Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 19
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 Fetelor va pup...sper ca sunteti toate bine. ![]() Nu-mi vine sa cred ce AMR-uri aveti: 7, 9 saptamani....Ce repede trece timpul. Pupici la toate burticutele ![]() Lidia ![]() |
Si eu pup majoreta noastra.
In general sunt bune toate,dar ne cam confruntam cu mici sau mari neplaceri de ultim trimestru.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
27+
dienutze spune:
Ghiciti de cine nu veti mai scapa zilnic de luni incolo!? De mineeee!
Cica mai aveam 10 zile de concediu de odihna, parerea mea e ca nu au ajuns toate cererile mele la personal, norocul meu!
Apoi intru in prenatal !!! Uraaaaaaa!!!! 

28+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
monis5 spune:
| citat din mesajul lui dienutze Ghiciti de cine nu veti mai scapa zilnic de luni incolo!? De mineeee! Cica mai aveam 10 zile de concediu de odihna, parerea mea e ca nu au ajuns toate cererile mele la personal, norocul meu! Apoi intru in prenatal !!! Uraaaaaaa!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() 28+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
Supeeeer
Felicitari

monis
31+acum si cu poze
elenic spune:
Abia acum am reusit sa citesc in mare din urma si am vazut ca avem deja un fulgusor! M-au trecut fiorii....deja?
Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa creasca mare... si multa putere mamicii Gia, ca are nevoie precis. 
Monis
Ma bucur ca nu sunt vesti proaste si ca toate sunteti bine. Vad ca multe ati intrat deja in AMR, ce emotii! Eu mai am pana acolo... azi am implinit abia 25...
De cand cu glicemia asta si interdictia la dulciuri sunt in toane tare proaste, ca si atunci cand m-am lasat de fumat
Mancam dulciuri zilnic, IMI PLACE sa le mananc, iar acum imi lipsesc... 
Andrecj, RamonaC tot la pat doamnelor?
Camy am vazut ca esti bine, ma bucur
Am inteles ca Lumi a plecat, ii urez si eu drum bun sau bun venit... in functie de situatie
Off am vrut sa scriu mai multe, dar nu mai stiu ce am citit... 
Aa... mi-am mai amintit cate ceva:
Lidia ma bucur ca ai gasit cauza, pune-te pe treaba!
Stephy ai postat (nu chiar asa recent) un banc misto ![]()
krelia tot ok cu BB, da?
ionela ti-a mai trecut tristetea? 
lorelix cum mai e cu placenta?
LauraG imi pare rau pt prietena ta, sa o ajute Dumnezeu...
laviniablaga parca tu iti faceai griji ca BB al tau e deja cu capul in jos, a mea la 24 sapt era deja asa
...acum chiar am epuizat neuronu'... imi cer scuze celor pe care le-am uitat

25+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
Mussica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laviniablaga
Si eu am patit-o cu carceii, dar am ascultat-o pe monis care mi-a recomandat miere de albine cate o lingurita zilnic...si de asemenea incearca sa bei si lactate...de cand iau miere dimineata nu mai am probleme cu carceii..de obicei pateam noaptea cand ma ivarteam in pat...si tot la gambe! ![]() apropo de monis...pe unde esti draguta? Ca azi nu te-am prea vazut pe la noi! ![]() |
Lavi Multam si eu de sfaturile cu mierea de albine. o sa incerc sa iau si eu cat mai des ca ma omoara carceii astia. Cu lactatele mai greu

26 saptamani
ionelamaria spune:
Buna tuturor
Iar am ajuns tarziu acasa... si abia acum am apucat sa va citesc.
Elenic, mi-a mai trecut tristetea.... cred . Acum deja imi fac griji pentru statul acasa. Dar stiti voi toate cum e... cand omul n-are probleme isi inventeaza cateva.
Eu dorm bine in general, ma trezesc de maxim 2 ori pe noapte sa merg la baie... dar nu mai pot sta nici treaza pe spate ca ma sufoc... si incep sa nu mai incap de burta. Azi , la munca, m-am intalnit cu o tipa care nu m-a vazut in ultima vreme si a ajuns la concluzia ca am burta mica... si chiar parea cam ingrijorata.... "oare e bine asa mica?"... si i-am raspuns ca e excelent... asta inseamna ca inca ma incalt singura si ca ma pot misca destul de bine.... asa ca a tacut
. Pai nu? spuneti si voi.... o grija are dom'le lumea asta![]()
Am observat ca daca stau picior peste picior mi se umfla picioarele... dar nu-i problema.... bine ca nu se umfla la mers pe jos...( am verificat azi... am umblat prin oras cateva ore... si am refuzat sa merg cu ceva... sa vad cum ma simt si daca rezist.... si a fost foarte bine)
Pirelia, stai linistita.... vei fi uimita cat de putin se va schimba viata ta prin casatoria in sine... in fapt doar semnatura.... sau chiar mai putin...Iti inteleg teama... Eu urasc sa fiu prezentata ca "sotia lui X" . Eu sunt eu prin mine insami si nu prin sotul meu. (filosofii de-ale mele)
Lavinia, sa nu uit, multumesc inca o data pentru informatii.... imi sunt extrem de utile.
Deja m-am lungit... asa incat dau drumul mesajului
27+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Ah... am uitat sa va zic ca sunt putin trista. Mi-a inspectat mama burta si a vazut ca deja mi-au aparut dungile rosii...adica vergeturi ![]() ![]() si eu credeam ca scap... Nu am multe...dar daca a inceput deja sa plesneasca pielea.... Voi ati scapat de ele?Ramona, 32+ DOMINIC ANDREInoi 3 AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!! |
eu vergeturi am avut inca de cand eram cu Andrei gravida si acum burta e mai mare si mi se maresc,ma ustura si ma mananca de nu mai pot.
sa nu le scarpini ca mai rau faci. da-te cu ulei de masline sase intinda pielea sau cu crema de copr pt copii ca hidrateaza si ajuta

Alexandra
30 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 10 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
Katyuscha21 spune:
fetelor va multumesc din suflet pt urari si eu va doresc voua multa sanatate si sa aveti copilasii sanatosi si NASTERE USOARA 

Alexandra
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui dienutze Ghiciti de cine nu veti mai scapa zilnic de luni incolo!? De mineeee! Cica mai aveam 10 zile de concediu de odihna, parerea mea e ca nu au ajuns toate cererile mele la personal, norocul meu! Apoi intru in prenatal !!! Uraaaaaaa!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() 28+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
de acum incolo de asteptam la forumeala

bine mai mult o sa ai discutii cu fetele din Romania

Alexandra
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

krelia spune:
monisu', uelcam bec
.....sa stii ca n-as prea vrea sa viseze numa' mici....ca nu vreau un copil obez, Doamne fereste....
pe de o parte....e bine sa ai un copil mancacios....dar...pe de alta parte, ma gandesc ca, daca sari calul....ajungi sa-ti spuna pediatrul "dna, puneti-l la regim".....
elenic, da, sper sa fie totul bine cu el
...azi, iar m-am contractat...asa ca am plecat mai devreme de la scarbici....cred ca bate prenatalul la usa....
stephy, sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate
....macar acu' sa mai profit, ca dupa ce-oi intra in penatal...si mai tarziu..in "painea" adevarata...cine stie cand mai pup...pardon..mai pap ![]()
krelia
30+ si printesu' mic, Rares-Mihai