Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Buna dimineata!

La multi ani bebelusilor nascuti astazi, la multi ani Ana!

Azi am capsa pusa RAU pe sotul meu, care m-a scos ieri din minti... asa ca sunt cu capsa pusa si cu draci. Nu tocmai friendly.
Am reusit sa tac si sa ma abtin cateva luni si acum nu mai pot. Stiu fir'ar sa fie ca de mine depinde sa fie liniste in casa, pentru ca el n-ar renunta in veci la ce (mai ales la cine!) nu imi convine mie, asa ca nu pot decat sa ma enervez (ca acum) si sa nu rezolv nimic, sau sa sufar (ca pana acum), sa accept realitatea si sa fie liniste in casa. DAR NU MAI POT!
Offf... nu era cazul sa scriu mesajul asta, dar... n-am cui alcuiva sa-i zic... si nu va suparati, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Buna dimineata!

La multi ani bebelusilor nascuti astazi, la multi ani Ana!

Azi am capsa pusa RAU pe sotul meu, care m-a scos ieri din minti... asa ca sunt cu capsa pusa si cu draci. Nu tocmai friendly.
Am reusit sa tac si sa ma abtin cateva luni si acum nu mai pot. Stiu fir'ar sa fie ca de mine depinde sa fie liniste in casa, pentru ca el n-ar renunta in veci la ce (mai ales la cine!) nu imi convine mie, asa ca nu pot decat sa ma enervez (ca acum) si sa nu rezolv nimic, sau sa sufar (ca pana acum), sa accept realitatea si sa fie liniste in casa. DAR NU MAI POT!
Offf... nu era cazul sa scriu mesajul asta, dar... n-am cui alcuiva sa-i zic... si nu va suparati, nu?

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

sigur ca nu ne supram..suntem aici sa ne si ascultam cand avem nevoie..sau nu?

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Mai Bogdana, voi va faceti de cap cu gripa asta. Ca daca ai puroi in git, nu mai e gripa, e suprapusa cu ceva brontozaur...care si el isi face de cap! Ia faceti-va voi bine repejor, ca nu se poate asa!

Am vazut ca vorbiti de vreme rea; si la noi a fost urit zilele astea, dar am infofolit copilu si am respectat programul de plimbare. Cred ca trecerea treptata la anotimpul rece e mai ok decit tinutul in casa...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

ai perfecta dreptate cu afza cu trecerea treptata....ca dc tii copilul in casa..si-l scoti dupa 3 sapt..la frig...sigur nu scapa fara vreun pui de raceala

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza fetele
sa va povestesc ce figura sunt; ieri am facut 2 ani de la nunta(ne-am casatorit de sf Maria, ceea ce pentru mine a insemnat mult de tot); si ma gandeam eu stai sa vezi ce seara romantica petrec cu cristi, ca eram odihnita, mutzu a fost ok ieri, nu ma cocosase prea rau...; il trimit pe cristi primul la baita sa vad si eu sfarsitul la o comedie....si pana vine el... eu rupeam patul, adica canapeaua in sufragerie; si el m-a mai trezit cat sa ma duc in pat, cand era lesinat de somn; asa nervi aveam pe mine ca dormisem de la 10 la 12 ca mi-a trecut somnu... si uite cum stateam singura in sufragerie la 1 noaptea, fara pic de somn.... cu ochii pe pereti.. si injuyram de mama focului ca n-am adormit la 10 de cand am nascut absolut niciodata; halal aniversare nu??????? m-am consolat cu o felie de tort (ca l-a cumparat cristi)

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

La multi ani!
Andrada Teona, bebe de Adirys
Bogdan, bebe de PetraTudor
Maria, bebe de iulia_30
Mihnea, bebe de poohy

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput