Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
olishka spune:
David URLA!!! Nu stiu ce sa-i mai fac si nu stiu ce are. Nu are febra. A facut astazi caca de 3 ori. Oare o fi de la dintisori? Cum aflu?
Novus pt Anca sa rezervi camera cu 3 paturi, caci are 2 copii marisori si bebe 3. Si pt Lysbeth ar trebui o camera cu 3 paturi.
Olga, mamica lui David iepurasul 

petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka David URLA!!! Nu stiu ce sa-i mai fac si nu stiu ce are. Nu are febra. A facut astazi caca de 3 ori. Oare o fi de la dintisori? Cum aflu? Novus pt Anca sa rezervi camera cu 3 paturi, caci are 2 copii marisori si bebe 3. Si pt Lysbeth ar trebui o camera cu 3 paturi. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
da-i nuorfen.ala linisteste dc e de la dintisori

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka David URLA!!! Nu stiu ce sa-i mai fac si nu stiu ce are. Nu are febra. A facut astazi caca de 3 ori. Oare o fi de la dintisori? Cum aflu? Novus pt Anca sa rezervi camera cu 3 paturi, caci are 2 copii marisori si bebe 3. Si pt Lysbeth ar trebui o camera cu 3 paturi. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
la ele ma gandeam si eu !
oare o mai fi cineva?de dinti nu stiu cum iti dai seama

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
da-i nuorfen.ala linisteste dc e de la dintisori ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
Nu am in casa decat paracetamol supozitor. Acum a adormit...spers sa nu se mai trezeasca, caci adormise si acum 10 min si s-a trezit urland
Multumesc 

olishka spune:
L-a adormit mama!!! Ce bine este sa ai o mama...caci eu ma inmuiasem toata
Fetelor cu bebei plangaciosi, multe 

olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
si eu,si eu ![]() ![]() ![]() mai ramane doar sa-l conving si pe tati care e cam reticent de cand o are pe mamaruta cea mica dar se rezolva Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Sa ma anunti cand va apucati de treaba

pisigri spune:
Olga, la mesajul cu "URLA" m-ai speriat. La ala cu multe floricele pentru mamici de bebei urlaciosi m-ai facut sa rid. Pupam familionul, sper sa aveti o noapte frumoasa si linistita !
Pisik, vezi ca ti-am trimis MP, dar vad ca mai sint fete interesate. Pensiunea e aici: www.casa-lucretia.ro
Daca e de mers in Bucovina de revelion ne inscriem si noi. E destul de aproape chiar si pentru Pisilinca... mai nou e urlacioasa in masina...
Singura veste mare pe ziua de azi e ca dimineata m-am trezit super speriata la 6 cind a sunat ceasul Motanului sa plece la servici. Pisilinca ar mai fi dormit, da am trezit-o eu cind am dat buzna la ea in camera, disperata si speriata...
Ma duc sa pap harbuz, poate mai revin
AAAAA....iertare ! La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor zilei !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
Paracetamol, indicatii terapeutice: tratamentul simptomatic la copii al starilor febrile si al durerilor uoare si moderate.
As putea sa-i dau, nu? Jumatate este ok?

dar se rezolva