Burtici fericite de septembrie-octombrie (193)
Raspunsuri - Pagina 8
anomis28 spune:
Buna dimineata fetele,
La Multi Ani pentru toate fetele cu numele Ana!
Sa va dea Dzeu numai bucurii si sanatate,
(rugaminte pentru una din voi - sa mai stai la mami in burtica, pana se muta )
Hai Ralu!
Tinem pumnii pentru o nastere usoara si refacere rapida!
Bine ati ajuns acasa mamici cu puiuti!
Si pentru cele care ne lumineaza pe noi astea mai fara experienta despre care.
37+
ramsan spune:
RAISA MARIA de Katteryna sa se faca sanatoasa micuta!
Ramona
Tudor Gruia 36+
AMR max.4 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
mary_07 spune:
'neata
First of all,
Hai Ralu!! Nastere usoara!!!
La Multi Ani Daciana!!! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos si sa va umple inimile de bucurie!!!
La Multi Ani celor ce poarta numele de Ana
Bun venit acasa proaspetelor mamici
Acum sa va zic de noi...cu toate ceaiurile baute,parca nu mai am la fel de mult lapte. Razvi se trezeste cam la 2 ore (inainte se trezea la 3-4) ,cred ca e din cauza ca nu se satura...ma gandesc sa incep sa-i dau completare...si totusi,as vrea sa-i dau numai san,chiar daca papa atat de des...
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
ancadragoman spune:
Mari el poate sa aiba puseu de crestere,eu am patit asa cu Maria si 2 saptamani ajunsesem sa suga din ora in ora dupa care si-a revenit la programul normal de supt
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ramsan spune:
DESPRE IMPINS...
Cand incep contractiile de impingere (la dilatatia completa), respirati de doua sau trei ori, si cand vi se spune sa impingeti, inspirati profund, tineti aerul in piept, puneti barbia in piept incordand muschii abdominali.
Impinge in jos, in afara si in departare. Daca incordarea iti face fata rosie si muschii de la gat se incordeaza, aceste semne traduc ca tu iti directionezi impinsul catre fata, nu catre pelvis. Nu este bine pentru corpul tau si nu este o metoda eficace de a impinge. Foloseste-ti muschii abdominali pentru a impinge in jos si in afara.
Relaxati muschii planseului pelvin. Impingeti intre 5 si 7 secunde, expirati repede aerul, respirati inca de doua-trei ori si repetati impingerea pana cand contractia se incheie.
Cand contractia se incheie, relaxati-va si respirati incet.
Daca simtiti nevoia sa impingeti prematur, ridicati barbia si suflati usor pana cand nevoia de a impinge scade. Va poate ajuta la acest moment sa scoateti diferite sunete, cum ar fi "puh' puh" sau "hu, hu". Aceasta tehnica nu stopeaza nevoia de a impinge si nici nu opreste uterul sa impinga, in schimb evita adaugarea fortei dvs. de impingere la eforturile organismului.
Metoda Lamaze... stiti voi...
Ramona
Tudor Gruia 36+
ancadragoman spune:
Ramona f tare...asta este inainte sau in timp ce simti ca iti ies ochii din cap?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ramsan spune:
Puteti exersa cu oglinda in fata exercitiile de impingere, sa vedeti si voi daca se inroseste fata voastra (adik le faceti incorect) sau ba. Ideea este sa va incordati muschii abdominali de la diafragma in jos si nu doar diafragma.
Ramona
Tudor Gruia 36+
ramsan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Ramona f tare...asta este inainte sau in timp ce simti ca iti ies ochii din cap? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Eu as spune ca e indicat sa faci asta inainte, nu?
Multam ca ne-ai amintit de puseele de crestere uitasem de faza asta. Deh... neuronu' gravid, singur si pe cale de disparitie.
Ramona
Tudor Gruia 36+
vik-cj spune:
Buna dimineata fetelor!
Hai ralu0308! Nastere Usoara!
La Multi Ani Anelor! Si tie Daciana, La Multi Ani
Eu cred ca am dormit legat asta noapte vreo 3 ore...in rest carare la toaleta si meci de box in ficatul meu... dar mi-e asa de drag de a mea dom'soara cind o simt de nu ma pot supara pe ea.
Aida, Cristina...fetelor daca aveti timp mai spuneti-ne si nou astora care stau la coada cum e dupa cezariana....ca pe mine ma sperie toata lumea cu cit e de horror si de greu in primele 48 de ore.
Chiar Dana, cum a iesit patutul? Banuiesc ca nu a fost o operatiune asa laborioasa ca si la noi . Eu am postat o poza pe webshots cu patutul nostru "buclucas".
Va , ma duc sa muncesc si eu ceva....azi ma gandeam sa ma apuc de bagaj just in case, iar dupa 2 ma vad cu dr de familie.
35+ cu