Piersicutze de iulie-august 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana5255 spune:
fetelor va multumesc pentru gandurile frumoase.
Miruna multumesc de info. Eu nu as vrea balet, as fi vrut dans modern.
Legat de gradi, noi mai stam un an acasa, nu am vrut sa o dau inca. De la anul va merge si ea.
Va doresc weekend placut. Noi stam in casa, cu vremea asta nu ne vine sa plecam nicaieri. Poate maine va fi mai frumos.
Va imbratisez cu drag.
Sabina 9+, mamica Alexandrei
crissa71 spune:
si eu va imbratisez...pe toate...
tare dor mi-a fost de voi!
Promit ca maine imi fac timp si va scriu mai multe!
pupici.
oanaalex spune:
Salutare
Raluca si Alex are piciorul plat, dar foarte plat nu are nici urma de curbura (il mosteneste pe sot) si medicul nu ne-a zis de getute sau alte cele atata a zis ca in adidasi si in papuci in care incap putem sa punem arch dar nu ca chestia asta l-ar vindeca ci ca arch-urile ajuta cumva sa nu oboseasca piciorul. Despre exercitii Alex merge pe varfuri de mic asa ca nu tr sa insist eu pt exercitii
Buli anul trecut la Chicago l-am dus pe Alex la gradi si am stat 2 saptamani acolo cu el pana l-am lasat singur. Asa ca daca aveti cum incearca varianta. Era gradinita romanesca dar educatoarea nu era de acord cu metoda sa lasi copilul sa planga pana se obisnuieste ci sa stai cu el sa nu fie nevit sa treaca prin asa ceva ca oricum pentru ei e o schimbare si ii afecteaza chiar daca merg cu placere
ralucaspm spune:
Michella, Ioanna bea lapte dimineata si seara. Eu ii pun in sticluta si bea cu paiul. Cateodata bea toata sticluta (300ml) si mai si cere, alta data deabea bea 3/4.
Si eu m-am inervat cand am auzit ce a spus ortopedul, dar eu nu eram de fata, sotul s-a dus cu Iorgos. Nu stiu de ce pe sot nu l-a deranjat. Oricum, bine ca am aflat asta relativ devreme, ca altfel ne-am fi dus la 3-4 luni la control si la facut pantofiori si talpite noi.
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
ralucaspm spune:
Cristina, bine ai venit !
Oana, Ioanna a inceput sa mearga la gradi de anul trecut in noiembrie. Si eu am stat la inceput cu ea. In prima zi am stat tot timpul, a doua zi plecam si ma intorceam la gradi de cateva ori, iar de a treia zi a ramas singura.
Fetelor din tara, stiti de ce imi este mie tare, tare dor ? De toamna, de culorile ei, mai ales la munte. Daca ajungeti pe la munte si faceti poze, pune-ti-le si aici sa ne clatim si noi ochii macar.
Iulia, in tine imi pun speranta. Ce mai faceti ? Ne e dor de voi.
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
emiliapop spune:
Revin.....
ne-am hotarat sa il tinem pe bebe , vedem noi ce cum va fi.... mai ales mie cu trei bebei seara cand o mai pleca sotul prin delegatie ca face asta cateva zile la interval de 2 saptamani.
oricum eu n-am putut sa iau alta decizie decat asta, altfel nu as fi putut fi impacata cu mine si deja ma gandeam ca nu o sa stiu niciodata cum va arata, ce va fi etc exact cum ai scris tu Larisa...iar sotul a zis ca asta-i un bebe luptator care s-a straduit din rasputeri sa traiasca mai ales ca din 2 bebei a ramas doar el asa ca sa il lasam sa traiasca.
despre ai mei parinti ce sa zic ...numai "ganduri de bine" si "vorbe de incurajare" :
-mama a zis ca se gandeste sa vanda casa sa se mute in alt oras de rusine si in ultimele zile daca nu ma gasea la telefon imi lasa mesaje pe robot daca am rezolvat cu avortul....ce mai superstresant si imi spunea ca numai saracii fac trei copii si tarancile, nu intelectualii .
- mai nou mi-a comunicat sa nu vin in parcul ei din fata blocului ca o sa rada lumea de ea , incep sa cred ca are ceva probleme la "mansarda" daca asa gandeste, chiar daca e mama mea.
- in operatiunea asta a ei s-a implicat si tata si soramea, nu stiu pe tata parca nici nu il mai pot privii in ochii de cand incerca sa imi tina discursuri cu cate avorturi a facut mama si e bine merci si se mai si laudau cu asta .......doamne fereste.....
acum sper sa fie totul ok cu bebe ca sa nu aiba ei motiv de alte barfe ca na mama a venit cu alta idee ilustra ca dee daca a ramas un singur bebe din doi sa nu fie " nu stiu cum" ca altfel nici nu vreau sa ma exprim la ce i-a iesit ei pe gura
a....sa va spun ca si "socrela" a incercat sa il convinga pe sot sa renuntam la el dar asta am aflat azi de la sot cand i-a comunicat ca il tinem pe bebe si a vociferat ca atare dar sotul i-a inchis gura ...ca stie el ce sa zica .
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
emiliapop spune:
Sabina felicitari pentru gemeni si multa putere ...na acuma o sa fim mamici de 3 copilasi sa te tii .
Fetelor multumesc inca o data pentru sustinere si vorbele bune, nici nu stiti ce mult au contat pentru mine in perioada asta grea.
Despre gradii:
Alex merge si el de 3 saptamani la o gradii particulara, oricum noi am mai avut o tentativa nereusita in Suedia si ceva incercari de cateva zile prin iulie.
Prima saptamana a mers la program scurt si apoi la program lung.
A plans mai rau la inceput, apoi mai putin ca ma chema educatoarea prin telefon sa vin fara sa ma vada sa ma uit pe geam ca sta cuminte la masuta si deseneaza sau isi punea scaunelul langa usa ca sa ma vada daca vin . Oricum nici acum nu m-am obisnuit cu ideea de gradii mi se pare ca e prea mic si ca il chinui mai ales ca el nu sta asa grozav la capitolul vorbire si nu prea imi poate povestii ce face acolo dar sotul imi spune mereu ca e spre bine lui sa stea printre copii.
Cu dormitul nu avem probleme in schimb cu mancarea da,nu papa decat felul I ciobica cu ceva paine si putin din felul doi sau deloc mai si vomita daca e fortat sa pape, iar cand vine acasa ar manca si frigiderul.
Si-a schimbat atitudinea fata de mancare si asta ma bucura cumva, nu mai alerg eu dupa el cu mancarea ci el dupa mine si dupa ce a terminat de papat si ii dau Evei sa pape isi ia lingurita si vine sa manance si din mancarea ei si zice "gu(r)a mare" probabil ca asa ii zice ingrijitoarea cand ii da sa pape, iar cand da pe covor zice "(r)usine".
Dimineata mai maraie cand il imbrac ca "nu veau a copii, nu doamna (educatoare)" si cand il las acolo imi spune "nu pleca mama si se agata de piciorul meu" de mi se rupe inima de mila , ii spun ca ma duc sa ii dau Evei de papa si ma intorc sa il iau.
Iar cand ma duc sa il iau incepe sa planga ceva in stil disperat cand fuge catre mine de frica sa nu dispar iar.
Ce sa mai, sincer eu l-as tine acasa inca un an dar nu ma inteleg cu sotul care o tine una si buna ca tb sa merga la gradinita ca progreseze si sa aiba programul lui, eu in schimb ma gandesc exact la ce a spus Miruna ca ii produc traume psihice si se va gandi ca el nu conteaza daca plansul lui nu ma impresioneaza.
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
julax spune:
Scriu scurt ca e foarte tz,Ioana abia a adormit.
Multumesc mult pentru urari,sabina,la multi ani cu intarziere,sarcina usoara!Ma bucur mult pentru voi!
Emilia,ma bucur ca ati luat decizia sa pastrati minunea din burtica si ca nu v-ati lasat influentati de familie(greu de crezut ce zici de mama ta...).sarcina usoara,o sa fie bine!
Oana,mai fac si eu din astea cu haine date aiurea,se mai intampla si la masa sa dau din mancarea Ioanei lui Alex si invers
Raluca,ce dom'dr de treaba.Te rezolv eu cu pozele
Buli,sper sase acomodeze Rares,nici eu nu l-as forta
Anasia,Genie,Larissa,Muuh,,e placuta zumzaiala de aici.
merg sa prind si eu cateva ore de somn ca azi ii taiem motzul Ioanei.Si deja s-a trezit de doua ori pana acum,vom vedea pana dimineata ce si cum...
O noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Ioana5255 spune:
Emilia am plans de fericire cand am citit mesajul tau. Na, asa sunt eu mai sensibila acum. Ce ma bucur. Ai luat o decizie inteleapta, cat despre gura lumii, da-o incolo. Voi sa fiti fericiti, sa aveti o familie unita, sa va iubiti, sa fie copiii cuminti. Pacat, ca parintii vostri gandesc asa, dar, poate se vor schimba pe parcurs. O sa fie bine. Si hei, nastem cam in aceeasi vreme.
Iulia multumesc pentru urari. Bine ai revenit printre noi.
Fii-mea bea cate o cutie de Milli pe zi. Ma dispera cu biberoanele si suzetele. La masa nici ea nu se inghesuie cine stie ce, dimineata mananca bine, la pranz un castron mare de ciorba cu paine si un pic felul doi (daca are chef), mai primeste ca desert o budinca, iaurt, chec ce o mai fi, seara mananca un sandwich, dar nici ala pe de-a intregul. In rest ea in loc de apa, bea lapte. Are 20 kg, dr vad ca nu se streseaza ca bea atata lapte, zice ca are calciu si sa o las in pace. Eu ma stresez, ca suge din bibe si din suzete (are vreo 5), daca se pierde vreuna e tragedie mare.
Noi cred ca iesim o tura la tara azi. Ma simt mai bine. Nu mai am greturi de dimineata, se vede ca am intrat in 3 luni. Sper ca de acum sa mananc si eu mai bine. Daca tot nu am voie sa ma duc prea departe de Bucuresti, macar la tara sa mai respir si eu un pic de aer curat, de fapt pici. Ni s-au facut piersicile. Sunt asa de parfumate, nu sunt mari, dar au un gust, cum din copilarie nu am mai mancat.
A, si am uitat sa va zic. Deja ii simt pe gemeni, desi mi se pare f f devreme. Dar ieri se zbantuiau la mine in burta ca pestii in acvariu, cred ca era fight pe acolo, la un moment dat am simtit ca o galma si cand l-am pus pe silviu sa puna mana, deja fugise. Am gasit si numele. Cum noi credem ca sunt baieti, ii cheama Nikolai si Cristian, dar si daca sunt fete avem nume: Ecaterina si Iustina.
Hai, ca m-am intins cat o placinta.
Va doresc o duminica placuta. Azi pare mai cald decat ieri. Va pup.
Sabina 9+, mamica Alexandrei