Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 8
krelia spune:
simina, nici mie nu se pare normal sa faci 10 vizite/pe noapte...ia vezi cu analizele alea.....btw, tu mai mergi la serviciu?(ca nu a retinut baba..)
krelia
30+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
Ancutza_Bro spune:
Simina draga mea, eu te inteleg foarte bine
... cam de 8 ori pe noapte ajung si eu pe la doamna "Buda" , asta e.
somn ??? ce-i aia?

Anca
31+
Daria
POZE
dienutze spune:
Monis, uite un citat de pe unde am gasit:
"Copilul se misca si are tot mai multa forta. Acum s-ar putea sa te surprinda cu lovituri puternice de maini si picioare. In perioadele active, urmareste ritmul si intensitatea miscarilor.
Ar trebui sa fie cam 10 miscari clare intr-o ora iar forta lor nu ar trebui sa scada de la o zi la alta. Daca ai cea mai mica suspiciune, mergi la medic.
Cat de mare este copilasul tau? In lungime, are cam 37 cm, iar in greutate, 1250 g"
Este vorba despre saptamana 29 pe babyonline.
Cum paranoia e la mare putere in sarcina, imi fac griji ca nu o simt chiar in fiecare ora. Banuiesc ca mai doarme si ea :)
28+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutze Monis, uite un citat de pe unde am gasit: "Copilul se misca si are tot mai multa forta. Acum s-ar putea sa te surprinda cu lovituri puternice de maini si picioare. In perioadele active, urmareste ritmul si intensitatea miscarilor. Ar trebui sa fie cam 10 miscari clare intr-o ora iar forta lor nu ar trebui sa scada de la o zi la alta. Daca ai cea mai mica suspiciune, mergi la medic. Cat de mare este copilasul tau? In lungime, are cam 37 cm, iar in greutate, 1250 g" Este vorba despre saptamana 29 pe babyonline. Cum paranoia e la mare putere in sarcina, imi fac griji ca nu o simt chiar in fiecare ora. Banuiesc ca mai doarme si ea :) 28+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
Aha, dar clar nu e vb ca are 10 miscari in fiecare ora. Stai relaxata ca atunci se simte cel mai bine, si daca nu esti ok, da o fuguta la spital se uita 10 sec la echo si te linisteste orice medic de garda.

EDIT: eu si intr-o ora nu stiu daca am cum sa numar.... adica cum delimitez miscarile una de alta, ca unele-s cursive...

krelia spune:
dragutele mele, imi pare rau ca faceti asa drumuri dese la madam "buda"....mai ales ca stati acasik....si vorba aia....v-ati putea odihni mult mai mult...insa....am o veste proasta pentru voi.....
....in noaptea asta cred ca va iau....si cred ca ridic stacheta la 20 de drumuri/noapte
...dupa o zi cu extra meniu, format din lapte, iaurt, struguri, nectarine, prune, bere si sana ![]()
..sper ca maine sa fiu intreaga
...si apta de deplasari dis-de-dimi ![]()
krelia
monis5 spune:
Mmmmm
Vad ca se pune de un concurs.. cine sta mai mult la buda
. Krelia super idee, daca te culci acolo, faci si mai putine drumuri si castigi si concursul.
Hai ca am plecat dupa sponsori
Noapte buna
monis
31+
acum si cu poze
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia dragutele mele, imi pare rau ca faceti asa drumuri dese la madam "buda"....mai ales ca stati acasik....si vorba aia....v-ati putea odihni mult mai mult...insa....am o veste proasta pentru voi..... ....in noaptea asta cred ca va iau....si cred ca ridic stacheta la 20 de drumuri/noapte ...dupa o zi cu extra meniu, format din lapte, iaurt, struguri, nectarine, prune, bere si sana ..sper ca maine sa fiu intreaga |

esti bestiala...si eu vroiam sa ma laud cu un meniu bogat azi dar nu te intrec ...
am baut niste laptic de dimineata, am mancat niste castraveti murati pe la amiaza, un strugure si niste kiwi plus un iaurt yoplait cu mere (e cel mai bun
)oare de ce nu ne gandim bine inainte sa bagam amestecatura asta la stomac?

Anca
31+
DariaPOZE
Ancutza_Bro spune:
aaaaaaaaaaa...si am uitat ce era mai important ...BEREA !, o jumatate de pahar 
Anca
31+
Daria
POZE
Mussica spune:
Lavinia multumesc pentru informatii. pentru o ametita ca mine sunt mai mult decat folositoare.
Avalon 2 pupici pentru 2 strumfei 

GIA 

Apropo de mersul la baie pe noapte...va jur era cel mai frumos moment. de vreo 3 zile nu ma mai trezesc deloc in timpul noptii, iar in timpul zilei fac pipi o data pe zi.Mi-am dat seama azi, cand pentru a doua zi la rand am niste picioare (gamba, laba , degete) ca ale unui MAMUT!!! Sunt disperata!! trebuie musai sa vorbesc cu doctorul sa imi recomande un diuretic ceva..stiti in ce hal sunt picioarele mele???/phiu...
am ajuns de mi-e dor de noptile in care faceam in medie 3 ture la buda!
26 saptamani
krelia spune:
monis, la ce somn n-am....e foarte posibil sa ma apuce drumul nr.1..treaza
....dar cred ca o sa-l pacalesc..si o sa incerc sa dorm...ca totusi, maine...nu e sambata.....
da' sa stii ca, daca vrei sa te bagi, avem "open bar"....ca sa zic asa
(adicatelea....lista e deschisa, am vrut sa spun
)
Edit: Ancutza..pai tu cu juma' de pahar vrei sa te lauzi?
....io nu discut decat de la o doza de bere in sus ![]()
(zau ca nush ce am, decat o sete continua....da' de bere
....)
fete, trag si eu pe dreapta...sau ma rog, pe stanga, caci sincer...nu ma prinde postura de cucuvea
(si ora asta deja ma sperie
)
pupix si noapte frumoasa tuturor!
krelia