Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Multumim pentru urari pentru bebe Maria. Va spunem si noi "La multi ani" tuturor Mariilor si Marianelor.
Imi cer scuze dar nu pot citi in urma prea mult. Va admir pe cele care sunteti asa active pe forum, nu stiu cum reusiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

fetelor anunt lipsa mea mea maine de pe forum plecam la mama in brancoveanu poate intru cand ma intorc nu promit .
aris amana m intalneala cu o zi ok? la mine pe strada sunt multi bb o sa fii binevenita pup fete si bbi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

OLGA, Ana face asa mereu. Cand e obosita intai da concert si apoi adoarme. Tocmai ce ziceam ca azi nu a mancat, a urlat peste juma de ora de ziceai ca o taie cineva, apoi a dormit 1 ora jumate, ceea ce la ea e mega record.
Ea doarme f putin, fracionat, cate juma de ora si mai mereu cu scandal

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

OLGA, Ana face asa mereu. Cand e obosita intai da concert si apoi adoarme. Tocmai ce ziceam ca azi nu a mancat, a urlat peste juma de ora de ziceai ca o taie cineva, apoi a dormit 1 ora jumate, ceea ce la ea e mega record.
Ea doarme f putin, fracionat, cate juma de ora si mai mereu cu scandal

Pozele noastre

Asa a inceput sa doarma si David...doar cate o jumatate de ora. Doarme bine doar la cumparaturi...De-as fi eu in locul lor...toata ziua as baga somn Lasa ca trece repede timpul...sa vezi ce-o sa ne rugam si o sa tragem de ei sa se trezeasca sa mearga la scoala

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Novus. Uite aici un site cu pensiuni
http:// www. ruraltourism. ro/bucovina/html/bucovinaro.html
sper sa il ia.
Eu sunt in faza de prospectie. Am un soi de "pila" la vila ancuta, la gura humorului, da nu am vb inca. Te tin la curent. Hai ca vad ca facem un reve de ghiocei

Pozele noastre

Pai sincer m-a fulgerat o idee in timp ce citeam postarea ta : anul asta ne hotarasem ca de revelion sa mergem la niste prieteni tot cu bebe mic in ideea ca nu putem merge cu gasca pe undeva ei au copii mai mari si nu ii iau cu ei de revelion

darrrr daca am fi mai multi cu bebe mic, se schimba socoteala

deci studiem !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eu ma gandesc tot mai serios la bebe2, dar parca imi este un pic frica ca n-o sa faca fata organismul. Am tot zis ca o sa sun dr sa intreb cand ar fi indicat sa ma apuc de treaba, dar am tot amanat. Se mai baga cineva la o noua odisee? caci as vrea sa va am alataruri macar pe cateva dintre voi, caci sunteti super

si eu,si eu

mai ramane doar sa-l conving si pe tati care e cam reticent de cand o are pe mamaruta cea mica dar se rezolva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Offf nu stiu ce are David. Pana ieri adormea si el in timpul zilei tare frumos. Il puneam in patut sau balansoar si se juca un pic cu suzeta, apoi adormea. De ieri face niste crize urate de tot. Urla de ma inspaimanta vreo 10 min, iar apoi adoarme. Dar il apuca asa de-odata. Se joaca, rade si cum a obosit...incepe concertul Ati patit asa ceva?

ihi recunosc simptomele
de aceea incerc cand vad ca se apropie ora de somn sa-i creez conditii optime

Mergi la inceput

Fetele excursionistele care veniti cu fratior/surioara bebe ??

intreb pt ca sunt 3 camere cu 3 paturi - una o vrea SimonaMami deci mai raman 2 ; cu 2 copii chiar e greu in 2 paturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna seara la fete!
Mamaaaa, da mult ati mai scris, nu va mai ajunge omul din urma. Aveti limbarnita nu gluma.

haideti ca mai citesc din urma si revin.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Am citit ce a sscris Ayla la inceputul capitolului. Mi sa facut pielea gainii si mi-au dat lacrimile de bucurie. Un om a invins moartea, asa cum am invins-o si eu candva. Totul e sa crezi ca cineva acolo sus ne priveste si are grija de noi.

MULT CURAJ AYLA SI CAPUL SUS. TOTUL VA FI BINE!!!

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput