Piersicutze de iulie-august 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Genie, Doniro sanatate puiutilor.

Iulia multumim. Totusi e o baietoaica.

Sabina 10+, mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

genie, doniro, julax, sanatate puiutilor!
noi ne-am acomodat la gradi, vad ca nu mai este stresata, s-a obisnuit si chiar ii place, a invatat poezii "pisicuta necajita", "batistuta"; cantecele "bate vantul frunzele", " ciupercutele" si inca unul pe care inca nu-l identific pt nu intelg mare lucru din ce canta;
am admirat frumoasele (si frumosii) de doniro si sabina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

hai ca scriu din joi in Pasti..timpu ma omoara
va scriu asa cateva cuvinte din ce am retinut de pe la voi
genie e jale mare ...am renuntat gata, m-am dat batuta
anasia super...ma bucur mult ptr voi
crissa granulele homeopate se dau personalizat...pup
noi umblam brambura...sunt obosita

pup fetele

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata livada!
toate piersicutele bolnavioare! sa treaca cat mai repede! si noi am colectat ceva muci pe la gradi, ieri nu am dus-o dar azi merge din nou. luni a venit o trupa de teatru la gradi! e foarte incantata. si se vad deja o serie de schimbari in vocabularul si atitudinea ei!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Salut , livada !

Vin cu vesti. Am facut analizele de sange si urina si totul pare ok, doar colesterolul e un pic peste limita, dar la cate kg am luat in ultima luna era de asteptat. Tiroida e ok.
Ieri am facut ecografie la abdomen si rinichi si totul pare ok.

Deci nu se stie din ce cauza am problemele astea. O explicatie ar fi sa fie pe fond psihic. E adevarat ca problemele au inceput sa apara de cand sotul a inceput la noul seriviciu si lipseste de acasa cateva zile pe saptamana.

Multumesc tuturor fetelor care au fost alaturi de mine.

Va doresc tuturor o luna excelenta !

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna dimineata, fetelor. Va scriu de la munca (dupa 3 ani si ceva in sfarsit m-am intors). Am avut o noapte de cosmar. Daria lua de cateva zile Augmentin pt rosu in gat; se pare ca din cauza lui, fiind f greu tolerat de copii, a inceput sa vomite absolut tot ce baga in gura. Inclusiv apa. Aseara, cand am vazut ca nu am cum sa ii dau tratamentul si nici sa o hidratez in vreun fel, am fugit cu ea la Elias. Au bagat-o pe perfuzie toata noaptea cu repaus digestiv, iar dimineata a venit sotul sa ne ia de la spital si pe mine m-a adus direct la munca, iar pe Daria a luat-o acasa, urmand sa mergem cu ea la tratament dimineata si seara (i-a lasat branula). Am emotii si in privinta lui Victor, care e la ai mei si tot face febra. Nu mare si nu des, dar de 2 zile tot face. Si nici nu am curaj sa mergem maine la el, pt ca Daria fiind asa...mi-e sa nu ii dea si lui ceva mai rau. Uffff, de n-ar fi bolile astea!
M-am plans destul, nu va suparati pe mine.
Va pup si sper ca mesajul urmator sa fie mai vesel.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

raluca, ma bucur pt rezultatele bune de la analize!bulinuta, s-a acomodat Rares la gradi?crissa, cum este Cipi?doniro, sanatate copilasilor! si tie serviciu usor; cred ca iti este f greu

fetelor, sunt doar vreo 3 piersicutze pt album.....nu mai trimiteti poze? nu mai facem albumul de 3 ani? haideti, mobilizarea....astept poze cat cat mai repede, cu siguranta si norocuta tot asteapta sa schimbe din pozele de pe blog....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Crissa La multi ani pentru Ciprian de Sf Ciprian
Roxana sanatate celor mici. Poate ii poate schimba antibioticul, daca nu il tolereaza. E ea mai sensibila.
Servici usor, un start bun.
Raluca bine ca au iesit bine analizele.
Noi suntem bine, avem prima poza de la eco cu gemenii. Sunt bine, cresc. Alexandra e si ea bine, doar ca imi cam face figuri cu mancarea in ultima vreme.
Va doresc un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Roxana sanatate celor mici. Poate ii poate schimba antibioticul, daca nu il tolereaza. E ea mai sensibila.
Servici usor, un start bun.

Asa speram si eu cand ne-am dus la Elias, sa imi recomande alt antibiotic, dar era mult prea deshidratata si orice i-as fi dat pe gura, ar fi vomat. Asa ca i-a pus branula si continuam cu antibiotic intravenos.
Mersi de urari.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Roxana,nici Busra nu tolereaza augmentinul. A primit de 2 ori pana sa ne dam seama ca varsa de la augmentin si nu de la altceva. Si Busra e bolnavioara zilele astea- initial nu am lasat-o pe mama sa ii dea antibioticul dat de MF(amoxi), dar am vorbit cu pitica si era apatica, ragusita, fara pofta de mancare, subfebrila, ii curgea si nasul si atunci m-am gandit ca mai bine ia antibioticul, decat sa fie intr-adevar o infectie bacteriana si sa i se agraveze starea. dupa a 2-a doza de amoxi deja se simtea mult mai bine. Acum e a 3-a zi de cand a inceput antibioticul.Se simte f bine.

Mergi la inceput