Licurici de ianuarie-februarie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Miere, cu cata siguranta sta Aidan in picioare A inceput sa faca si pasi? baiat dulce

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La multi ani licuricilor de astazi!!
La capitolul dormit stam binisor, adica cu o singura trezire pe noapte, azi noapte de ex a stat treaza ca niciodata de la 3.30 la 5, cand radea cand plangea, ii era somn da sigur avea dureri de dinti ca pana nu i-am dat cu gel nu s-a linistit. Apoi s-a mai trezit la 9 si acu doarme ca-i franta.Am cantarit-o are 10kg,cred ca pana la un an face 11, ca nici activa nu este, unde o asez acolo sta.
Am verifcat si cribul, avem delta crib, are usita care se da in sus si in jos dar sistemul este altfel decat la simplicity.
Hainute mereu ii iau cate ceva, ba pantalon, ba bluza, dar nu prea multe ca se lungeste repede.Ceea ce ii cumpar acuma sunt de la 12 luni in sus.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

pyc si eu tin sa-ti multumesc pt ceea ce-ai scris.Trebuie sa te intreb, fructe coapte ce inseamna?! Facute la cuptor sau ele naturale,cele de sezon ca fiind coapte???

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Miere, ce lungan ai tu acolo...ce diapers folosesti, i-a trecut iritatia pana la urma, banuiesc ca da.

Cris, welcome back, ehei, a crescut, nu gluma frumoasa ta, mai pune poze...mi s-a trezit gandacitza, o tulesc.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Idaira, cred ca Pyc se refera la fructe coapte la cuptor.

Iulia, diaper folosim no 5 si iritatia i-a trecut cand i-am schimbat tipul de diaper, acum folosesc din astea organice de la 7th generation (dar care sunt f proaste ca nivel de absobtie) si unele noi,foarte bune de la Huggies, cu bumbac organic si hipoalegenice.
Pitica ta ce face? Sunt verde de invidie pt cat doarme Carla:))

Cris, mai aveti putin si ne ajungeti la greutate. O sa te sun in weekend. Pupici Dariutei!

Anna, Aidan a inceput sa mearga singurel, se mai tine de pereti, dar a facut si singur pasi, devine din ce in ce mai sigur pe el.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Idaira, cred ca Pyc se refera la fructe coapte la cuptor.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

nu stiu ce sa zic.... ma gandesc la piersica,nectarina,pepenele galben s.a,ca nu le bag la cuptor,i le dau intr-adevar fff coapte,numai marul i l-am facut la cuptor.

PS. si tie ar trebui sa-ti multumesc,,pt ca esti cam singura care imi raspunde...de altfel trec mesajele ca fiind invizibile!

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Pai cred ca in curand trecem si noi la #5 .
Iry Aidan e un scump si are o figura de smecherel .
Iulia ,v-am admirat pozele din excursie si ma gandeam ce curaj pe voi sa dormiti cu bebe la cort .Dupa cum am vazut Carlei i-a placut ca zambea mai tot timpul, scumpa foc .

Ma duc sa trimit poze pe gmail.

Mergi la inceput

Da, mai Miericico, doarme bine, sper sa n-o deochi, vorba lui Daiopri. E o simpatica, ii place sa stea in fund si se rostogoleste intr-una, parca-i bagata in priza. Seara, inainte de culcare e in culmea fericirii, chiuie si rade in hohote, dupa care isi bea laptele si adoarme. In timpul zilei nu mai adoarme asa usor singura (decat daca o apuca somnul in masina),ma mai pun langa ea si-i place sa-mi puna mana pe obraz si adoarme asa. Mai nou nu prea ii mai place in magazine, din pacate, macar asa mai fac si eu economii, ca am mall-ul langa mine si tare e tentant. Nu e asa mancacioasa, dar pana acum nu mi-a refuzat nimic din ce i-am dat, chiar daca se mai stramba. Noi ar cam trebui sa ne luam casa ca stam intr-un apartament inghesuit pe care nu-l mai suport, dar nici oferta de case nu mi se pare asa atragatoare si asa greu ne urnim...

Poze

Mergi la inceput

Cris, intr-adevar Carlei i-a placut in California, se pare ca-i priesc calatoriile, spre deliciul lui taica-su, care deja viseaza cum o sa mearga ei doi hiking. Deocamdata ii place si oamenii, e f. prietenoasa. Singura persoana care nu i-a placut pana acum e un prof, coleg de-al lui Cipri, caruia i-am dat un ride acasa la un moment dat. Cred ca i-a fost frica de el, ca are barba si un par valvoi, de fiecare data cand se uita la ea incepea sa planga, cum isi intorcea privirea se oprea. Ne-am distrat copios.

Poze

Mergi la inceput

Anna ti-am admirat falcosul mic si dulce, cred ca toata ziua ii pupi obrajorii .

Mergi la inceput