Burtici fericite de septembrie-octombrie (193)
Raspunsuri - Pagina 6
aidaciolac spune:
Si uite cite te invata nevasta….
Nevasta te invata despre fericire: sa te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede
Nevasta te invata despre nudism: plec de aici si te las in curul gol
Nevasta te invata despre nulitate: tu fara mine esti un nimeni
Nevasta te invata despre procreere: eu te-am facut.. barbat
Nevasta te invata despre mobilitate: ce-ti fug ochii dupa curu lu’ aia
Nevasta te invata despre otet: ce acra poate fi ma-ta!
Nevasta te invata despre juramant: zi sa mori tu ca n-ai baut nimic?
Nevasta te invata despre munca in exces: cam multe sedinte peste program ai tu…
Nevasta te invata despre transformare: cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc
Nevasta te invata despre ratiune: cand iti vine sa ma inseli, sa te gandesti bine la ce pierzi
Nevasta te invata despre dictie: vorbesti exact ca ma-ta
Nevasta te invata despre sarbatori: vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Ellenuta spune:
HAIDE RALU HAIDE! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
NelaM spune:
Buna dimineata, dragelor!
Ne-am trezit si noi, matinale ca de obicei.
Cafelute si un mic dejul copios pentru amantoare, de la noi, cu mult drag.
In primul rand:
Ralu0302!
Nastere usoara!
Uite ce data frumoasa pentru nasterea unui bebe: 09/09/09...
Si tot primele pe ordinea de zi, felicitari din tot sufletul pentru Roxana si DanaDam, sa va traiasca minunile si voua recuperare grabnica!
Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!
NelaM spune:
O port in gand pe Raisa Maria a Katerynei, sa dea Domnul sa fie bine. Abia astept sa aud vestile bune cum ca totul este ok si ca s-au intors acasa.
Selen, ce poveste a nasterii frumoasa, mi-o si inchipuiam pe Ursulica ta bucalata si il vedeam si pe sot cum o studia, sa isi ascunda emotiile! Sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
Mkunigunda si . Ma bucur tare pentru vestile bune de la doctor. Se vede treaba ca ai fost taaaaaare in forma... ca eu nu m-as apuca sa fac clatite nici sa ma pici cu ceara, urasc sa fac clatite, mi se pare o operatiune asa de plictisitoare, parca esti un robotel...spre disperarea sotiorului, care este mare fan al acestora. Eu inca astept acel nesting si atunci am pe lista si clatitele cu pricina. Vorba Ralukai16: pai la cate am pe lista, sa tot fie asa vreo 2 saptamani de nesting...
Kemsy, ce tare ai fost cu "mie mi-a scos nervul o data pe viu, se pune?" … e cumplit sa iti scoata nervul pe viu, cred ca e mai mare ca intensitatea durerea asta de 2 min, dar in travaliu este mai lunga si cat de cat dozata ca intensitate altfel, crescendo; Nu stiu care o fi mai "buna", tind sa cred ca as prefera durerea graduala decat cea a scoaterii unui nerv...mai vorbim dupa ce o sa nasc .
Dar rog fetele care au nascut deja natural sa ma contrazica oricand, cu experientele lor, ca eu chiar nu stiu ce vorbesc despre durerile nasterii...inca!
Iti tin pumnii sa nu ti se intoarca flacaul, sa stea cumintel in pozitie regulamentara inca 4 saptamani, ca nu mai e asa de mult.
Alecsxei ii urez bun venit acasa, pozele le vad saptamana viitoare. Apropo de poze, pai Dana15, ai pus pozici cu patutul, ca parca nu te-am auzit?
Raluk16 , eu te sustin cu orice modificari doresti sa faci in listuta! Eu iti multumesc tie si celorlalte fete ca o gestionati asa de frumos.
Tu cum te mai simti? Esti bine, ca mi-ai parut un pic tristuta, poate ma insel (da doamne!). Ca tu tot scrii la toata lumea cate ceva frumos, dar mi-ar place sa aud si despre tine cum te simti, daca esti bine.
Diana2007, referitor la cum combatem retentia de apa. Am vazut ca au raspuns deja fetele pe tema: desi pare paradoxal, prin mai multa apa. Trebuie bauta si mai multa apa / lichide (de preferat apa). Eu am aceeasi problema a retentiei de apa in organism in sarcina asta, din fericire nu mi se umfla toate cele (picioarele si mainile) prea tare pentru ca stau mai mult in pat cand lucrez (nu pe scaun), dar si asa noaptea ma trezesc cu un fatzau de ma sperii, parca as fi baut toata noaptea, asa sunt de umflata. Din aceeasi cauza (retentie de fluide in organism) am si amortelile la maini, nimic major, pana la coate numa (chiar l-am intrebat luni de asta, la ultimul control, doctorasul mi-a zis ca sunt normale, dispar dupa nastere, numai amorteala prelungita in timp poate fi o problema). Eu cred asa, sincer, nu i-am mai zis la micutz, ca imi amortesc mainile si din cauza ca stau la calculator o groaza de timp!
Asa ca tre sa bem mai multa apa, ceea ce nu poate fi decat bine. Ma uit la partea pozitiva a lucrurilor, ca eu spre exemplu, band asa de multa apa, nu am facut nici o vergetura (si inchipuie-ti cat a avut de suferit pielicica mea, cam asa, pret de 20 de kile extra, ma mir ca nu explodeaza...) Dar in rest le am pe toate: amorteli, ameteli, dureri de muschi si ligamente, celulita. Noi sa fim sanatoase!
Despre noi: am fost un pic agitate si blue ieri, incerc sa nu ma stresez cu una alta (chestii administrative, deh, sa nu ma plictisesc doamne fere pe ultima suta de metri) si nu imi iese totdeauna...dar nu ma las si astazi stiu eu ca o sa fie o zi excelenta iar eu o sa fiu mirobolanta, cu o energie debordanta, toata pinky pink!!
Mai ales ca azi iar avem chestii administrative in programul de lucru.
O zi frumoasa va dorim si eu si Ana Banana!
Cu mult drag, din Zhenzhen
NelaM spune:
Si poate ma si trezesc intre timp... ca nu exista orasul Zhenzhen in tata China asta mare... poate Shenzhen...
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac Si uite cite te invata nevasta…. |
si din categoria studente, unul dragutel...
Studenta sustine examenul la Economie. Subiectul: teoria economica a lui Adam Smith. Profesorul, in varsta, observa ca studenta nu are idee despre teoria economica si dorind, totusi, s-o promoveze o intreaba:
- Dar care este prenumele lui Smith?
Fata se iuta in sala – poate vreun coleg ii va sopti, dar in zadar.
- Hai amintiti-va, este atat de simplu!
Fara rezultat... Profului i se face mila de studenta si parinteste o intreaba:
- Atunci, spune-mi: cum il chema pe primul barbat?
Fata rosind si evident rusinata raspunde:
- ...Petrica...
devylla spune:
Neata(again),
Tocmai mi-a sters Erika tot mesajul si acum o iau de la capat,dar scurtat.
Angelli se impinge pe contractie,se trage aer in piept cum spunea si Selen,te ridici in sezut(daca nu esti deja in aceasta pozitie) si impingi cu toata forta ca si cum ai fi constipata,insa toata puterea o indrepti spre partea de sus,nu spre fund.
Iar contractia doare ca la ciclu,alea de inceput.Nu va spun de cele de la sfarsit ca va speriati.
Kateryna suntem cu gandul la voi!Doamne ajuta sa isi revina repede bebelina!
Ralik 20 kg e totusi bine.Ai sa slebesti.Important este dupa sarcina,sa mananci sanatos pentru lactatie,apoi ne posibil sa slabesti o parte si alaptand.Si miscarea ajuta foarte mult.
Eu luasem 10 kg in 33 sapt.Dupa nastere ramasesem cu 6.Am dat jos 4 pana in prezent.Si m-am apucat si de nitica aerobic,cate o jumatate de ora pe zi cand am timp.Fiind la a doua sarcina,uterul inca nu s-a retras asa frumos ca prima data.Am si eu burta virgula
Lucia felicitari pentu vastele apartamente.Felicitari si pentru noile achizitii ale lui bb.SA va bucurati din plin de toate!
REvin cu noutati despre Lisa.
devylla spune:
Selen lasa bebelina in ritmul ei.Sa vezi cu ce putere o sa traga cand i se face fomica adevarata.Ca sa scoata aerul afara tine-o pe umar,un pic mai sus cu capul spre omoplatul tau si stomacul aproape de umar,iar tu stai in fund spijinita de niste perne.
De regurgitat e normal,nu trebuie sa-ti faci griji.Inseama ca ii raman bule de aer in stomac.Daca cantitatea nu este mare eu zic ca nu ai motive de ingrijorare.
Nela durerea de dinti e alta durere,nu poti compara.Io decat sa-mi scoata nervul,mai bine mai nasc inca o data
La multi ani Mariilor pe ieri.Si
La multi ani Anelor!!!Ana-Struta,Cristina_ana!?,anamaria1979,Ana-bb de loradin si celorlalte fete cu acest nume,la multi ani mie
devylla spune:
Lisa e o minunatie de fetita.E atat de cuminte,isi cere doar portia de tzitzi si apoi face nani ca un ingeras pana la 3 ore.Nu plange decat daca o deranjeaza ceva.De ex,cand o doare burtica.Si atunci nu plange ci se screme,iar daca o iau in brate si o daralesc ii trece numaidecat.Mananca bine,san in cea mai mare parte,si mai completez cu lapte numai cand este absolut necesar.Cand dupa vreo 3-4 supturi,unul dupa altul,tot cere.Atunci mai bea 20-30 ml formula si se culca.A facut falcute si nici nu zici ca a fost bb asa mic,ca o babuta.Acuma e gaza dolofana,de-mi vine s-o pap cu fulgi cu tot.
Doarme dusa indiferent de ce se intampla in jurul ei.Fie muzica,fie plansul Erikai,tipatul ei,goana dupa jucarii,jucarii aruncate si alte sunete...nu au nici un efect asupra ei.Se spune ca asa este al doilea copil,se obisnuieste in galagie.La Erika era f greu,mergeam in varful picioarelor prin casa,se trezea si la o masina care trecea strada.
Erika e tare draguta cu Lisa.Are grija de ea,ma cheama cand plange si eu nu sunt prin preajma,ii da din jucariile ei.Intr-o zi chiar am prins-o cand ii dadea suza ei,ca e si ea bb mic.Ma striga prin casa:"mama,lisa pange(plange)" sau "mama,lisa nani-nani(face nani)".
Este ascultatoare cand ii spun ca nu o pot tine in brate,asta cand o alaptez pe Lisa.Uneori e foarte rabdatoare si asteapta,alteori imi spune sa o pun la nani pe Lisa si sa o tin pe ea in brate.
Ieri,Lisa era pe canapea,iar eu cu Erika,ne jucam.Lisa a inceput sa planga putin.a fugit repede langa ea si a intrebat-o in japoneza "ce este?ce este?" I-am spus sa o intrebe daca vrea sa pape lapte.Iar Erika isi ridica bluza si se indreapta spre fata Lisei intreband-o:"bei?bei lapte?"
Cam atat pt azi,ma duc sa intind rufe,sa pregatesc pranzul pt Erika si sa ne mai odihnim.
De acum cand o sa se mareasca si bebelina Lisa mai greu cu forumul,dar ma gasiti pe mess.nu las adresa public.Daca o vrea cineva lasa-ti pm