Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Cine mai e ca noi, inca plini de lapte? parca mai era cineva care nu incepuse diversificarea?

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Nicky, dar voi aveti deja 6 luni, nu ai inceput cu nimic? Vezi ca dupa 6 luni numai laptele nu este suficient caloric pt bebe, si cu cat intazii mai mult introducerea de noi alimente, risti sa refuze diversificarea.
Eu nu mai stiu ce o face mama cu micuta mea, dar cred ca e pe maini bune, ca ea ne-a crescut si pe noi 3. O singura data i-am dat carnita si a papat, dar la borcanel, unde e super pasata, si nici nu se simte. Cum faceti voi carnita fiarta sa nu se simta? ca si la blender oricat ar fi de tocata tot se simte in gura.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

OLGA, Ana face asa mereu. Cand e obosita intai da concert si apoi adoarme. Tocmai ce ziceam ca azi nu a mancat, a urlat peste juma de ora de ziceai ca o taie cineva, apoi a dormit 1 ora jumate, ceea ce la ea e mega record.
Ea doarme f putin, fracionat, cate juma de ora si mai mereu cu scandal

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Asa a inceput sa doarma si David...doar cate o jumatate de ora. Doarme bine doar la cumparaturi...De-as fi eu in locul lor...toata ziua as baga somn Lasa ca trece repede timpul...sa vezi ce-o sa ne rugam si o sa tragem de ei sa se trezeasca sa mearga la scoala

Olga, mamica lui David iepurasul

OFFFFFF! Ai zis-o pe asta cu scoalaCa asa am niste emotii!!! Mai sunt cateva zile si primul meu flacau devine scolarel. Parca nu imi vine sa cred. Daca as avea cum l-as mai amana un an dar trebuie sa las lucrurile sa mearga in ritmul lor si pe el sa mearga mai departe si sa faca acest pas care mi se pare primul pe drumul dezlipirii de casa. De acum este mare. Incepem scoalaPlang de fericire de emotii de toate la un loc

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Monica, ce veste extraordinara!
Vezi cat e de puternica dragostea voastra? Cand ai visat tu el s-a trezit, nu?
Ma bucur enorm, am plans si eu cu pielea de gaina cand am citit mesajul tau!
Te imbratisez si iti transmit si eu din forta mea (ti-o dau tie toata, ca eu ma descurc si fara)

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Daca ar fi fost puternica, as fi fost langa el atunci cand ar fi trebuit sa fiu, nu acum cand e in spital. Asta e, mea culpa, 4ever.

Multumesc de incurajari, am citit tot ce mi-ati scris, va multumesc din suflet la toate!
Ma pun la nani, poate reusesc sa mai dorm un pic, parca e mai rau ca atunci cand alaptam si aveam o singura grija.
Multi multi pupici.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MONICA am un remember

Eu acum am vazut ca scriam amandoua. De mult nu ne-am mai nimerit la pupazit amandoua. Te pup! Va pup pe toate!. Ma duc si eu la somn

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Monica..tot ce stiu la ora actuala..e ca nu poti scoate copiii minori, fara acordul tatalui, decat dc ai o hotarare judecatoreasca si irevocabila in acest sens..deci la tine pica. Sun azi pe la niste avocati sa vad...si te tin la curent, insa sansele sunt...foarte mici
Ma bucur ca Alex da semne de revenire la realitate
Eu pasez carnita in blender(din acela vertical)si nici nu se simte.doar o aroma..ca deh..e gustul carnii

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna dimineata!

Bogdana, sunt suparata pe tine.... cred ca m-ai virusat si pe mine

Poze

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Pisik, vezi ca ti-am trimis MP, dar vad ca mai sint fete interesate. Pensiunea e aici: www.casa-lucretia.ro

Daca e de mers in Bucovina de revelion ne inscriem si noi. E destul de aproape chiar si pentru Pisilinca... mai nou e urlacioasa in masina...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

ati vazut ce preturi au de revelion ??? 110 eur/zi/pers minim 5 nopti adica sa dau 1.100 euro sau nu am citit eu bine

pai la banii astia mergem undeva la caldurica

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Chiar nu m-am uitat la preturile de revelion, ca pina in seara asta nici nu mi-am pus problema ca mergem undeva de revelion...cu bebe care stiti si voi, mai plinge, mai trebuie pazit, deci pentru persoane fara copii nu am fi o companie prea placuta. Dar intr-adevar, sint super multi bani, iar noi nu putem pleca din Iasi decit pe 31 (poate-poate pe 30, dar depinde de jobul Motanului). Bine, partea buna e ca asta e undeva in mijlocul saptaminii (1 si 2 ianuarie) deci se prelungeste cu week-end-ul de dupa.

Deci...caldurica, dar poate tot prin Bucovina, ca sa venim si noi..?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Buna dimineata!

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

vai..sper ca nu esti cum sutn eu..eu am puroi in gat..si tusesc de cred ca nici dc as fuma 10 pachete zilnic nu as fi asa:((ce sa spun..ca atunci cand tusesc..imi scartaie capul..tb sa sun dr sa vad ce-mi da..si culmea..nici bebeilor nu le-a trecut:((si sapt viitoare avem de facut vaccin...deci..cred ca de maine recurgem la antibiotic..sa vad ce spune pediatrul

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Buna dimineata!

Poze

vai..sper ca nu esti cum sutn eu..eu am puroi in gat..si tusesc de cred ca nici dc as fuma 10 pachete zilnic nu as fi asa:((ce sa spun..ca atunci cand tusesc..imi scartaie capul..tb sa sun dr sa vad ce-mi da..si culmea..nici bebeilor nu le-a trecut:((si sapt viitoare avem de facut vaccin...deci..cred ca de maine recurgem la antibiotic..sa vad ce spune pediatrul

Poze gemeni

Povestea noastra

la noi nu este asa rau, decat putin fornaiti mie nu imi trece durerea de cap, dar parca nu este asa rea ca ieri.

Andrei este si el racit? Sau a reusit sa scape?

Sanatate !

Poze

Mergi la inceput