Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 16
olishka spune:
Mamici ce s-a intamplat cu concursul cu dolareii? Ati castigat ceva? Se mai voteaza? Sa stim si noi daca sa mai bagam voturi 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui novus
ok ![]() ![]() !!! imi iau liber vinerea atunci daca veniti ![]() ![]() Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Esti tare draguta Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
Asa emotii am cu dintisorii lui David. Cred ca este tare frumos sa vezi un mic dintisor in gurita stirba. Sper sa planga din acest motiv si sa nu fie altceva...

florinela79 spune:
Fetele gata, eu ma bag la somn....a adormit galagie mica la 22.30, am mancat si noi...apropo eu am luat tzigara de o saptamana ma rasfat cu cate o tzigara si un pahar de suc, dupa ce adoarme Victor, afara pe balcon...asa ca la terasa
.
Voi aveti planuri indraznete de revelion....eu nu prea am curaj.
Noapte buna!!!!!!
Gaza22 spune:
Oli nu esti singura, sunt si eu pe aici. Gaza mica a adormit pe la 9 si sunt singurica acasa, mi-e cam urat si nici somn nu-mi e. Ma duc sa ma rasfat si eu pe balcon asa cum face si Florinela.![]()
Cum se simte Davidutul? s-a mai trezit? Ce ne facem acum caand vine frigul unde ne mai intalnim, vre-o idee ceva? voi pe unde va mai plimbariti?
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem patru lunite
aris26 spune:
saby - eu zic ca astia mici ai nostrii au facut concurs intre ei:cine scoate mai multe fire albe mamei pana la 1 an![]()
gabi - sigur ca da. oricum cica de joi se incalzeste
olga - m-ai facut sa rad cu bebelushii urlacioshi. eu una ma cam simt
. daca sunt dintii incearca sa-i freci gingia cu un deget si atunci se va calma instantaneu, ba chiar o da din plans in ras. e bine sa cumperi maine un gel sa il ai in casa. ca nu o fi acum ...oricum mult nu mai ai.
fug si eu la culcare...ca daca mai stau mult pe froum iar ma rateaza al meu sotz![]()
noapte buna
25 martie 2009
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IliesClara Legat de borcanele, eu sunt suficient de conservatoare sau cum oi fi, dar sunt reticenta fata de ele. Intr-adevar sunt facute pt BBi, dar probabil nu de mamici, ci de cineva care vrea bani pe ele. Ma indoiesc ca nu au ceva substante care sa le faca sa reziste mai mult timp. Nu cred ca vor fi vreodata comparabile cu ceea ce facem acasa, din fructele pe care cu grija le elegem din piata sau din gradina. Atata timp cat suntem in CIC, nu cred ca e mare lucru de facut zilnic cate un pireu de fructe sau legume. Cat ne ia sa razalim 2-3 fructe pe razatoarea de stcla sau sa stoarcem cateva zeci de ml de suc? ![]() Borcanelele numai chiar la maxima urgenta cand nu sunt 7 minute pt hrana home made. (7 minute cu tot cu spalatul vaselor) Sper sa nu fi suparat pe nimeni. Cu atat mai mult cu cat daca lor nu le place mai sorbim si noi din cand in cand cate un nectar sanatos |
De acord!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Offf nu stiu ce are David. Pana ieri adormea si el in timpul zilei tare frumos. Il puneam in patut sau balansoar si se juca un pic cu suzeta, apoi adormea. De ieri face niste crize urate de tot. Urla de ma inspaimanta vreo 10 min, iar apoi adoarme. Dar il apuca asa de-odata. Se joaca, rade si cum a obosit...incepe concertul Ati patit asa ceva? |
Da...
Plang de oboseala. Si Adela face de-astea, de ma apuca disperarea!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
olishka spune:
Ce toanta sunt 

Toata seara m-am uitat pe forum daca a mai scris Ayla si mesajul era in telefonul meu 
Ayla: " Se vad efectele rugaciunilor voastre a tuturor. I-au scos si drenul, si misca degetele mainii, ceea ce e foarte bine. doar ca abia dupa ce ce nu mai nevoie sa fie tot adormit ii vor testa reflexele pt a stabili daca are sechele fizice. Doamne ajuta, fiecare zi sa fie un progres!"
Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine!!!!
Eu ma culcasem, stinsesem calc...dar m-am uitat la tel sa vad cat este ceasul si am vazut mesajul.