Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 18
krelia spune:
lavi, nu sunt una si aceasi mancare de peste..![]()
umidificatorul iti umezeste aerul {:D]..daca il ai prea uscat in camera...
purificatorul iti purifica aerul din camera (de particule de praf, de bacteriile din....aer..si de restul.."euglenilor" ![]()
Pirelia, alunga-ti gandurile astea...ca e pacat..o sa vezi ce speciala te vei simti in ziua nuntii....si toate astea ti se vor parea copilarii, dupa ce vei depana amintiri..cu drag...si..un pic de nostalgie
(ti-o spune fata care, vb aia...s-a serbat de curand ![]()
krelia
30+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
Lidia74 spune:
Fetelor va pup...sper ca sunteti toate bine.
Nu-mi vine sa cred ce AMR-uri aveti: 7, 9 saptamani....Ce repede trece timpul.
Pupici la toate burticutele

Andrecluj spune:
Stephy, multumesc de strigare, e totul ok la mine, doar ca nu am chef. 
27 +
Chiara Ada
dienutze spune:
Buna dragutelor!
Azi mi-am intregit colectia de carti Disney de la adevarul :), e toata acum!
Eu raportez niste picioare incredibil de umflate la glezne!!!!
O sa bag niste ceai antiumflaturi, sper sa aiba ceva efect!
Va pup si va doresc o zi frumoasa! 
28+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
monis5 spune:
Ielo
Sa vedem cine ce si cum azi ![]()
Mussica - am vrut sa-ti scriu de asta-noapte, lasa munca, du-te la doctor ca sa nu ai cine stie surprize... 
Camy - spor la cumparaturi. Cand vii sa raportezi, ca poate asa mai aflam si noi ce avem nedescoperit in capitala ![]()
Ramonika - spor la picturi ![]()
Luciandrea - esti oricand scuzata si oricand bine venita 
Lylyana - sa-ti traiasca 'falcoasa' mica - se vede ca are falcute si in pozele de la echo
si vezi ce faci cu infectia aia...
Laurairina - nu te mai necaji atata cu kilele alea, oricum cate au sa se puna se vor pune. Plus ca acuma nu mai ai scuza pe care ai tot avut-o la inceput (ca n-o sa mai intri in rochia de mireasa ![]()
![]()
) si o sa ai ocazia sa dai jos dupa... sunt fete care au dat si 20-30 de kile jos fara sa tina regimul-regimurilor 
Simina - bafta cu analiza - sa-ti iasa negativa!
Krelia - fii-tu numa' mici o sa viseze cand creste ![]()
![]()
- pregateste-te ![]()
Sa stii ca aia cu venele nu are legatura cu culoarea ta alba, ca si la mine sunt f f vizibile si eu numai alba nu ma pot numi 
Douradoudou - stiu exact de spui, am avut cateva 'sedinte' de carcei in ultimele luni, exact cum descrii tu, doar ca la ambele picioare in acelasi timp... am sarit din somn si umblam ca balerina prin casa pt efectiv nu puteam lasa calcaiele pe podea...
RamonaC - sa-ti fie de bine tratatia cu zama
. Cica vergeturile daca au aparut, cel mai eficient este sa te dai cu o crema incepand imediat dupa nastere, cat sunt inca de culoare rosiatica. Abia in momentul in care se albesc nu mai ai ce le face. (nu zic, poate e util si inainte de nastere... dar cica nu e nika dovedit).
Pirelia - pai cum adica citez "parca trebuie sa schimb ceva" - clar schimbi ceva odata cu nunta
. Tinem pumnii sa fie perfect si sa te simti super 
Ancutza_Bro - asteptqam vesti. Probabil ca e nimic 
ady@p - si eu luasem cam ca tine in greutate, acum ma apropii de 9 kg
Elenic - habar nu am cum e cu analizele alea, dar si daca indica vreun diabet, stai linistita, nu te stresa mai mult decat e cazul ca nu e un capat de tara. Se rezolva... iti tin pumnii pentru luni 
Shtephy - am fost pe afara ca am avut intalnire cu Miramar - fetelor ce bine arata 
si ce simpatica e... tare mi-a placut de ea...
tuturor
monis
31+
acum si cu poze
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 Fetelor va pup...sper ca sunteti toate bine. ![]() Nu-mi vine sa cred ce AMR-uri aveti: 7, 9 saptamani....Ce repede trece timpul. Pupici la toate burticutele ![]() Lidia ![]() |
Lidia, pe unde fusesi doamna? ca ne lipseau majoretele

monis
31+acum si cu poze
shtephy spune:
| citat din mesajul lui monis5 Shtephy - am fost pe afara ca am avut intalnire cu Miramar - fetelor ce bine arata ![]() si ce simpatica e... tare mi-a placut de ea... |
Si noua nu ne spuneti ce ati facut si pe unde ati umblat,nu?Ce,l-ai uitat pe asta?

Sunt sigura ca si ea o sa spuna acelasi lucru despre tine,ca doar v-am vazut in poze pe amandoua

._
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
27+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Stephy, multumesc de strigare, e totul ok la mine, doar ca nu am chef. ![]() 27 + Chiara Ada |
Mi se pare ca sunt multe fete fara chef,important e sa fim bine toate

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
27+
monis5 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Si noua nu ne spuneti ce ati facut si pe unde ati umblat,nu?Ce,l-ai uitat pe asta? ![]() Sunt sigura ca si ea o sa spuna acelasi lucru despre tine,ca doar v-am vazut in poze pe amandoua ![]() . |
Am papat la terasa si am tocat diverse subiecte "fierbinti" de genul sarcina etc
monis
31+acum si cu poze
shtephy spune:
Monis ,bravo,sa va fie de bine
.Deci e vremea faina daca ati stat la terasa.Trebuie profitat.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
27+