Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (98)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

VA MULTUMESC FETELOR,

AM VRUT SA FIE O SURPRIZA...SI SE PARE CA A FUNCTIONAT.
MA NUMESC D-NA LIXANDRU.L
A FOST LA ORA 15:00.

VA PUP..SI VA UREZ SA AVETI PARTE DE FERICIRE DEPLINA ASHA CUM AM AVUT EU ASTAZI, SI BB-UL A SARBATORIT..TOPAIND NON-STOP..INCA DE AZI-NOAPTE

NOAPTE BUNA!

lorelix DANIEL30+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Lorelix, casa de piatra si bebei sanatosi si frumosi!
Sa aveti parte numai de bine!

28+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetele, bagam un cap nou?

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Hehehe

sunteti poftite la

CAP 99

azi 09/09/09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriroxi spune:

Buna fetelor!Ma numesc si voi fi si eu o fericita mamica de noiembrie-decembrie 2009.Termenul ar fi in ultima saptamana din decembrie,dar...avand in vedere ca am doi ingerasi ,o fetita si un baietel,doctora mi-a spus ca dupa 34 de saptamani ar trebui sa fiu pregatita..Am 32 de ani,sunt casatorita de 10 si pana acum nu am ramas niciodata gravida.Anul asta m-am hotarat si impreuna cu verisoara mea,ne-am hotarat sa mergem mai departe si am facut amandoua,pentru prima oara fiv,in Austria.Am reusit amandoua,in aprilie,ea va avea un baietel,iar eu m-am "pricopsit" cu o pereche .Pana acum nu am avut probleme cu sarcina,am luat 9kg pana acum,ma duc in continuare la servici.Nu am avut decat o saptamana de medical,dupa ce am facut fiv,in rest m-am dus normal la munca.Cred totusi,ca din octombrie sa stau acasa,nu vreau sa risc nimic.Burtica ia proportii ametitoare si chiar daca sunt o fire energica,piticii imi dau semne sa o las mai moale .O sa nasc la Polizu,cu dna dr Dinca Gabriela.Este super ca doctor si m-a ajutat f mult pana acum.Poate si din cauza ca si ea are un copil facut tot prin urma unui fiv.Pe 29,luna asta sunt programata la 4d,la dr Herghelegiu,sper din toata inima ca totul va fi bine.Va pup pe toate si nu pot decat sa va urez sarcina si nastere cat mai usoare.

Mergi la inceput