cu Alexandra.
Sabina 10+, mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
Mai incerc o data. Daca nu merge nici acum, ma las de meserie.
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
crissa71 spune:
Sabana:super pustoaica...ce mare s-a facut!!!Si frumoasa...cum e vanataia?I-a trecut cred...si la Cipi se fac tot asa.Asta-i trenul de la Nisipuri?Sau pe tot litoralul bulgaresc sunt?Si noi avem poze cu ele de la mare.Poate le punem....pupici la gagici.
MADYN spune:
Wow ce de butici, ce an fertil! Felicitari Emilia, felicitari Sabina sa aveti parte de luni usoare!
Larisa tu urmezi, da? Tin pumnii!
Mady lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)
Ioana5255 spune:
Cristina multumim de aprecieri. Da, este trenul de la Nisipuri. Acea poza este facuta in mai. Noi din prisma meseriei vara ne-am petrecut-o mai mult pe litoralul bulgaresc decat acasa. Am sa mai uloadez poze cand imi mai fac un pic de vreme.
Vanataia se retrage incet incet. Acum am descoperit alte 2 pe picior. Alea sunt sigur de la bicicleta sau escaladat topogane. Eu de fapt cred ca am baiat si nu fata. Toata vara a fost cu genunchii juliti si cu pantaloni "mari" sa nu se vada "bubitele ei".
Madyn multumim.
Larisa te asteptam in club.
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
doniro spune:
Buna seara mamici si pitici! Am venit si noi in Bucuresti, dupa 2 in care am reintregit familia. Victor e tare rasfatat cand mergem acolo, numai la mami vrea, nu ii convine nimic, dar asta e... poate in timp se obisnuieste cu "mami de week-end"... Acum, colac peste pupaza, Daria a facut un pic de temperatura (38), eu credeam ca e de la raceala, dar ea zicea ca o doare burtica. In masina a vomitat, deci banuiesc ca e o indigestie. Nu am curaj sa o duc maine la gradi, mai ales ca eu am treaba la munca si nu pot da fuga sa o iau daca e ceva... Asta e, trebuie sa ma obisnuiesc, dar sunt tare slaba cand vine vorba de boli, fie ele si usoare...
Noapte buna tuturor si multumim de aprecieri.
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
julax spune:
Genie,sanatate multa!Si Alex tuseste de o saptamana,tot de atnci ii curge si nasul,a stat acasa saptamana trecuta,nu-l ducem nici maine.Nu e grav,dar nu stie sa-si stearga bine nasul.Sufla bine,nu mai avem nevoie de aspirator,dar daca-l las singur,sufla pe langa servetelMai e cineva ca noi?
Sabina,e asa delicata in poze domnisoara carliontzata,incat mi-e greu sa mi-o imaginez cu vanatai Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete