Burtici fericite de septembrie-octombrie (193)
Raspunsuri - Pagina 5
Diana2007 spune:
Acum daca tot am stat mai mult pe forum azi, sa intreb si eu ceva.
Poate s-a mai scris si am ratat, dar cum combateti retentia de apa, umflatul mainilor si picioarelor ? acum pe ultima suta de metri
Eu in ultimele zece zile am luat vreo patru kg (asa a iesit cica la ultimul control de ieri) si sunt sigura ca e mai mult apa retinuta in organism, abia mai ma pot incalta, palmele ma dor cand le strang, iar la fata mai ceva ca o luna plina.
Ceva sfaturi ?
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +39s cu
"Life's a journey, not a destination"
laura78nico spune:
Buna fetele!
dupa o saptamana ...
In primul rand felicitari mamicilor si bun venit pe lume bebelusilor!
La multi ani tuturor sarbatoritelor de azi si tuturor copiilor si sotilor care poarta numele de Maria, Marian...
Vin dupa o saptamana in care am fost racita cobza si dupa mine a luat-o si Ramona...va inchipuiti bucurie!
Acum suntem o idee mai bine.
la toate si ne mai auzim!
Laura 32+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
vik-cj spune:
Raluk
Diana buna intrebare, si pe mine ma intereseaza ca am niste picioare si miini "pernute" iar fata e rotunda de numa...dr meu de familie zice ca nu am ce face e din cauza estrogenului secretat acum in prag de nastere...si ca va trece dupa nastere (dar nu imediat), sa beau in continuare multe lichide, sa stau cu picioarele la orizontala cat mai mult si sa am rabdare.
Sunt curioasa alte fete ce sfaturi dau...
Selen...am citit ce ai postat...asa pare de simplu cum povestesti tu...si am vazut pozele cu Ursulica...e tare dulce si frumoasa, sa iti traiasca! Si fotomodela Cristinei e tare frumoasa....sa va bucurati de ea!
35 + cu
laura78nico spune:
Din pacate sunt mult in urma si nu stiu daca voi putea recupera.
Dar sper ca toate fetele sunt ok.
Eu ma duc joi la control sa vedem ce mai facem si cum mai suntem!
Laura 33+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
raluk16 spune:
Diana si eu stiu ca asa e inainte de nastere. Si numai daca ai alte simptome (probleme cu vederea, tensiune marita, etc.) e de rau. Trebuie baut in continuare multe lichide si facute multe plimbari. macar la tine imediat trece
34+ Alex
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana2007 Acum daca tot am stat mai mult pe forum azi, sa intreb si eu ceva. Poate s-a mai scris si am ratat, dar cum combateti retentia de apa, umflatul mainilor si picioarelor ? acum pe ultima suta de metri Eu in ultimele zece zile am luat vreo patru kg (asa a iesit cica la ultimul control de ieri) si sunt sigura ca e mai mult apa retinuta in organism, abia mai ma pot incalta, palmele ma dor cand le strang, iar la fata mai ceva ca o luna plina. Ceva sfaturi ? |
eu stiam ca nu e chiar ok sa se umfle mainile si fata si ca e semn de preeclampsie ... se poate face o analiza parca de albumina , nu mai stiu sigur , eu problema cu umflaturile si retentia de apa am avut-o la prima nastere , dar doar picioarele erau beton ...
Oricum , daca dr zice ca e normal ... atunci o fi normal
La sarcina asta am invatat sa imi desumflu picioarele stand pe stanga
Cat despre gaze vad ca nici eu nu reusesc de fiecare data sa i le elimin si la spital tragea o ragaiala de suna ca la un magaroi , dar e asa scumpel si cumintel a durat ceva sa se acomodeze acasa , dar s-a rezolvat si furtuna a trecut si acum e pace , si doarme aici langa mine ca un papushel imi vine sa il mananc si sa il pup non stop.
... ma duc sa mai citesc sa mai vad ce s-a intamplat
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Aida ce fain povestesti!
Si sa nu uitam ca maine avem o naturala indusa! (intr-o data frumoasa!)
Hai Ralu!!! Nastere usoara!
34+ Alex
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Mesaj de la Kateryna, vestile nu sunt minunate. Ii trimisesem eu sms dimineata cu La multi ani ptr cea mica, care este Maria: "Multumim ptr urare si ca v-ati gandit la noi! Sper ca voi sunteti bine toate! Noi nu suntem chiar bine...Raisa a suferit o asfixie la nastere si a avut convulsii...De miercuri e internata la Giulesti la terapie intensiva.Acum e sub sedative si o vedem cate 5 minute dimineata si seara. E tare greu dar suntem optimisti ca vom trece cu bine peste toate incercarile ptr ca Dumnezeu mi-a dat o fetitza frumoasa si luptatoare. Mi-e dor de voi si va pup pe toate burticile, mamicile si bbelusii din dotare." |
ma tot intreb de ce este pe sectia de ATI si nu inteleg de ce nu e internata Raisa pe NPI . Ooooof , sper din suflet sa fie ok in final , ce situatie de kko , ii luam gatul la ginecoloaga ca a lasat-o atat in travaliu
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
intai si intai
Bine ai venit pe lume Maria sa fi sanatoasa si sa ai parte de bucurii in viata . Felicitari Roxxy80 refacere rapida si multa sanatate
ralu0308 nastere usoara
Aida ...
Poze cu noi
aidaciolac spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR, SA FITI FERICITE SI SA II AVETI ALATURI PE TOTI CEI DRAGI!
Aida ...
Poze cu noi