Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
novus spune:
In sfarsit am ajuns la zi cu cititul 

In primul rand multa sanatate lui ALEX si putere pt tine Ayla !!!! Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine si peste hopul asta !!

Multumesc de lamuririle cu fontanela, deci e ok !!
Cat despre bubite eu cred ca afacut alergie, daca e alergie la ceva ce am mancat eu (ca in week-end am mancat toate prostiile
); am si eu motiv sa nu incep cu legumele ![]()
![]()
Mie mi se pare asa complicata treaba cu mancarea, dar sunt linistita ca am arma secreta daca nu vrea papa ![]()
![]()
Alexandra bate din gurita toata ziua 
sigur e fata mea 
!!! si mai nou ii place sa faca bubu-bubu ca si cand face balonase !! e totala 
!! daca e in camera cu mine cand vorbesc la telefon, de abia ma inteleg de ea , ca vorbeste si tare ![]()
!!!
Singura in fundulet nu sta nici ea dar sprijinita sta
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
simina_kin spune:
Sorina Maria-bebe de Cocufan
Maria-bebe de Maya
Ariana Maria-bebe de Bebe-strumph
Mario Andrei-bebe de Nikoleta
Maria Casia-bebe de Maria_k
Maria Cristiana-bebe de Mihaelacg
Marina Alexandra-bebe de Alexa101
Amalia Maria-bebe de Silvia4
Maria Teodora-bebe de Mititica
Sophia Maria-bebe de Ada1974
Maria Teodora-bebe de Bubu-tea
Maria-bebe de Iulia_30
Maria Natalia-bebe de Alina.n
Eva Maria-bebe de Anamariame
Adela Marisa-bebe de Denisamada
Maria_k, Anamariame
Damian Codrut Andrei
Alexandru
Petru si Nicolae
La multi ani si celor apropiati voua ca isi serbeaza numele azi!!!
30+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
cativ13 spune:
Multumim pt aprecieri
Eram mandre ca doar eram la o nunta, na, trebuia sa ma aranjez putin, maimuta fiind mandra de la natura
Ca tot diversificarea e subiectul nr.1....pot sa incep cu supa? adica, sa ii fierb doua legume si sa ii dau zeama? toata lumea a inceput cu suc de mar si/sau morcov? In fine...doarme iar bebita mea..ghiciti unde? in pat la tati! si doarme profund
mami de Silvia Ioana
simina_kin spune:
SimonaMam

Ma duc ptin la
![]()

30+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
saby spune:
Florinela, sinem pumnii sa iasa bine analizele
. Sa sti ca nici a mea nu prea ia in greutate dar noua nu ne-a zis nimic de analize, sa vedem ce ne spune maine ca avem controlul de 5 luni si facem si Rotarixul, eu oricum inca imi pun semne de intrebare daca mai e ok ca la varsta asta inca sa dea afara (regurgiteze) destul de mult dupa ce mananca sau chiar si mai tarziu dupa masa.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
novus spune:
Gaza, bine ati venit de la mare !!!

Ce seamana gaza ta cu buburuza mea 

uite aici de ex are si ea o poza de genul asta
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Novus?locked=true#5369854029668628322
super tare !!! abia astept sa va cunosc si pe voi !!!! ca pe toate mamicile de fapt!!

de poza asta ziceam ![]()
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Gaza?locked=true#5378845008790378082
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Ca tot diversificarea e subiectul nr.1....pot sa incep cu supa? adica, sa ii fierb doua legume si sa ii dau zeama? toata lumea a inceput cu suc de mar si/sau morcov? |
Si eu ma gandeam sa incep cu supa... ca Adelake e cam cacacioasa
Asa ca astept sa vina pedi sa ne vada, sa ne consultam... sa vedem. Inca nu am inceput sa ii dau nika, desi imi tot iau avant de-o saptamana. Am cumparat steamer, am reactivat storcatorul si blenderul de la robot, am adus mere, morcovi si dovlecei... Si ma uit la ele! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin SimonaMam ![]() ![]() Ma duc ptin la ![]() 30+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
hmmmm.... 68 days to go
Adica... 68 days to sleep! Ca pe urma...
cativ13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Asa ca astept sa vina pedi sa ne vada, sa ne consultam... sa vedem. Inca nu am inceput sa ii dau nika, desi imi tot iau avant de-o saptamana. Am cumparat steamer, am reactivat storcatorul si blenderul de la robot, am adus mere, morcovi si dovlecei... Si ma uit la ele! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
) Vedem noi ce-om face, nu?mami de Silvia Ioana