Licurici de ianuarie-februarie 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 18
cami_antonia spune:
fetele eu am intrat doar sa va salut putin
sa va spun ca scriu de zor #537;la teza
SA II UREZZZZZZZZZZ LA MULTI ANI FETITEI MELE CARE AZI FACE 7 LUNI
MAMI TE IUBESTE ENORMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
SA VA SPUN CA ALINA NU E BINE DELOC
E DROGATA MEREU DE SEDATIVE
PANA ACUM 2 ZILE A FOST BINE
A FACUT INSA O CRIZA
O SPASMA
SI S-A INTERNAT
ACUM E IAR ACASA
ETC
FFFFFFFFFFFF GREUUUUUUUUUU
SI DACA MAI E CINEVA CARE NE POATE AJUTA FINANCIAR SA IMI NSCRIE PM
DARK PUP PE TOTI ... MERCIC DE PM
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Ieri nu am putut intra pe net, asa ca urez azi LMA licuricilor care au implinit lunite, dar si celor care le implinesc azi!
Bebelusi, imi pare rau pentru "buba" lui Vladut, ginerele meu scump. Pupam si noi si speram sa treaca. Si felicitari pentru ca puiul papa bine si frumos. Poate invata si Alexiuta de la el.
Miere, cand ma gandesc ca se intampla tragedii si de la patuturi, ma trec fiorii. Iti dai seama ca multe dintre noi avem patuturi no nane sau facute doar pentru a fi vandute...Offff...
Porumbita, bine ai revenit! Ne bucuram ca puiul e bine si vioi.
Dark, de multe ori m-am gandit sa vizitez si partea aceea din Europa. De fiecare data cand ajung in Bruxelles imi zic ca iau Eurostarul si ma plimb si pe la voi (ma rog, prin zona). Frumoasa vacanta ati avut.
Pyc, multumim pentru sfaturi. Sunt tare utile. Sunt de acord cu tine in legatura cu cantitatea de carne din dieta copilasilor. Ca si Cristinei, si mie mi s-a recomnadat sa dau in jur de 50 g de carne pe zi puiutei, dar mi se pare f mult. Se pare ca in Romania cam asta e practica pediatrilor si daca ma gandesc bine, si in Mama si Copilul se recomanda carnita. Si dr noastra, in care am mare incredere pt ca m-a ajutat cu Alexia intr-o perioada in care eram disperata, recomanda destula carnita. Eu ii dau Alexiei in jur de 40 g de carnita (2 linguri de pasta de carne) insa, cum ea nu papa tot, cred ca ramane cu 30 de g.
Cand citesc cat papa bebeii vostri si cam cat care ar fi meniul recomandat de Pyc, ma ingrozesc. Bubulina mea nu papa atat, e clar, nici macar lapte nu bea cat trebuie iar eu credeam ca bea prea mult.
Selene, cred ca pretul pt gecuta e ok. Si Carrefour si Auchan au propriile produse pt copii, produse de calitate si accesibile ca pret. Mie imi plac de la Tex de la Carrefour. Am luat si ceva de la Auchan dar rar pt ca nu e in cartier si tot ok mi s-au parut.
Am plecat sa imi oblojesc nasul. In ultima vreme, Alexia, ca sa adorma, ma tine de nas si trage, zgarie etc. Asa ca, pe langa faptul ca am nasul mare, il mai am si rosu si dungat.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Naty spune:
Intru si eu repede-repejor sa fac o observatie in legatura cu hainutele - korrucia are dreptate, unele firme au hainute mai mici decat altele pentru aceleasi masuri.
De exemplu eu cu greu le imbrac pe fete de la Mothercare sau Debenhams sau Marks and Spencer, ele fiind slabanoage iar hainele pentru copii mai dolofanei. In schimb cele de la Z le vin ca turnate. Si cele de la Zara sunt OK pentru noi.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
crisspy spune:
Am plecat spre RAZVI
Ne "auzim" mai incolo
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
Naty spune:
bee merci de informatii.
andreea am vazut-o pe Ilinca tarandu-se ... super tare! Mor de invidie!
Azi a fost si la noi dr. Culcer, Nadia e OK din toate punctele de vedere.
A zis sa nu imi fac griji ca nu se taraste/nu se ridica/ sta putin in fund.
De ieri Ioana mea merge la balet si ii place teribil!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
miereamara spune:
Pyc, multumim! Aidan manaca aprope exact cum spui tu acolo, am gresit cu galbenusul, i-am dat cam mult, adica unul intreg mic, dar numai o data pe saptamana, o sa remediez situatiunea:))
Vreau sa va spun ca azi noapte i-am dat aqua chioara:)) si am avut o noapte mai buna, in sensul ca s-a trezit o data cand l-am lasat in pace, nu l-am luat in brate. S-a foit un pic si a adormit singur. A doua oara era ora la care manca lapte si i-am dat un biberon de apa din care a baut un pic, dar a inceput sa planga asa ca l-am luat si l-am leganat un pic.
Per ansamblu sunt multumita.
O sa pun niste poze funny un pic mai tarziu.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
ahhh,a tras Ana o floare din ghiveci jos,noroc ca nu i-a picat in cap,trebuie sa fiu cu ochii pe ea non-stop.
de azi incepem si noi inotul,mai mult eu decat ea.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 ahhh,a tras Ana o floare din ghiveci jos,noroc ca nu i-a picat in cap,trebuie sa fiu cu ochii pe ea non-stop. de azi incepem si noi inotul,mai mult eu decat ea. 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
Lisa, mai bine muta ghiveciul undeva unde nu poate ajunge. Si la fel orice alt lucru periculos pentru ea. Asa stai mult mai linistita cand trebuie sa o lasi putin singura.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
andre_ea spune:
Naty, nu ma invidia. Eu acu' stau cu grija ca se loveste in colturi si margini.
Camelia, sanatate multa cumnatei tale. Ma rog pentru ea.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
miereamara spune:
Pozili:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery