Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Pisik, vezi ca ti-am trimis MP, dar vad ca mai sint fete interesate. Pensiunea e aici: www.casa-lucretia.ro Daca e de mers in Bucovina de revelion ne inscriem si noi. E destul de aproape chiar si pentru Pisilinca... mai nou e urlacioasa in masina... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
ati vazut ce preturi au de revelion ??? 110 eur/zi/pers minim 5 nopti adica sa dau 1.100 euro

sau nu am citit eu bine pai la banii astia mergem undeva la caldurica
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
lysbeth spune:
Olga mercic t ca ti-ai adus aminte ca suntem mai multi
si Davidutu sa se linishteasca sa n-o mai chinuie pe mami
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
ati vazut ce preturi au de revelion ??? 110 eur/zi/pers minim 5 nopti adica sa dau 1.100 euro ![]() ![]() sau nu am citit eu bine pai la banii astia mergem undeva la caldurica Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Poate este 110 euro/pers doar in noaptea de revelion? Nu m-am uitat pe site, dar asa mi s-ar parea mai normal
Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
Olishka, , Alexandra trimite ( in somn
) multi 

lui David sa nu mai planga si sa doarma bine !!!!
Lysbeth, rezolvata problema 
V-am 
ca merg la 

sa fiu fresh pe dimineata !!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Olishka, , Alexandra trimite ( in somn ![]() ![]() ![]() lui David sa nu mai planga si sa doarma bine !!!!Lysbeth, rezolvata problema ![]() V-am ![]() ca merg la ![]() ![]() sa fiu fresh pe dimineata !!Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Multumim!!! Trimitem si noi pupici multi la Deva. In octombrie venim iarasi. Dar nu mai stau sa de mult
Noapte buna!!!

novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Poate este 110 euro/pers doar in noaptea de revelion? Nu m-am uitat pe site, dar asa mi s-ar parea mai normal Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
da ,asa mi s-ar parea si mie normal
la Gyula de ex anul trecut ne-a costat 1.000 RON /4 nopti cazare + 2 mese
am putea merge si anul asta !!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: | ||
Multumim!!! Trimitem si noi pupici multi la Deva. In octombrie venim iarasi. Dar nu mai stau sa de mult Noapte buna!!! Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

superrrrr !!! cand veniti ???Mami lui
Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() superrrrr !!! cand veniti ???Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Pai pe 24 oct avem o nunta. Cred ca venim cu o zi mai devreme, sa ne vedem la un suc/cafea/pizza (fara soacra

novus spune:
| Citat: | ||||||
Pai pe 24 oct avem o nunta. Cred ca venim cu o zi mai devreme, sa ne vedem la un suc/cafea/pizza (fara soacra ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
ok

!!! imi iau liber vinerea atunci daca veniti 

Mami lui
Alexandra (03.03.09)