Licurici de ianuarie-februarie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Bre eu ma speri de ce ziceti aici. Nu vreau sa imi creasca bb ca vaz ca isi pierd bunele obiceiuri pe masura ce cresc
Aalina, tu ai catastifele, ce ziceam acolo la varsta asta a motanului?
Eu imi aduc aminte ca eram cat de cat ok cu somnul, da si parca ma vaitam ca tot vrea tzitzi, nu?
Ca sunt in ceata total cu memoria zau asa.
Eu i-am dat deja avocado si culmea e ca ii place.
Of, ca nici asta nu mai stiu cum era cum mancarea si sunt si imprastiata rau.
Andre_ea . Eu citesc mai mereu pe fuga, da nu am intrare la calc sa mai si scriu, plus ca is brambura mai mereu
Si nu apuc sa ma uit la poze de pe email
Miere sexi rau flacaul Aia din poze care sunt?
selene ce ai decis pana la urma? Ii dai carnita Dariei sau nu?
Anca voi cum mai sunteti? Scuze nu am apucat sa trimit reteta
Da incerc
Nu vreti sa punem de o cearta sa ne vada tanti moderatoarea noastra?:))
Lisa tocmai ce am scos si eu o floare pe balcon ca era pisoiul meu cu ditamai frunza in gura:(
crisspy un wk cat mai placut cu baiatul tau.
Mare lucru ca rezisti. Mie mi-a zis soacra ca sa ia copii in tara (cica sa ma ajute):(((((

numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Idaira, intr-adevar pepenele nu prea ai cum sa-l coci:))

Dar banana si marul i le dau coapte. Poate intra Pyc si ne spune.

Gata, m-am tirat. Azi e si Luc acasa, de ce credeti voi ca am eu timp de scris?

Daiopri, vb luni, de baia astept. Iti povestesc mai multe de san diego. Scutecul din poza e huggies.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Fructe coapte adica nu crude:)

Ideal e in cuptor sau la vapori ...... da unele merg si fierte (desi prin fierbere se cam distrug vitaminele)....

Azi fac meniul pana la un an:) Vi-l trimit.....

Doar ca e complicat ca am in fata tot felul de recomandari si incerc sa fac o sinteza....

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Daiopri pai numai eu stiu cum rezist. Oricum pana acasa la mama fac cam 2,5 ore ca daca era mai lunga distanta nu stiu daca mai eram de acord.

Mai am un pic si ajung, suntem inca pe drum.

Oau Miere ce baiat voinic ai tu acolo. Way to go Aidan.

Celelalte poze de contul comun le vizionez la noapte.

pai hai cine incepe cearta poate poate ne vede si Rox

Va pup

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, noi la falcute le zicem bomboniere, una cu bomboane de vanilie si alta cu ciocolata, mereu ii zicem "Mai da-mi o bomboana!" si il pupam pe obrajorul respectiv

Iulia, si eu am admirat pozele din excursie si sotul meu mi-a reprosat ca eu nu am vrut sa mergem si noi la munte si sa dormim in masina toti 3 (avem spatiu foarte mult sa dormim lungiti in sacii de dormit). Eu ma tot gandeam ca e prea mic, dar cred ca il cocolosesc prea tare printesa cuminte

Miere, se vede ca Aidan e sigur pe el , si Vladut se ridica singur in picioare, dar nu stie sa faca pasi inca.

Pyc, desi noi inca stam prost la capitolul papa, salvez tot ce ne trimiti si multumesc pentru sfaturi.

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Crisspy drum bun la Razvi .
Fata mea inca doarme, e obosita rau si cred ca mai contribuie si vremea rece si ploioasa.
V-am trimis poze pe contul comun.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Daiopri nu ma pune sa citesc de acu 6 ani ca oi intra in depresie cand o sa vad ce bine dormeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cris, ce mare a crescut Dariuta de cand nu am vazut-o. E asa frumoasa si cu o privire inteligenta. Cum ti se pare activity center pe care il are Daria, ca de-ala vroiam sa iau si eu. Ei ii place?

Anna. Si eu am admirat obrajorii lui Vladut, parca-s facuti numa' buni de pupat. La munte a fost foarte bine, as reedita experienta. Am avut ceva emotii ca au fost doar vreo 13 grade in cort, dar Carla n-a parut deranjata, s-a trezit doar o data sa manance. Avea manutele si nasucul reci dimineata, dar nici urma de muci. Eu nu prea o cocolesesc, asta si pentru ca pe-aici aproape toti bebelusii pe care ii vezi sunt fara caciula, sosete etc., doar n-oi face eu nota discordanta. Cipri al meu,adica sotu' din dotare a fost tare cocolosit mic fiind si acum imediat i se infunda nasul daca nu poarta sosete. Well, in cort nu raceste nici el

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Citat:
citat din mesajul lui pyc

Fructe coapte adica nu crude:)

Ideal e in cuptor sau la vapori ...... da unele merg si fierte (desi prin fierbere se cam distrug vitaminele)....

Azi fac meniul pana la un an:) Vi-l trimit.....

Doar ca e complicat ca am in fata tot felul de recomandari si incerc sa fac o sinteza....

Pupici

ok

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buna seara, fetelor!

Incepe si Daria mea s-o ia la picior... In sensul ca, daca vreau sa o pun in fund, se intepeneste in picioare si vrea in picioare... Daca o tin de subsuori, paseste...

Daiopri, peste i-am dat. Am vrut si pui, dar am vazut cateva secvente din filmul "Earthlings" si m-am infiorat, mi s-a facut rau de la stomac, nu-l recomand daca suferiti de inima sau sunteti sensibile... Vorba aia, "daca abatoarele ar avea pereti de sticla, toata lumea ar fi vegetariana". Asa ca nu stiu daca ii voi da, pana la urma, pui.

anna_mama, vazut body-uri si altele?

Nu stiam ca Tex e firma proprie Carrefour... Poate ajung si pe acolo, desi e la mama naibii, in afara orasului.

Dark, un numar de telefon de Romania ai?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput