Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si eu ma gandeam sa incep cu supa... ca Adelake e cam cacacioasa Asa ca astept sa vina pedi sa ne vada, sa ne consultam... sa vedem. Inca nu am inceput sa ii dau nika, desi imi tot iau avant de-o saptamana. Am cumparat steamer, am reactivat storcatorul si blenderul de la robot, am adus mere, morcovi si dovlecei... Si ma uit la ele! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
asa si eu
eu o sa incep cu legumele pasate direct, asta cand o fi
probabil sapt viitoare dupa intalneala Mami lui
Alexandra (03.03.09)
gabi86 spune:
aris eu stau pe zorelelor la intrare in chiajna.prima strada vizavi e cimitir stii unde nu ?e super
Pisik06 spune:
MONICA, Doamne ajuta sa fie bine. Azi de Sfanta Maria s-a intamplat o minune cu voi.
FLORINELA, noi am facut tranzit baritat ca sa vedem daca are reflux. Nu vomita prea mult, dar cand manca parca ii dadeam otrava, plangea rau, se chircea, facea urat rau, colici f puternici, etc. S-a constatat ca are reflux, chiar daca nu vomita, adica mancarea se intorcea in esofag si o ardea pe gatut.
KEA sau ARIS, mai puneti si voi o data linkul la tarcul ala de lemn. Ca tare mi-a placut si ampierdut link-ul
Ana mea iarasi a facut azi o mega criza, de trei sferturi de ora. Nici supa nu a mancat-o - avem mari probleme de cand am bagat carnita, adica de ieri, isi face greata, se ineaca special de se face vanata, orice sa nu manance - si a urlat de ziceai ca o taie cineva. Dupa aia a dormit o ora jumate, ceea ce se intampla f rar. Dar face asa cam des, o fi normal?
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
ADA1974 spune:
Salutare fetele,
nu am mai intrat de muult: probleme cu net-ul si treaba multa.
Nu am citit decat prima pag din acest capitol, asa ca:
da DOAMNE, numai bine lui ALEX, si fie a Maica Domnului sa fie alaturi de el si de familie si sa le dea muuulta sanatate si fericire
.
Si LA MULTI ANI "Mariilor, Marianelor si Marinilor".
Si pt maine, ca nu stiu daca mai intru pe net LA MULTI ANI "Anelor".
Pisik06 spune:
A, mai am o intrebare pt PISIGRI: ziceai ceva de o pensiune in Bucovina? crezi ca imi poti da link-ul? noi am vrea sa mergem de revelion in Bucovina, cred ca e super. Mercic
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
novus spune:
Petrean ,asta e marfa ![]()
:
http://www.vitalact.ro/prod01.htm
daca il doresti astept adresa ta 
; iti pot trimite 8 cutii
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 A, mai am o intrebare pt PISIGRI: ziceai ceva de o pensiune in Bucovina? crezi ca imi poti da link-ul? noi am vrea sa mergem de revelion in Bucovina, cred ca e super. Mercic ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
venim si noi !!!!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Nicky09 spune:
Fetelor...mama ei de iversificare! Mor cand vad si citesc cum va chinuiti cu diversificarea asta. Eu as zice sa incercati prima data cu borcanelele special pregatite pentru ei le cumparati in magazine.Luati cate doua de fiecare gust, apoi vedeti ce ii place si ce nu copilului si faceti in casa. Sunt fainuri speciale pe care le puneti in pasat sau zeama de legume, condimentati cu un pic e branza si gata, trebuie sa le placa, doar sunt facute pt ei, pe urma iar treceti pe facut in casa in loc sa cumparati.E u nu stiu e ce va complicati asa de tare cu atatea combinatii sofisticate. Unii copii primesc din prima, altii dupa cateva incercari,dar marul si para care se dau acum pana in 6 luni este imposibil sa nu le placa.Parerea mea este sa mergeti la simplu: doar mar, doar para, doar morcov....probati o saptamana: gustul trebuie sa se formeze.
Exemplu: EU , am vrut sa mananc gorgonzola care e puturoasa rau la gust si la miros, dar m-am acomodat cu ea dupa cateva incercaripoate chiar mai multe....cum vreti sa se acomodeze cei mici cu gustul....incercand mereu, nu?
Gata, nu mai zic nimic ca poate va suparati pe mine.
Monica-D-ZEU e mare, ai vazut?Daca tu te gandesti la el, el se gandeste le voi toti....Hai, fii tare in continuare!Copiii vostri au nevoie e 2 parinti puternici si sanatosi!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
gabi86 spune:
fetelor cu probleme la masa am citit undeva dar nu mai stiu unde (poate chiar in discutiile voastre)
ca bebe accepta mai usor papa diversificata daca la inceputul mesei primeste un pic de laptic ,si sub nici o forma sa fie intr o foame din aia mare pt ca refuza din start eu asa patesc cu robert daca iie foame rau nu vrea ssupa plange de foame si nu mananca tre sai dau inainte sa i vina foamea aia mare
Nicky09 spune:
Cine mai e ca noi, inca plini de lapte? parca mai era cineva care nu incepuse diversificarea?
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

fericita de