Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 19
petrean spune:
andrei..deocamdata e "scaapt"sper sa nu faca la sfarsitul sapt..sa fie bolnav cand tb sa inceapa gradinita
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
denisamada spune:
Buna dimineata! 
La multi ani!
Andrada Teona, bebe de Adirys 
Bogdan, bebe de PetraTudor 
Maria, bebe de iulia_30
Mihnea, bebe de poohy
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicky09 Cine mai e ca noi, inca plini de lapte? parca mai era cineva care nu incepuse diversificarea? Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" |
noi suntem ne-diversificati (cel putin inca o luna!) dar... plina de lapte as vrea eu sa fiu. Ma chinui cu tone de mincare si gramezi de litri de lichide pe zi, plus galactogil si galafor...
carla28 spune:
| citat din mesajul lui olishka Eu ma gandesc tot mai serios la bebe2, dar parca imi este un pic frica ca n-o sa faca fata organismul. Am tot zis ca o sa sun dr sa intreb cand ar fi indicat sa ma apuc de treaba, dar am tot amanat. Se mai baga cineva la o noua odisee? caci as vrea sa va am alataruri macar pe cateva dintre voi, caci sunteti super ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Conteaza pe mine, dar ma gandesc sa incep anul urmator prin vara, ca sa mai creasca putin si Raul. mie medicul mi-a zis ca este suficient un an pauza si apoi urmatoarea sarcina!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
petrean spune:
eu va sustin verbal si moral la odiseea urmatoare
dc ma primiti..evident
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
carla28 spune:
| citat din mesajul lui cris_tinaus Hello!! Ayla, Doamne ajuta! ma rog si eu pt voi, bine ca acum e ok Alex. Daca e vorba de ceva de rev mai mai ca ne inscriem si noi, mai ales in Bucovina Despre diversificare...m-am hotarat si eu ca incep la 5 luni..adica apt trecuta..m-am inarmat cu morcov,patrunjel, mere..etc de la tara...proaspete si nestropite..etc...i-am dat pana miercuri morcov, joi, vineri si sambata mar...sambata pe la amiazi m-am trezit ca e plina de bubite pe gat si piept, pana azi s-au extins si pe manute, ieri era suspecta de varicela (mai lipsea sa nu ies din casa 2 sapt), azi am fost la alt medic...se pare ca e reactie alergica la ceva...ne-a dat ceva picaturi de calciude 3 ori pe zi, cica e antialergic, intre timp am taiat si diversificarea...astept sa ii treaca alea si nu stiu...sa o iau de la capat?sa mai astept pana face 6 luni? PS: aveti o logoree incredibila..abia apuc sa tin pasul cu cititul, cu atat mai mult cu cat avem nunta la sapt viitoare si umblu dupa rochie de nebuna... Cristina, mami de Ana - 30 martie 2009Poze broscuta harnicuta |
Fa o pauza de 1-2 saptamani si apoi incearca din nou.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui olishka Ce toanta sunt ![]() ![]() ![]() Toata seara m-am uitat pe forum daca a mai scris Ayla si mesajul era in telefonul meu ![]() Ayla: " Se vad efectele rugaciunilor voastre a tuturor. I-au scos si drenul, si misca degetele mainii, ceea ce e foarte bine. doar ca abia dupa ce ce nu mai nevoie sa fie tot adormit ii vor testa reflexele pt a stabili daca are sechele fizice. Doamne ajuta, fiecare zi sa fie un progres!" Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine!!!! Eu ma culcasem, stinsesem calc...dar m-am uitat la tel sa vad cat este ceasul si am vazut mesajul. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui olishka Ce toanta sunt ![]() ![]() ![]() Toata seara m-am uitat pe forum daca a mai scris Ayla si mesajul era in telefonul meu ![]() Ayla: " Se vad efectele rugaciunilor voastre a tuturor. I-au scos si drenul, si misca degetele mainii, ceea ce e foarte bine. doar ca abia dupa ce ce nu mai nevoie sa fie tot adormit ii vor testa reflexele pt a stabili daca are sechele fizice. Doamne ajuta, fiecare zi sa fie un progres!" Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine!!!! Eu ma culcasem, stinsesem calc...dar m-am uitat la tel sa vad cat este ceasul si am vazut mesajul. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Excelent! Bravo Alex! Hai, incet incet, inapoi la viata!
Monica,
!
anamariame spune:
Buna dimneata!Nu am citit inca din urma si nu sunt la zi cu stirile, dar vreau sa va intreb daca ii pot da Evei pepene rosu. Daca da, cum sa i-l dau? Amestecat cu pepene galben sau nu?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
pisigri spune:
Mai Bogdana, voi va faceti de cap cu gripa asta. Ca daca ai puroi in git, nu mai e gripa, e suprapusa cu ceva brontozaur...care si el isi face de cap! Ia faceti-va voi bine repejor, ca nu se poate asa!
Am vazut ca vorbiti de vreme rea; si la noi a fost urit zilele astea, dar am infofolit copilu si am respectat programul de plimbare. Cred ca trecerea treptata la anotimpul rece e mai ok decit tinutul in casa...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

... fluturas...Nicholas (10.04.09)

Ana - 30 martie 2009