Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

andrei..deocamdata e "scaapt"sper sa nu faca la sfarsitul sapt..sa fie bolnav cand tb sa inceapa gradinita

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata!

La multi ani!
Andrada Teona, bebe de Adirys
Bogdan, bebe de PetraTudor
Maria, bebe de iulia_30
Mihnea, bebe de poohy

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Cine mai e ca noi, inca plini de lapte? parca mai era cineva care nu incepuse diversificarea?

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

noi suntem ne-diversificati (cel putin inca o luna!) dar... plina de lapte as vrea eu sa fiu. Ma chinui cu tone de mincare si gramezi de litri de lichide pe zi, plus galactogil si galafor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eu ma gandesc tot mai serios la bebe2, dar parca imi este un pic frica ca n-o sa faca fata organismul. Am tot zis ca o sa sun dr sa intreb cand ar fi indicat sa ma apuc de treaba, dar am tot amanat. Se mai baga cineva la o noua odisee? caci as vrea sa va am alataruri macar pe cateva dintre voi, caci sunteti super

Olga, mamica lui David iepurasul

Conteaza pe mine, dar ma gandesc sa incep anul urmator prin vara, ca sa mai creasca putin si Raul. mie medicul mi-a zis ca este suficient un an pauza si apoi urmatoarea sarcina!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu va sustin verbal si moral la odiseea urmatoaredc ma primiti..evident

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Hello!!

Ayla, Doamne ajuta! ma rog si eu pt voi, bine ca acum e ok Alex.

Daca e vorba de ceva de rev mai mai ca ne inscriem si noi, mai ales in Bucovina

Despre diversificare...m-am hotarat si eu ca incep la 5 luni..adica apt trecuta..m-am inarmat cu morcov,patrunjel, mere..etc de la tara...proaspete si nestropite..etc...i-am dat pana miercuri morcov, joi, vineri si sambata mar...sambata pe la amiazi m-am trezit ca e plina de bubite pe gat si piept, pana azi s-au extins si pe manute, ieri era suspecta de varicela (mai lipsea sa nu ies din casa 2 sapt), azi am fost la alt medic...se pare ca e reactie alergica la ceva...ne-a dat ceva picaturi de calciude 3 ori pe zi, cica e antialergic, intre timp am taiat si diversificarea...astept sa ii treaca alea si nu stiu...sa o iau de la capat?sa mai astept pana face 6 luni?

PS: aveti o logoree incredibila..abia apuc sa tin pasul cu cititul, cu atat mai mult cu cat avem nunta la sapt viitoare si umblu dupa rochie de nebuna...

Cristina, mami de Ana - 30 martie 2009

Poze broscuta harnicuta

Fa o pauza de 1-2 saptamani si apoi incearca din nou.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:

Ce toanta sunt

Toata seara m-am uitat pe forum daca a mai scris Ayla si mesajul era in telefonul meu

Ayla: " Se vad efectele rugaciunilor voastre a tuturor. I-au scos si drenul, si misca degetele mainii, ceea ce e foarte bine. doar ca abia dupa ce ce nu mai nevoie sa fie tot adormit ii vor testa reflexele pt a stabili daca are sechele fizice. Doamne ajuta, fiecare zi sa fie un progres!"

Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine!!!!

Eu ma culcasem, stinsesem calc...dar m-am uitat la tel sa vad cat este ceasul si am vazut mesajul.

Mergi la inceput

Citat:

Ce toanta sunt

Toata seara m-am uitat pe forum daca a mai scris Ayla si mesajul era in telefonul meu

Ayla: " Se vad efectele rugaciunilor voastre a tuturor. I-au scos si drenul, si misca degetele mainii, ceea ce e foarte bine. doar ca abia dupa ce ce nu mai nevoie sa fie tot adormit ii vor testa reflexele pt a stabili daca are sechele fizice. Doamne ajuta, fiecare zi sa fie un progres!"

Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine!!!!

Eu ma culcasem, stinsesem calc...dar m-am uitat la tel sa vad cat este ceasul si am vazut mesajul.

Excelent! Bravo Alex! Hai, incet incet, inapoi la viata!
Monica, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimneata!Nu am citit inca din urma si nu sunt la zi cu stirile, dar vreau sa va intreb daca ii pot da Evei pepene rosu. Daca da, cum sa i-l dau? Amestecat cu pepene galben sau nu?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai Bogdana, voi va faceti de cap cu gripa asta. Ca daca ai puroi in git, nu mai e gripa, e suprapusa cu ceva brontozaur...care si el isi face de cap! Ia faceti-va voi bine repejor, ca nu se poate asa!

Am vazut ca vorbiti de vreme rea; si la noi a fost urit zilele astea, dar am infofolit copilu si am respectat programul de plimbare. Cred ca trecerea treptata la anotimpul rece e mai ok decit tinutul in casa...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput