Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 17
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Fetele excursionistele ![]() care veniti cu fratior/surioara bebe ??intreb pt ca sunt 3 camere cu 3 paturi - una o vrea SimonaMami deci mai raman 2 ; cu 2 copii chiar e greu in 2 paturi ![]() |
Cred ca si Anca, nu?
Fetele, noi mai stim ceva de Raaluca? Nu a mai aparut demult. Ce-o fi ce ea?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka Ayla: " Se vad efectele rugaciunilor voastre a tuturor. I-au scos si drenul, si misca degetele mainii, ceea ce e foarte bine. doar ca abia dupa ce ce nu mai nevoie sa fie tot adormit ii vor testa reflexele pt a stabili daca are sechele fizice. Doamne ajuta, fiecare zi sa fie un progres!" |
Stiam eu de ce bantui pe aici la ora asta! Dupa vesti!
Doamne ajuta!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Monnvas spune:

si nu mai stiu ce alte emoticoane sa mai pun de bucurie pt Monica.
Io's pasare de noapte ca lucru... Am admiterea la doc saptamana aviatoare si uite-asa pierd io timp pretios de somnic...
M-as baga si io la o comanda de hainute (ca nu am timp sa caut prin magazine) dar abia dupa 20 cand imi intra CIC-ul. As fi in stare sa fac tot eu comanda, am o singura retinere. Daca iar greseste omu' ceva, iar imi trimit sotzu' cu metroul pana in porumbiste sa schimbe? (noi nu avem masina)
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Ayla21 spune:
Multumesc de incurajari!
Problema este ca lupta de-abia de acum incepe, dar e bine ca incepe, altfel nu are cum sa fie o batalie castigata. Schimbarea de azi nu inseamna decat ca s-a intors printre noi. dar sa ajunga la fel cum era, e drum lung. Inca nu am idee cat de lung, decat ca sunt mult mai speriata decat prima data. Imi doresc atat de mult inapoi lumea mea. Nu stiu unde, cand, si de ce am pierdut-o.
Am si eu o intrebare, in special pt Bogdana, dar si pt cine stie. Cum pot, daca este posibil, sa scot copiii din tara, fara acordul tatalui?
Chiar este o problema acum pt mine. 

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
shasa spune:
Acum am ajuns si eu din urma:(
Am reusit sa recuperez cat de cat
MONICA m-a impresionat cum ai "stiut" printr-un sarut ca s-a trezit Alex. Sa va ajute Dumnezeu si asta sa fi fost ultima voastra piedica mai mare
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui gabi86 fetelor cum faceti fata statului in casa din cauza vremii? eu obisnuiam sa l iau pe robert si sa ma plimb muuult (noi stam in chiajna langa militari )si luam tot satu la picior acum doar asa un pic pe strada ca ingheata puiu azi pe la pranz l am plimbat vreo 20 de min si avea un nasuc rosu ca un om de zapada dar ii placea grozav ca nici nu misca statea si privea .oare la iarna cum vom trece peste atata stat i casa?![]() |
Of GABI iti spun eu: GREEEEEU Eu sunt satula de iarna. Ca stau cu ei mai mult in casa. Ai sa vezi ca vei ajunge sa te urci pe pereti de plictiseala fiindca prea mult nu il poti tine in frig. Si eu patesc la fel ca BOGDANA...trebuie sa ii feresc de vremea urata ca imediat dam de belea
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
Ayla21 spune:
Olga, Adriys, Bogdana, si cine mai avea probleme cu ghioiceii, sa va faceti bine repede!
La multi ani Andrada Teona, Bogdan, Maria, Mihnea! 
Olga, eu la copii prefer supozitorele, pt ca siropurile pot modifica scaunul sau deranja burtica. Asa ca nu iti face probl cu paracetamolul, si noi am pus cand au iesit primii dintisori, mai ales ca la primul chiar a avut febra vreo 2 nopti.
si lui Victor, sa iasa dintisorii repede si fara dureri.
Am mai virbit cu Carmen, si Ina are dintisori, si am vazut pozici, este o frumoasaaaa
.
| citat din mesajul lui magdyi2001 Am citit ce a sscris Ayla la inceputul capitolului. Mi sa facut pielea gainii si mi-au dat lacrimile de bucurie. Un om a invins moartea, asa cum am invins-o si eu candva. Totul e sa crezi ca cineva acolo sus ne priveste si are grija de noi. MULT CURAJ AYLA SI CAPUL SUS. TOTUL VA FI BINE!!! Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri |
Magdy, nu este prima data cand simt legatura aceasta dintre noi. Am zis ca am visat azi-dimineata la 6,30. De fapt nu era ca un vis, ca nu eram prezenta in vis, nici eu, si nici pe el nu il vedeam. Am simtit doar in somn, si stiu ca a fost doar o iluzie, ca real clar nu avea cum. Dar coincidenta de ora a fost fantastica.
Acelasi lucru s-a intamplat, si de aceea iti spun tie, daca ai citit la subiectul pt ingerasul meu, la 6 luni dupa ce a murit, am visat-o. Si visul, in momentul in care cautam raspunsuri, solutii pt a merge mai departe, si ora la care am visat-o (exact la ora la care, cu 6 luni in urma murise), si suprapunearea visului cu realitatea.
Acasa, daca doarme Clau la el in camera si ma gandesc la el, se trezeste si vine la mine. Uneori ma trezesc dimineata si ma gandesc la el, si incerc sa-mi distrag atentia, ca stiu ca simte si nu vreau sa ii stric somnul. Pe Alex il "simt" de dinainte de a ajunge in fata blocului, sau de dinainte de a ma suna. Ma suna si ii spun, stiam ca ai sa ma suni.
Si nu cred in paranormale.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui shasa Acum am ajuns si eu din urma:( Am reusit sa recuperez cat de cat MONICA m-a impresionat cum ai "stiut" printr-un sarut ca s-a trezit Alex. Sa va ajute Dumnezeu si asta sa fi fost ultima voastra piedica mai mare ![]() Florin Theodor PetruNew Life Is Born |
Shasa, atunci nu am stiut. M-am trezit doar singura si as fi vrut sa fie langa mine. Sunt asa de singura, ca nici sa dorm nu pot acum.

Ultima piedica... oare exista asa ceva? sa ne ajute Domnul, de acum, sa stim ce sa facem, sa le depasim mai usor. Stii vorba aceea nu-mi doresc o viata fara griji, pt ca asa ceva nu exista, imi doresc putere si credinta ca Bunul Dumnezeu ne va ajuta sa trecem cu bine peste toate.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Aolica...dar cu ce viteza scrieti. Io sunt in urma rau cu cititul, cu scriusul...ca nu am timp de nimic din cauza...offff... Nunta e sambata, tre sa ma jumulesc, tre sa imi faci copitele si la maini si la picioare, sa imi rad mustata, sa imi jumuleasc chiar si sprancenele, sa ma dezrapanesc, sa imi pregatesc lucurile sa fac acelasi lucru si ptr printul consort si pentru Pitonul dintos care ma urla la creieri...I-a iesit doar un dinte ...cel din stanga jos...dar urmeaza cel din dreapta si urla cand il masez pe gingie si sus si jos...deci ii ies toti ... Mi-e o mila de el ca imi vine sa imi trad una in dinti si sa imi creasca mie in locul lui... Si daca mai stiti voi io fac un tratament ca sa imi intarzie "Mos Cracila" ce trebuia sa vina taman in ziua nuntii...si mi-e un rau de mor. Ma doare capul de imi vine sa vomit, mi-e greata, am bufeuri... ![]() Citesc din urma sau ma iertati si doar mai spun asa: "La multi ani ghioceilor sarbatoriti azi+ ghioceilor cu nume de Sfant si mamicilor cu nume de Sfant"!!!! La multi ani, Mariilor!Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Ce tare esti, chiar mi-ai smuls un zambet. bafta la gateala, si pitonas fara dureri de dinti.

Da tu ce luasi mainca pt intarziere de ciclu? vezi ce faci sa nu te dereglezi. Eu am avut cam mult rau luna trecuta si dr mi-a zis sa iau fitomenadion si inca ceva, nu-mi vine acum, intr-adevar s-a oprit dupa cateva zile, si acum mi-a venit iar.

Dar sunt linistita cu dostinexul, daca aveti nevoie nici sa nu luati Brocriptin de care ma speriasem si eu, ca numai efecetel lui secundare imi lipseau, oricum mi-e rau. De la dostinex nu am avut nici eu efect, si am scapat de durerile de sani, ca deja ma temeam ca fac si vreo mastita pe aici. Asta este, am alaptat 7 luni jumate, cu mandrie, daca nu se mai poate, e bine si atat. Nu am nici o remuscare, chiar ma simt usurata. Cel putin ca pot lua si eu o pastila de durere de cap, sau cate o pastila de calmare de aia naturista sa nu mai plang non stop, ca daca fac depresie, cine se mai ocupa si de mine?

shasa spune:
| citat din mesajul lui IliesClara Monica, vezi ca soarele rasare din nou! ![]() LMA tuturor celor mici si mari care au orice fel de motiv sa se simta serbati! ![]() Legat de borcanele, eu sunt suficient de conservatoare sau cum oi fi, dar sunt reticenta fata de ele. Intr-adevar sunt facute pt BBi, dar probabil nu de mamici, ci de cineva care vrea bani pe ele. Ma indoiesc ca nu au ceva substante care sa le faca sa reziste mai mult timp. Nu cred ca vor fi vreodata comparabile cu ceea ce facem acasa, din fructele pe care cu grija le elegem din piata sau din gradina. Atata timp cat suntem in CIC, nu cred ca e mare lucru de facut zilnic cate un pireu de fructe sau legume. Cat ne ia sa razalim 2-3 fructe pe razatoarea de stcla sau sa stoarcem cateva zeci de ml de suc? ![]() Borcanelele numai chiar la maxima urgenta cand nu sunt 7 minute pt hrana home made. (7 minute cu tot cu spalatul vaselor) Sper sa nu fi suparat pe nimeni. Cu atat mai mult cu cat daca lor nu le place mai sorbim si noi din cand in cand cate un nectar sanatos................................................................................................................ Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea) |
Total de acord cu tine

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born

azi pe la pranz l am plimbat vreo 20 de min si avea un nasuc rosu ca un om de zapada dar ii placea grozav ca nici nu misca statea si privea .oare la iarna cum vom trece peste atata stat i casa?
de