Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 20
simina_kin spune:
Elenic mie mi-a dat doc sa fac maine hemoglobina glicozilata / glicemie.A zis ca asta-i testul pt Diabet Gestational.
Asa scria si la tine??? In ce a constat testul???? trebuie sa am ceva dulce la mine??(asta m-am gandit eu
)
30+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenicAndrecj, RamonaC tot la pat doamnelor? |
Mi-s consecventa, se pare ca asa o trag pana la final. Tu cum esti cu colul?
27 +
Chiara Ada
monis5 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Elenic mie mi-a dat doc sa fac maine hemoglobina glicozilata / glicemie.A zis ca asta-i testul pt Diabet Gestational. Asa scria si la tine??? In ce a constat testul???? trebuie sa am ceva dulce la mine??(asta m-am gandit eu ![]() 30+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Din ce stiu eu, se recolteaza prima proba de sange, apoi iti da sa bei un soi de sirop de glucoza si iti recolteaza din nou la anumite intervale (parca 1 ora si 3 ore). Nu cred ca o sa-ti mai trebuiasca nika dulce maine
Baftoc
monis
31+acum si cu poze
dienutze spune:
Buna fetele!
Am reusit sa ajung mai devreme de la munca si am dormit! Dar somn din ala adevarat! Sunt defecta bine! :))
Maine merg la dr. de fam. Sa vad ce analize imi recomanda si sa vad cum imi da prenatalul.
Daca aveti vreo intrebare sa ziceti in seara asta ca sa apuc maine sa intreb. Sa nu ziceti pe aia cu sexul ca la inceputul sarcinii mi-a dat interzis tanti dr., nu inteleg de ce, caci gineco nu a zis nimic ...de rau ![]()
Va pup, merg sa bazai cu telecomanda putin, stau pe aproape ![]()
28+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
lorelix spune:
Fetelor

AM DEVENIT DE AZI D-na. L.
AM AVUT CUNUNIA CIVILA..

lorelix
DANIEL30+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
monis5 spune:
| citat din mesajul lui lorelix Fetelor ![]() ![]() ![]() AM DEVENIT DE AZI D-na. L. AM AVUT CUNUNIA CIVILA.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lorelix DANIEL30+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS! |
Hehehe, felicitari doamna!!!

Nimic n-ai zis
Casa de piatra si bebelus perfect sa aveti!
monis
31+acum si cu poze
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui lorelix Fetelor ![]() ![]() ![]() AM DEVENIT DE AZI D-na. L. AM AVUT CUNUNIA CIVILA.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lorelix DANIEL30+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS! |
D-na L...sa fie intr-un ceas buna data de 9-9-2009 pentru voi. Daca mai zici ca a avut loc si la ora 9...m-ai dat pe spate
.Casa de piatra si Multi, multi ani fericiti impreuna sa aveti!
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREInoi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!
lylyana.ion spune:
felicitari si casa de piatra!

30
Alexandru
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui lorelix Fetelor ![]() ![]() AM DEVENIT DE AZI D-na. L.AM AVUT CUNUNIA CIVILA..![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lorelix DANIEL30+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS! |
27 +
Chiara Ada
RamonaCopot spune:
Elenic...tot la pat si eu
. Azi am mers cu mama pana la piata, ca e f aproape si abia respiram. Burta mi s-a intarit pietroi si abia m-am intors pana acasa (200m).
Shtephy tensiometrul meu e tot din ala digital pt incheietura. Il am de vreo 5 ani adus din DE si sper sa fie bun. Acuma o sa-l iau la prima vizita la dr de familie cu mine sa compar masuratorile sa vad cum e.
Azi am bagat in mine ca o sparta mancare buna facuta de mama
si mi-am facut si must. Am avut un castron mare de struguri de gradina si i-am bagat la storcatorul de fructe. A iesit un must delicos, din pacate s-a certat cu zama de varza din burtoiul meu si s-au grabit care sa iasa primul afara
. Asa ca declar aceasta combinatie cea mai buna masura naturista impotriva constipatiei.
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!