Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
Katyuscha21 spune:
mai e cineva pe aici?ca am aparut si eu![]()
Alexandra
30 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 10 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
Ancutza_Bro spune:
mai sunt je...nu am somn k de obicei...mai bag un kiwi...ciudat cum imi vine pofta de mancare numai noaptea...
Anca
31+
Daria
POZE
Katyuscha21 spune:
atunci cere cel mai mult asa patesc si eu si la Andrei la fel e dezastru ca te trezeste din somn sa ceara mancare si iti dai seama ca u zombi te trezesti si te duci pusca la frigider![]()
Alexandra
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
BoboMom spune:
Mussica, fuguta la doctor! Nu e normal sa faci pipi asa putin si nu e bine ca esti umflata. Nu vreau sa te sperii, dar chiar nu e de gluma. Si mie mi se mai umfla picioarele pe seara, cand sunt obosita, dar in limite normale zic eu... Nu astepta urmatoarea programare, suna si mergi la doctor imediat. 
Avalon, super vesti despre flacaii tai!
Sa fie sanatosi si sa vina pe lume cu bine la termen! 

Katyuscha, ai mai aflat ceva de cumnata ta? De chestia cu 7 versus 8 luni s-a mai discutat pe aici. Eu am tot uitat sa-l intreb si pe doctor, dar cred ca cu cat se apropie de termen bebe cu atat ii e mai bine. Din cate tin eu minte cam asta e ideea generala aici pe forum si chiar daca recunosc ca nu m-am documentat inca in privinta asta, mi se pare logic sa fie asa. Sper sa nu ma insel! 
Simina, chiar asa, parca urma sa faci niste analize... Ce se-aude? 
Laura
30+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Ancutza_Bro spune:
ei, kiar din somn nu m-am trezit niciodata sa ma duc la frigider, dar inca nu-i tarziu ![]()
Anca
31+
Daria
POZE
Ancutza_Bro spune:
eu am citit foarte multe cazuri de nastere la 8 luni si bebeii sunt perfect sanatosi, auzisem ca e o problema legata de plamanii copilasului care ar fi undeva intre doua stadii de dezvoltare dar cica este o injectie care ajuta foarte mult si pregateste plamanii lui BB pt viata extrauterina.
si eu sunt de parere ca e mai bine sa stea mai mult cu cateva saptamani decat sa fie nascut la 7 luni.
o sa caut un articol ceva despre asta si poate discutam maine tema asta cand se trezesc burticile toate ![]()
Anca
31+
Daria
POZE
Katyuscha21 spune:
buna fetelor
cumnata mea a nascut o fetita si amandoua sunt bine mai multe nu stiu ca nu am vb cu fratemiu
Alexandra
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
Katyuscha21 spune:
binenteles ca e mai bine sa se nasca copilul cat mai aproape de termen dar tot un "doctor din romania mia zis asta"poate e adevarata chestia asta 7-8 luni poate nu nu am de unde sa stiu zic si eu din ce am auzit si mi sa zis
Alexandra
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro ei, kiar din somn nu m-am trezit niciodata sa ma duc la frigider, dar inca nu-i tarziu Anca 31+ DariaPOZE |
cand imi aduc aminte cand eram insarcinata cu Andrei aveam o ora fixa care trebuia sa mananc 12 noaptea si nu orice fel de mancare ci castraveti cu rosii si paine asta era meniul meu in fiecare noapte pana am nascut
Alexandra
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica