Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 7
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutze Buna fetelor! Daca tot e mare plictiseala sa ma alatur si eu Aseara ma culc pe la 12 30, bebe cuminte pana ma bag in pat. Cum ma pun la orizontala da-i si lupta!! Nici pe stanga, nici pe dreapta, nici cu fata in sus!!! Era o mare batalie in burtica. Am mai citit parca si Andreei i s-a intamplat asa. Nu am inteles ce a avut. Am mangaiat-o, i-am vorbit...cam o ora! Ne-am culcat in cele din urma...Dar azi a dormit mai tot timpul! Oare e normal!? Ma prinsesera grijile mai devreme, am citit ca e bine sa aiba 10 miscari pe ora, pai la cat somn a avut azi...nu cred ca in fiecare ora a miscat asa mult! Vi se intampla? 28+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
Nu era sa-l simti de 10 ori in 12 ore?

monis
31+acum si cu poze
krelia spune:
apai..io ce sa mai zic, ca ma trezesc dimineata..ma duc la serviciu....si ma mai trezesc si de 2 ori pe noapte..ciuciu odihneala....
da' e asa de bine la pishu..ca macar stau si io intr-o pozitie normala
..ca la munca...
katy, sa-ti fie de bine!
dienutze, nici al meu nu misca azi foarte tare...decat in repriza...ma astept sa inceapa dansul cam intr-o ora....
krelia
30+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
ionelamaria spune:
Buna seara
Multumesc si eu pentru urarile de sf Marie. Urez si eu "La multi ani! " fetelor care poarta acest nume
Mai multumesc si Laviniei pentru informatiile despre ochisorii bebeilor.
Si inca un multumesc fetelor care au postat "lista de intrebari pentru medic". Mie una imi e utila... ca am inceput sa o construiesc pe a mea.
Pe lista eu mai adaug:Daca usoara mea tahicardie poate reprezenta o problema in timpul nasterii. Restul coincid in mare parte.
Mi-e teama de statul acasa.... si totusi cred ca de luni intru in medical...
In rest... suntem bine. Bebe imi mai da emotii.... cat e ziua de lunga nu-l simt.... dar nu prea iau in calcul ca sunt in continua miscare si imi e mai greu sa fiu sigura ca e bebe cel care face miscarea.... Seara misca.... dar uneori nu prea mult.... poate e si el obosit de asa agitatie.... (asta e un alt subiect de discutat cu doctorita)
27+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Katyuscha21 spune:
mai fetelor sunt asa alarmata cumnatamea naste exact in momentul asta si sunt ft speriata ca naste cu cateva saptamani mai devreme nu stiu exact cate dar trebuia cam pe 10 octombrie sa nasca si a luat-o acum durerile tocmai ce vb cu soara ei pe mes.
ar avea cam 35-36 de saptamani
Alexandra
30 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 10 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
BoboMom spune:
Katyuscha, la 35-36 sapt nu-i asa rau. Stai linistita. Sanatate multa cumnatei tale si bebelului si tine-ne la curent!
Laura
30+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui dienutze Buna fetelor! Daca tot e mare plictiseala sa ma alatur si eu Aseara ma culc pe la 12 30, bebe cuminte pana ma bag in pat. Cum ma pun la orizontala da-i si lupta!! Nici pe stanga, nici pe dreapta, nici cu fata in sus!!! Era o mare batalie in burtica. Am mai citit parca si Andreei i s-a intamplat asa. Nu am inteles ce a avut. Am mangaiat-o, i-am vorbit...cam o ora! Ne-am culcat in cele din urma...Dar azi a dormit mai tot timpul! Oare e normal!? Ma prinsesera grijile mai devreme, am citit ca e bine sa aiba 10 miscari pe ora, pai la cat somn a avut azi...nu cred ca in fiecare ora a miscat asa mult! Vi se intampla? 28+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
Dienutze eu stiam ca trebuie sa numeri 10 miscari intr-o ora in perioadele active ale lui bb ... ca el majoritatea timpului doarme si sa stii ca de pe la 29 de sapt nici la mine nu a mai miscat asa mult, a crescut bebelina si nu mai are loc sa se invarta in voie, plus ca s-a intors cu capul in jos si e mai greu.
la mine ziua doarme si noaptea face scandal, daca o sa isi pastreze programul dupa nastere am pus-o

Anca
31+
DariaPOZE
Katyuscha21 spune:
[quote]
citat din mesajul lui Laura Garner [/ i]
Katyuscha, la 35-36 sapt nu-i asa rau. Stai linistita. Sanatate multa cumnatei tale si bebelului si tine-ne la curent!
[/ Quote]
nu e asa rau dar e mai rau la 8 luni sa nasti ca la 7 de ex asta stiati? copilul poate ramane cu urmari / buc o nascut al 2-lea copil la 7 luni si de 1900gr si cam asa e sanatos tun Dar la 8 luni cica atunci fatul isi dezvolta creierul si daca se na#351;te acum sunt mici dar sunt sanse sa nu i se oxigeneze bine creierul si de aia ma tem eu SA DEA Dar Domnul sa fie bine
Alexandra
[url = "http://alexandra07-povesteanasterii.blogspot.com"] Povestea nasterii lui Andrei [/ url]
[url = "http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png"] Asa a creste Andrei [/ url] [Olala]
[url = "http://picasaweb.google.com/ciquitita7"] Burtica [/ url] [Olala]
[url = "http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png"] Bebica din Burtica [/ url] [Olala]
[url = "http://www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k"] Melodie speciala pt indragostiti [/ url]
[url = "http://www.baby2see.com/small_babies.html"] Copii Nascuti prematur [/ url]
[red] Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu [/ red]
[red] Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama. [/ red]
[red] Avortul Este o Crima !!!![/ red]
[blue] [size = 5] AMR 10 saptamani si Ne Intalnim! [PK] [/ size = 5] [/ blue]
Katyuscha21 spune:
bai eu innebunesc cu Dc-ul asta imi face nervi la greu 

Alexandra
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 10 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui krelia [purple][font=Comic Sans MS]apai..io ce sa mai zic, ca ma trezesc dimineata..ma duc la serviciu....si ma mai trezesc si de 2 ori pe noapte..ciuciu odihneala.... da' e asa de bine la pishu..ca macar stau si io intr-o pozitie normala ![]() |

de 2ori/noapte si te plangi??????
...pai eu ca am si 10 treziri/noapte ce sa mai zic????????????
30+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
monis5 spune:
citat din mesajul lui simina_kin![]() ![]() de 2ori/noapte si te plangi?????? ...pai eu ca am si 10 treziri/noapte ce sa mai zic???????????? |
Simina, tu ti-ai facut analizele alea pana la urma? Ca de 10 ori pe nopate nu suna... bine...
monis
31+acum si cu poze

sa fim sanatosi!