Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
petrean spune:
exact asa ma gandeam si eu
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Petrean ,asta e marfa http://www.vitalact.ro/prod01.htm daca il doresti astept adresa ta ![]() ; iti pot trimite 8 cutiiMami lui Alexandra (03.03.09) |
eu am lactovit pe reteta...sa avd maine..dc e chiar lactovit..iti multuemsc dar nu e bun..nu ma omor sa combin 100 feluri:))
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
denisamada spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Si eu tot in stadiul asta...cumparat unelte...adus de la mama mere si morcovi si...facut salata si mancat EU. urmatorul pas ar fi discutia cu pediatra ep care o astept la Rotarix (pe care nu-l fasesc si trece vremea ) Vedem noi ce-om face, nu? |
Nu gasesti Rotarix? Vrei sa incerc sa il caut eu? Noi cand l-am cautat l-am gasit fara probleme...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Pisik06 spune:
Novus
. Uite aici un site cu pensiuni
http:// www. ruraltourism. ro/bucovina/html/bucovinaro.html
sper sa il ia.
Eu sunt in faza de prospectie. Am un soi de "pila" la vila ancuta, la gura humorului, da nu am vb inca. Te tin la curent. Hai ca vad ca facem un reve de ghiocei
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Novus ![]() . Uite aici un site cu pensiunihttp:// www. ruraltourism. ro/bucovina/html/bucovinaro.html sper sa il ia. Eu sunt in faza de prospectie. Am un soi de "pila" la vila ancuta, la gura humorului, da nu am vb inca. Te tin la curent. Hai ca vad ca facem un reve de ghiocei ![]() |
Ar fi super!

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
Sunt in transa cu lucrusoarele astea de bebei, nu ma mai satur sa ma uit la ele! Haideti, fetelor nu facem comanda? 

Denisa-Madalina
fericita de
carla28 spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Sa va arat mandrele lu`tati mami de Silvia Ioana |
Sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea. E la fel de frumoasa ca si mama ei!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
citat din mesajul lui saby La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi ![]() Ayla ma bucur tare mult pt vestile bune, ne gandim in continuare la voi ![]() Gaza am vazut niste ochisori frumosi vai, vai, vai!!!!Fetelor ce ma fac eu cu asta mic a mea, nu ii place nimic din ce ii dau sa manance. Avem o luna de cand am inceput diversificarea si i-am dat pe rand, mar, para, morcov, piersica si seara cereale si in afara de cereale altceva nu ii place. In prima zi cand bagam noul fruct ii placea tare mai manca si a doua zi si din a treia se stramba toata. Daca va spun ce combinati faceam doar, doar o sa mananci dar ti-ai gasit. Sa vedeti azi, i-am facut piure de piersica cu para si cereale din care a mancat maxim 10 lingurite si astea strambate si am zis hai sa-i dau mar cu morcov ca poate il mananca pe asta. cand i-am bagat prima lingurita a facut asa urat ca am zis ca vomita asa de tare icnea. Ce ma fac ca nu i-am inlocuit inca nici o masa si diversificam de o luna ![]() Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Saby, draga, nu te ingrijora. Eu am inceput cu al meu de la 4 luni ( acum are 5 ji jumatate ) si daca la inceput manca cu placere, acum are zile in care de abia inghite cateva lingurite de papa. Nici al meu nu a inlocuit pana acum nici o masa de lapte, de fiecare data dupa masa, la jumate de ora il mai pun la san.
Ce am mai citit prin carti, este ca nu trebuie fortat si nici insistat daca nu vrea un aliment, trebuie lasat 1-2 saptamani si incercat din nou. Raul face la fel ca si Maia dacaq nu-i place ceva, am senzatia ca va vomita, asa se stramba ca-i dau si lacrimile. Important este ca sa se obisbuiasca treptat si cu alte alimente, dar nu-i nici o graba, are toata viata inainte sa manance legume si fructe, acum laptele este baza.
Te pup

carla28 spune:
Aris, nu cred ca avem un dead line in privinta asta, fiecare copil are ritmul lui si banuiesc ca in 2-3 luni va avea mai mult de o masa inlocuita.
gigelica20 spune:
Aolica...dar cu ce viteza scrieti.
Io sunt in urma rau cu cititul, cu scriusul...ca nu am timp de nimic din cauza...offff...
Nunta e sambata, tre sa ma jumulesc, tre sa imi faci copitele si la maini si la picioare, sa imi rad mustata, sa imi jumuleasc chiar si sprancenele, sa ma dezrapanesc, sa imi pregatesc lucurile sa fac acelasi lucru si ptr printul consort si pentru Pitonul dintos care ma urla la creieri...I-a iesit doar un dinte ...cel din stanga jos...dar urmeaza cel din dreapta si urla cand il masez pe gingie si sus si jos...deci ii ies toti ... Mi-e o mila de el ca imi vine sa imi trad una in dinti si sa imi creasca mie in locul lui...
Si daca mai stiti voi io fac un tratament ca sa imi intarzie "Mos Cracila" ce trebuia sa vina taman in ziua nuntii...si mi-e un rau de mor. Ma doare capul de imi vine sa vomit, mi-e greata, am bufeuri...
Citesc din urma sau ma iertati si doar mai spun asa: "La multi ani ghioceilor sarbatoriti azi+ ghioceilor cu nume de Sfant si mamicilor cu nume de Sfant"!!!!
La multi ani, Mariilor!
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi
Maia Andreea ( 07 apr 2009)