Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

David URLA!!! Nu stiu ce sa-i mai fac si nu stiu ce are. Nu are febra. A facut astazi caca de 3 ori. Oare o fi de la dintisori? Cum aflu?

Novus pt Anca sa rezervi camera cu 3 paturi, caci are 2 copii marisori si bebe 3. Si pt Lysbeth ar trebui o camera cu 3 paturi.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

David URLA!!! Nu stiu ce sa-i mai fac si nu stiu ce are. Nu are febra. A facut astazi caca de 3 ori. Oare o fi de la dintisori? Cum aflu?

Novus pt Anca sa rezervi camera cu 3 paturi, caci are 2 copii marisori si bebe 3. Si pt Lysbeth ar trebui o camera cu 3 paturi.

da-i nuorfen.ala linisteste dc e de la dintisori

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

la ele ma gandeam si eu ! oare o mai fi cineva?

de dinti nu stiu cum iti dai seama

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:

da-i nuorfen.ala linisteste dc e de la dintisori

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Nu am in casa decat paracetamol supozitor. Acum a adormit...spers sa nu se mai trezeasca, caci adormise si acum 10 min si s-a trezit urland Multumesc

Mergi la inceput

L-a adormit mama!!! Ce bine este sa ai o mama...caci eu ma inmuiasem toata

Fetelor cu bebei plangaciosi, multe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Eu ma gandesc tot mai serios la bebe2, dar parca imi este un pic frica ca n-o sa faca fata organismul. Am tot zis ca o sa sun dr sa intreb cand ar fi indicat sa ma apuc de treaba, dar am tot amanat. Se mai baga cineva la o noua odisee? caci as vrea sa va am alataruri macar pe cateva dintre voi, caci sunteti super

si eu,si eu

mai ramane doar sa-l conving si pe tati care e cam reticent de cand o are pe mamaruta cea mica dar se rezolva

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Sa ma anunti cand va apucati de treaba

Mergi la inceput

Imi este dor de Chatonel!! CHATO te vrem inapoi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Olga, la mesajul cu "URLA" m-ai speriat. La ala cu multe floricele pentru mamici de bebei urlaciosi m-ai facut sa rid. Pupam familionul, sper sa aveti o noapte frumoasa si linistita !

Pisik, vezi ca ti-am trimis MP, dar vad ca mai sint fete interesate. Pensiunea e aici: www.casa-lucretia.ro

Daca e de mers in Bucovina de revelion ne inscriem si noi. E destul de aproape chiar si pentru Pisilinca... mai nou e urlacioasa in masina...

Singura veste mare pe ziua de azi e ca dimineata m-am trezit super speriata la 6 cind a sunat ceasul Motanului sa plece la servici. Pisilinca ar mai fi dormit, da am trezit-o eu cind am dat buzna la ea in camera, disperata si speriata...

Ma duc sa pap harbuz, poate mai revin

AAAAA....iertare ! La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor zilei !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Iar s-a trezit Este bun paracetamolul?

Mergi la inceput

Paracetamol, indicatii terapeutice: tratamentul simptomatic la copii al starilor febrile si al durerilor uoare si moderate.

As putea sa-i dau, nu? Jumatate este ok?

Mergi la inceput