Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
aris26 spune:
carla - merci
asa sper si eu. dar cred ca trebuie lucruri noi vorba Florinelei. se pare ca se plictiseste. trebuie sa intreb pediatra ce ii mai pot baga sa guste asa. macar sa stiu ca nu are alergie la nimic ca pana la urma o sa se sature el singur de lapte cu laptic toata ziua.
gabi - stai langa Calu
. pai daca se indreapta un pic vremea ar trebui sa ne vedem. e pacat sa stam la cateva sute de metri una de alta si sa nu ne vedem
. sunteti de mult in chiajna? ca noi suntem dintre cei nou venitzi
. daca e frumos maine iti dau pm cu numarul meu si poate iesim. eu nu ma plimb singura prin sat...mai ales ca la mine aici e mai pustiu asa si nu imi vine sa fug de caini cu copilul in carucior, pt doar prin spatele padurii ash putea sa il plimb
25 martie 2009
aris26 spune:
niky - e o idee si asta cu borcanele la inceput dar am inteles ca au cu totul alt gust

25 martie 2009
saby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicky09 Fetelor...mama ei de iversificare! Mor cand vad si citesc cum va chinuiti cu diversificarea asta. Eu as zice sa incercati prima data cu borcanelele special pregatite pentru ei le cumparati in magazine.Luati cate doua de fiecare gust, apoi vedeti ce ii place si ce nu copilului si faceti in casa. Sunt fainuri speciale pe care le puneti in pasat sau zeama de legume, condimentati cu un pic e branza si gata, trebuie sa le placa, doar sunt facute pt ei, pe urma iar treceti pe facut in casa in loc sa cumparati.E u nu stiu e ce va complicati asa de tare cu atatea combinatii sofisticate. Unii copii primesc din prima, altii dupa cateva incercari,dar marul si para care se dau acum pana in 6 luni este imposibil sa nu le placa.Parerea mea este sa mergeti la simplu: doar mar, doar para, doar morcov....probati o saptamana: gustul trebuie sa se formeze. Exemplu: EU , am vrut sa mananc gorgonzola care e puturoasa rau la gust si la miros, dar m-am acomodat cu ea dupa cateva incercaripoate chiar mai multe....cum vreti sa se acomodeze cei mici cu gustul....incercand mereu, nu? Gata, nu mai zic nimic ca poate va suparati pe mine. Monica-D-ZEU e mare, ai vazut?Daca tu te gandesti la el, el se gandeste le voi toti....Hai, fii tare in continuare!Copiii vostri au nevoie e 2 parinti puternici si sanatosi! Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" |
Eu am incercat si cu borcanele si facut de mine si inprimele 2 zile i-a placut din a 3-a nu a mai vrut. Azi i-am dat mar cu morcov de la Hipp si mai avea putin si vomita pe mine

Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Multumim pt aprecieri Eram mandre ca doar eram la o nunta, na, trebuia sa ma aranjez putin, maimuta fiind mandra de la natura Ca tot diversificarea e subiectul nr.1....pot sa incep cu supa? adica, sa ii fierb doua legume si sa ii dau zeama? toata lumea a inceput cu suc de mar si/sau morcov? In fine...doarme iar bebita mea..ghiciti unde? in pat la tati! si doarme profund mami de Silvia Ioana |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Aaaa, si multumim frumos de urari
. Spunem si noi La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi, cu numele sau cu ziua nasterii
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
florinela79 spune:
Pisik, mersi de raspuns....mai intraznesc sa te intreb, ce medicatie i-a dat sau un regim special???
Novus sau care vroia ceva frumos in Bucovina, am fost si a fost super, la Pensiunea Floare de Iris in Gura Humorului...excelent mancare se pregateste acolo cu produse proaspete si naturale...ce poftesi aia iti face...minunat...dificil putin drumul pana sus pe munte..ar fi excelent o masina cu garda la sol mai inalta, dar e ok.
Cat despre diversificare supa se incepe cu radacinoase:morcov, patrunjel , pastarnac, treptat saptamanal se introduce cartoful, ceapa (doar fiarta si scoasa din supa apoi)si dovlecelul apoi.
Carnita dupa 5 luni si doar un 30g bine pasata si fiarta separat de legume. Daca nu vrea supa cu carne nu o forta dar daca nu deschide gurita, incearca si da-i in mana 2 lingurite de plastic, cu margini netaioase, o sa le duca la gura...cum deschide gura hop si tu cu o lingura de supa...poate asa ai succes....la mine a mers cat de cat.
Pisik06 spune:
Florinela, noua ne-a dat Motilium sirop (se gaseste doar in afara) si losec (omeprazol). Acum ma ia doar motilium 1 ml/zi si in curand nu o sa mai ia, ca cica nu se face tratament mai lung de 6 luni.
Mercic pt pensiune, eu eram interesata
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
IliesClara spune:
Monica, vezi ca soarele rasare din nou!

LMA tuturor celor mici si mari care au orice fel de motiv sa se simta serbati! 
Legat de borcanele, eu sunt suficient de conservatoare sau cum oi fi, dar sunt reticenta fata de ele. Intr-adevar sunt facute pt BBi, dar probabil nu de mamici, ci de cineva care vrea bani pe ele. Ma indoiesc ca nu au ceva substante care sa le faca sa reziste mai mult timp.
Nu cred ca vor fi vreodata comparabile cu ceea ce facem acasa, din fructele pe care cu grija le elegem din piata sau din gradina.
Atata timp cat suntem in CIC, nu cred ca e mare lucru de facut zilnic cate un pireu de fructe sau legume. Cat ne ia sa razalim 2-3 fructe pe razatoarea de stcla sau sa stoarcem cateva zeci de ml de suc? 
Borcanelele numai chiar la maxima urgenta cand nu sunt 7 minute pt hrana home made. (7 minute cu tot cu spalatul vaselor)
Sper sa nu fi suparat pe nimeni.
Cu atat mai mult cu cat daca lor nu le place mai sorbim si noi din cand in cand cate un nectar sanatos
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)
olishka spune:
Buna seara!!!
LA MULTI ANI Damian Codrut Andrei, Alexandru, Petru, Nicolae!!!
LA MULTI ANI Mariilor, Marianelor, Marianilor!!!
Ma bucur sa aud vesti bune despre Alex. In continuare ne rugam sa fie bine.
Ati scris foarte mult, iar eu am citit pe sarite, caci am avut musafiri. A venit soacra si alte neamuri, dar norocul meu ca au plecat repede, iar la bucuresti a fost doar "escala".
Saby si David regurgiteaza foarte mult. Maine o sa sun pediatra sa intreb daca este normal. El mananca foarte lacom si a luat in greutate, asa ca nu mi-am facut probleme pana acum.
Cativ frumoase fete are tata 
Eu ma gandesc tot mai serios la bebe2, dar parca imi este un pic frica ca n-o sa faca fata organismul. Am tot zis ca o sa sun dr sa intreb cand ar fi indicat sa ma apuc de treaba, dar am tot amanat. Se mai baga cineva la o noua odisee? caci as vrea sa va am alataruri macar pe cateva dintre voi, caci sunteti super 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Offf nu stiu ce are David. Pana ieri adormea si el in timpul zilei tare frumos. Il puneam in patut sau balansoar si se juca un pic cu suzeta, apoi adormea. De ieri face niste crize urate de tot. Urla de ma inspaimanta vreo 10 min, iar apoi adoarme. Dar il apuca asa de-odata. Se joaca, rade si cum a obosit...incepe concertul
Ati patit asa ceva?
Olga, mamica lui David iepurasul 

... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Ca tot diversificarea e subiectul nr.1....pot sa incep cu supa? adica, sa ii fierb doua legume si sa ii dau zeama? toata lumea a inceput cu suc de mar si/sau morcov? In fine...doarme iar bebita mea..ghiciti unde? in pat la tati! si doarme profund
mami de Silvia Ioana