Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Eu ii dau borcanele, desi ma laudam inainte sa-l am ca n-o sa manance copilul meu asa ceva. Sunt convinsa ca sunt ok, daca ai mei pot face compoturi, gemuri si mai stiu eu ce fara sa puna nici un fel de conservant, pai pot si astia. Aici toata lumea spune ca mancarea de bebelusi e foarte strict controlata. Unde sunt facute borcanelele de la Hipp de ex? S-a uitat cineva?

Eu vreau sa intreb fetele cu diversificare daca bebelusii nu-s putin balonati sau asa ceva. Keutu, asa pare, dar noi suntem abia in a 4-a zi, poate e asa pana se obisnuieste organismul? Ne-am intors din nou la siropul anticolici.

Clara parca spunea ca nu-i mare lucru sa curatam legume, sa le fierbem, sa pe pasam si sa spalam vasele mai apoi. Eu cred ca depinde mult de copil. Al meu e cuminte, dar vrea sa ma joc cu el, sa-l plimb prin casa sa vada una alta, in intervalele de timp cat are rabdare sa isi faca de lucru fara sa ma implice pe mine, spal biberoane, le pun la sterilizat, fierb apa, ma imbrac si pregatesc geanta pt iesit afara si in funtie de bunavointa lui mai fac una alta, dar mai spre dupa amiaza. iar de dormit, am mai spus, daca stau langa el poate dormi si 3 ore, daca plec, atunci sa zic merci daca apuc sa ma duc la wc. Si cu asta am lamurit-o si pe Maya, cum de am timp de forum.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Hello!!

Ayla, Doamne ajuta! ma rog si eu pt voi, bine ca acum e ok Alex.

Daca e vorba de ceva de rev mai mai ca ne inscriem si noi, mai ales in Bucovina

Despre diversificare...m-am hotarat si eu ca incep la 5 luni..adica apt trecuta..m-am inarmat cu morcov,patrunjel, mere..etc de la tara...proaspete si nestropite..etc...i-am dat pana miercuri morcov, joi, vineri si sambata mar...sambata pe la amiazi m-am trezit ca e plina de bubite pe gat si piept, pana azi s-au extins si pe manute, ieri era suspecta de varicela (mai lipsea sa nu ies din casa 2 sapt), azi am fost la alt medic...se pare ca e reactie alergica la ceva...ne-a dat ceva picaturi de calciude 3 ori pe zi, cica e antialergic, intre timp am taiat si diversificarea...astept sa ii treaca alea si nu stiu...sa o iau de la capat?sa mai astept pana face 6 luni?

PS: aveti o logoree incredibila..abia apuc sa tin pasul cu cititul, cu atat mai mult cu cat avem nunta la sapt viitoare si umblu dupa rochie de nebuna...

Mergi la inceput

Olga, nu stiu daca ajuta. Nu ma pricep.
Pisik: http://images.google.de/images?hl=de&source=hp&q=tarc%20de%20lemn%20copii&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna fetelor!
Da Oli poti sa-i dai jumatate de paracetamol. Incearca si un masaj pe burtica si mangaie-l pe cap asa ar putea sa-l mai linisteasca. Oricum incearca sa-ti pastrez calmul si sa nu intri in panica, daca esti sigura pe tine si el se va simti mai in siguranta si orice durere ar avea o suporta mai usor. Incearca si sa-i masezi usor gingiile daca se mai linisteste atunci sigur e de la dintiso.
Novus am auzit si eu ca fetele noastre semana, mi-a spus Olishka. Acum am vazut si m-am edificat, abia astept sa ne vedem live. Aaa si mai zicea Oli ca sunt amandoua la fel de zambarete, ne luam la intrecere la munte.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Novus si piticul meu face bubu-bubu tot cu balonase.Si mai nou a inceput sa scuipe. Probabil il deranjeaza cei doi dintisori si incearca sa-i dea afara. Da blegul lu mami nu stie ca ei stau acolo pana pe la 7 ani cand ii fura cioara.

Si apropo de diversificare: noi am inceput-o de vreo doua saptamani si pana azi copilul meu a papat de toate, mai putin legumele fierte. Nu-i placeau de nici un fel, dar astazi i-am bagat carnita de curcan si a halit aproape tot castronul.
Cam ce mananca el: dimineata banana cu mar sau nectarina cu branzica sau biscuiti, marul copt caci am observat ca nu tolereaza marul crud, il durea burtica.
La pranz pireuri de legume: morcov cu cartof sau morcov cu brokoli(i-am facut azi si ia placut) sau dovlecel cu dovleac sau cartof cu brokoli etc. Eu incerc tot felul de combinatii pana vad cam cei place.
Dupa amiaza avemm iar program de fructe iar seara cereale.
Cam asta e.

Hai ca m-am intins cam mult

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Olga, uite aici: "Paracetamol pentru copii: Dup#259; ce copilul a împlinit trei luni, îi pute#355;i da paracetamol pentru copii, dozat corect, pentru a ajuta la ameliorarea durerilor cauzate de erup#355;ia din#355;ilor. Ave#355;i grij#259; s#259; îi da#355;i cantit#259;#355;ile corespunz#259;toare la intervalele potrivite."

sursa: http://www.aptamil.ro/eruptia_dintilor

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Olga, pune-i jumatate de supozitor ca nu are ce rau sa ii faca, doar nu ii dai paracetamol in fiecare zi. Imi pare rau ca e suparat piticul...nici nu vreau sa ma gindesc cum va fi la dintisori, ca la cit de miriita e Pisilinca uneori, cu dintii cred ca ma dau vecinii afara din bloc. Mai ales ca acu are si glas, si putere sa zbiere cu ceasurile, nu ca la colici cind era mica si obosea repede

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Buna fetelor!
Da Oli poti sa-i dai jumatate de paracetamol. Incearca si un masaj pe burtica si mangaie-l pe cap asa ar putea sa-l mai linisteasca. Oricum incearca sa-ti pastrez calmul si sa nu intri in panica, daca esti sigura pe tine si el se va simti mai in siguranta si orice durere ar avea o suporta mai usor. Incearca si sa-i masezi usor gingiile daca se mai linisteste atunci sigur e de la dintiso.
Novus am auzit si eu ca fetele noastre semana, mi-a spus Olishka. Acum am vazut si m-am edificat, abia astept sa ne vedem life. Aaa si mai zicea Oli ca sunt amandoua la fel de zambarete, ne luam la intrecere la munte.

Multumesc

Eu sunt calma, dar mi-e tare mila de el. Se trezeste urland din 10 in 10 min. Sper sa nu fie toata noaptea asa I-am pregatit supozitorul...daca mai face o criza, i-l dau.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ilincutooo, ce faci mama, nu mai dai nici un semn ? hai ca mi-e dor de tine. Ce ai mai papat bun in ultimul timp? ca as vrea sa fac ceva de mancare si sunt in pana de idei. Si ce a zis pediatrul ala smecher la care ziceai ca o duci pe Sophiphi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetele excursionistele care veniti cu fratior/surioara bebe ??

intreb pt ca sunt 3 camere cu 3 paturi - una o vrea SimonaMami deci mai raman 2 ; cu 2 copii chiar e greu in 2 paturi

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Novus, noi o sa fim 4. @ adulti+bestie mica+bestie mare
Deci cred ca vrem o camera de 3 paturi daca se poate

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput