Burtici fericite de septembrie-octombrie (193)
Raspunsuri - Pagina 7
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui devylla Selen lasa bebelina in ritmul ei.Sa vezi cu ce putere o sa traga cand i se face fomica adevarata.Ca sa scoata aerul afara tine-o pe umar,un pic mai sus cu capul spre omoplatul tau si stomacul aproape de umar,iar tu stai in fund spijinita de niste perne. De regurgitat e normal,nu trebuie sa-ti faci griji.Inseama ca ii raman bule de aer in stomac.Daca cantitatea nu este mare eu zic ca nu ai motive de ingrijorare. Nela durerea de dinti e alta durere,nu poti compara.Io decat sa-mi scoata nervul,mai bine mai nasc inca o data La multi ani Mariilor pe ieri.Si La multi ani Anelor!!!Ana-Struta,Cristina_ana!?,anamaria1979,Ana-bb de loradin si celorlalte fete cu acest nume,la multi ani mie "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
La multi ani, Sabina! Nu stiu de ce retinusem ca pe 10 e ziua ta de nastere, ma pregateam sa iti urez maine.
La multi ani si tutur ANELOR, inclusiv mandrei mele sfinte, manca-o-ar mama. Acum imi explic de ce imi salta burta aseara intr-o veselie, Ana avea party in garsoniera, sarbatorea asa, in ajun!
Ma bucur sa aud vesti de la tine si de la fetitele tale, ma bucur si de sfaturile ce ni le impartasesti. Sunt niste dulcici ale tare, citesc cu placere de fiecare data despre ele, sa iti traiasca!
Ai dat deja jos kilele?? Bravo, deci se poate. Eu si in cazul optimist in care elimin toati cei 5 l de apa ce ii beau pe zi, sa zicem prin absurd ca dau jos 10 kile la nastere (m-as mira, dar vrabia malai viseaza), tot mai raman cu 10 peste greutatea initiala. Noroc ca nu sunt scunda, ca altfel o puneam de-o mamaliga... oricum sunt pregatita sufleteste sa ma rostogolesc asa, vreo 3-4 luni pana ajung cat de cat la niste forme de care sa nu imi fie rusine sa ma uit in oglinda.
Noi am adormit intre timp, am mai bagat o tura de somn de azi dimineata...
Ar fi cazul sa ne mobilizam un pic, daca vrem sa facem ceva azi...
Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!
ralu0308 spune:
Fetelor, am plecat...v-am pupat..ma duc sa-mi vad azi:)
Sper sa fie bine!!!
Off....ca am si emotii acuma
Va scriu cand ma intorc de la spital...pe sapt viitoare cred...
Raluca AMR - cateva ore - mamica de viitor - Alexandru 09.09.09
alex25 spune:
Buna dimineata si poftiti la
In primul rand, si apoi revin:
hai RALU, go baby go
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
vias spune:
Buna dimineata fetelor
In primul rand, imi pare rau ca micuta Raisa Maria trece prin asa grele incercari, sper ca DD sa aibe grija de ea, sa-i dea putere sa-si revin cat mai curand. Kattaryna
HAI RALU!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
31+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 7 SAPTAMANI
POZE
alex25 spune:
Asaaaa, si acum sa o luam sistematic:
LA MUTI ANI tuturor celor care poarta numele de ANA
LA MULTI ANI DACIANA
Sa fiti sanatoase, sa aveti parte numai de bucurii si sa traiti 1000 de ani fericiti.
Despre mine: sunt mai ok cu stomacul, probabil a fost si o indigestie dar tot ma apasa ceva acolo, clar e bbelusa, dar o suport, nu e problema, mai ales ca misca intr-o veselie!
Raluk, eu sunt de acord la chestia cu cautatul in listutza, mai ales ca ai facut-o tu deja, macar asa sporadic, dupa ce le trec termenele de nastere ca ar fi pacat sa ne facem sperante degeaba - mai ales daca nu au mai scris pe DC de mult timp.
Mkunigunda, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la control si tinem pumnii sa fie la fel in continuare. Cat despre saracia care ne inconjoara nu ma mai mira nimic, dar traiesc cu speranta ca vom primi ce ni se cuvine, chiar daca cu intarziere, asa cum sunt toate la noi in tara. Eu am deja kitul de celule stem acasa, nu a bani deloc sa le platesc, nu sunt extrem de convinsa, dar vreau sa stiu ca am facut tot ce era omeneste posibil ptr binele copilului meu, si ma rog la DD ca peste ani sa zic ce proasta am fost ca am dat banii de pomana, deci sa nu am niciodata nevoie de ele.
Vik, ia mai inchide mami telefonul, ca nu iti ridica aia statuie, mai ales daca spui ca deja e deranjant. Acusi apare si soatza si se insenineaza totul, ai sa vezi.
Hatsumomo, mai ai asa de putin si iti tii odorul in brate, nu pot decat sa iti urez multa bafta si sa iti tin pumnii, totul va fi bine.
Alecsxa, bine ai venit acasa, ne bucuram ca toate merg normal si te asteptam cu povestiri cat mai des.Vreau si eu bbelina asa de cuminte, deci se poate!!!Cand va aud cum vorbiti dupa cezariana imi fac si eu curaj ca nu o sa fiu singura care o sa mor de durere.
Cristina, bine ai venit acasa, ne bucuram ca sunteti bine si in formula completa!
Laura78nico, sper ca acum esti mai bine cu raceala, ca tare pacatoasa mai este.
Aida, bine ai venit acasa, vorbesti atat de frumos si tu ca iar mi-au dat lacrimile, te asteptam cat de des poti pe la noi!
Nela, spor la treburile administrative si incearca sa nu te stresezi.
Devylla, ne bucuram ca ai trecut pe la noi si ca fetele tale sunt ok si se inteleg atat de bine, vorbesti si tu la fel de frumos ca toate mamici, nu mai pot de dragul vostru, imi place de mor sa va citesc.
Multumesc din suflet tuturor mamicilor care isi impartasesc experienta cu noi si ne dau sfaturi, sunt extrem de utile!
Gata, ca mi-e sa nu pierd.
Ma bag si eu la o tura de si revin mai tarziu. Pupici!
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt
Dana15 spune:
Buna dimineata!
La multi ani Daciana!
Astazi este Sf Ana..nu am stiut(credeam ca este prin iulie)..La Multi Ani celor care poarta acest nume frumos!
Ralu tinem pumnii sa se termine totul cu bine!
Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
ramsan spune:
Buna dimineata!
Ralu sa dea DD sa fie excelent totul si sa il tii pe Alex cel sanatos frumos si papacios in brate astazi!- a propos ce zi faina e azi 09.09.09...huh?
HAI RALU!!
Citat: |
citat din mesajul lui ralu0308 Fetelor, am plecat...v-am pupat..ma duc sa-mi vad azi:) Sper sa fie bine!!! Off....ca am si emotii acuma Va scriu cand ma intorc de la spital...pe sapt viitoare cred... Raluca AMR - cateva ore - mamica de viitor - Alexandru 09.09.09 |
Bine ai venit pe lume MARIA de mami Roxxy ! Sa fii sanatoasa, cumintica si papaciosa!
Cu rusinica de rigoare urez si eu Mariilor sarbatorite ieri sa fie sanatoase, sa isi vada copiii mari (la casa lor), sa aiba parte de toata dragostea si norocul din lume!
Lucia ce ma bucur ca v-ati gasit cuibusorul mult dorit Este extraordinar cum povestesti tu ce rugaminti ai avut catre bebelushul tau si cat a fost el/ea de ascultator/-oare cu mamicuta lui/ei
Selen sunteti niste frumusei toti, dar cea mica va intrece cat este de dulcica Sa scrii povestea nasterii pe DC la Nasterea unei stele, daca vrei sa impartasesti experienta ta cu alta mamici.
Intru acusica sa va lamuresc despre cum trebuie impins si cum trebuie controlat impulsul de a impinge.
Ramona
Tudor Gruia 36+
AMR max.4 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
alex25 spune:
Normal ca nu am putut dormi ptr ca mi-am adus aminte ca vreau sa spal hainutzele de bb astazi, asa ca am pus deja o masina dar pe toate hainutzele scrie de spalat la 30-40grade, eu am pus la 60, o avea ceva? Voi ce spuneti?
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt
angelli spune:
Wowwww Ralu, go baby go, azi e o zi minunata pentru tine!
Devylla ce armonie e la voi.
Selen si cu greutatile de picioare cum a fost este prima data, cand aud de ele si eu am acasa, ma duc cu ele direct legate de picioare poate merge mai usor
Aida ce frumos ca esti deja acasa!
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis