Licurici de ianuarie-februarie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

anna_mama, eu i-am luat Dariei o multime de body-uri In Extenso, tip maiou, cu maneca scurta, cu maneca lunga, mai mult de 7 RON / bucata nu am dat pe ele. Cele mai ieftine au fost cam 3 - 4 RON. Ai dreptate, s-au comportat foarte bine.

Multumesc de observatii, fetelor!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Porumbita copii nostri se comporta aproape la fel, au cam aceleasi dimensiuni si greutati, nu pot rezista fara titi, nu dorm noaptea (desi pe vremuri dormeau neintorsi), etc.

Selene nu cred ca ai dat mult. Eu am noroc ca mai am de pe la sora-mea cate ceva pentru iarna pentru Vlad, mai trebuie sa ii iau bodyuri, pantaloni, bluze....dar ceva gros gros nu cred....in schimb as vrea sa ii iau o paturica frumoasa pentru plimbare

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ma duc si eu la Auchan acum sa cumpar de mancare si ma uit si la hainite. 3-4 lui un body? Eu i-am luat cu 16 lei si nu dintr-un magazin de fite, ce-i drept f frumos materialul, dar m-a ingrozit pretul
Fug la cumparaturi.

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Bebelusi :

-au voie branzica din aia din lapte praf de la 6 luni
- de la 8 luni implinite au voie un pic de branza gen cascaval rasa in pireul de legume
-de la 1 an au voie orice branza, mai putin cea din lapte crud care e voie doar la peste 3 ani
- !!!!la provenienta branzei – personal sunt anti « branza-de-la tarani » sau cea facuta de vecina, bunica sau orice alta persoana de incredere……..a se prefera branza din lapte controlat, pasteurizat

-fructe crude de la 8 luni implinite (se prefera fructele de sezon, cele clasice, specifice zonei geografice-banana e OK, desi nu creste la noi,capsunile pot fi alergizante- a se evita crude, mai ales daca in familie sunt alergii)
-nu kiwi, nu alune, nu arahide, nu migdale !!! fff alergizante

-ca si legume f bine tolerate :
- fasole verde pastai din alea lungi subtiri si verzi #61514;
-mazare
-spanac, morcovi ( ! sunt legume cu continut mare in nitriti, a se prefera BIO sau la borcanase)
-dovlecel fara samburi
-miezul alb de la praz
-cartof dulce
-dovleac

Legume mai putin bine tolerate, dar nu interzise in cantitate mica :
-rosii, ardei, telina, ridichi, ceapa, broccoli, conopida, vinete, sfecla
-de la 10 luni salata, andive
-a se evita inainte de 18 luni legume seci (fasole boabe), varza

-de la 8 luni implinite se va adauga o lingura de ulei sau unt cat o aluna la pranz si cina (nu doar la pranz ca si pana la 8 luni)

Pupici! Pyc si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Aalina, foarte tare si fostul tau taraici.
Daiopri, ce bine ca mai dai pe aici. Ma bucur ca pisoiul e cuminte. Sanatate multa iti doresc.
Pyc, foarte bune sfaturile tale. Astept si restul ca Ilinca a intrat in luna a 9a.

Si Ilinca se trezeste de un milion de ori pe noapte. Da' eu nu-s in stare sa retin orele la care se trezeste. Uneori nu-mi aduc aminte nici cand am luat-o in pat cu mine. Si nu-mi vine deloc sa fac ceva in privinta asta, ca eu daca sunt obosita nu pot sa fac nimic ziua.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Pyc multumesc mult de sfaturi, foarte utile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI la licuricii sarbatoriti azi si in ultimele zile

LA MULTI ANI tuturr celor care si-au serbat onomasticile in ultimele zile

Sanatate multa licuricilor bolnaviori!

Crisspy, uite ca deja vine week-endul, si veti fi din nou cu Razvanel

Cami , spor la scris la lucrare! Vezi ca ti-am trimis PM

Iata-ne si pe noi reveniti din Moldova. A fost tare frumos, o sa mai mergem si altadata (cand vom spera sa luam cu noi si pe bunicii/matusile/unchii din UK/Itlia/Olanda nu de alta da' avem ce sa le aratam ). Am vizitat Voronetul, Moldovita, Sucevita, Putna, Humorul, dar si obcinele Bucovinei, si Suceava cu cetatea de scaun si muzeul satului bucovinean... tare tare frumos, Bucovina e un loc special care mie mi s-a lipit de suflet penru totdeauna . De fapt, ambii bunici din partea tatalui meu s-au nascut in Bucovina, dar casele lor sunt acum in tara straina...

Mare bucurie sa ne intalnim la Bistrita cu Aalina (Iulia), cu Dorian si cu Fabian, asa cum a zis si Iulia , a fost aproape ca o reintalnire, parca ne cunosteam de muuulta vreme si noi, si piticii nostri. Sigur vom repeta intalnirea la proxima ocazie... Cluj, Bistrita sau unde va fi ea...apropos, repet invitatia ...care aveti drum catre noi adica in Bonnie Scotland sunteti bineveniti...ca spatiu este si noi va asteptam cu drag

Pozici vor fi si de la noi... cand ajungem sa le punem nu mai promit cand ca probabil nu voi reusi sa ma tin de cuvant.

Am vazut ca se discuta despre hainite de iarna, la noi tare frig nu este dar avem si noi deja cateva lucrusoare...pantalonasi grosusi (cu botosei inclusi nu am gasit), bluzite cu maneca lunga, ciorapei, treninguri, gecute, am primit din Franta un set caciulita+fular+manusi...iar de curand m-a cadorisit o prietena cu un ditai sacul cu hainute 9-12luni si 12-18 luni ...pustiul ei s-a nascut catre sfarsitul iernii 2007 asa ca ne potrivim cu hainutele. Ma gandesc ca nu va trebui sa cumpar tare multe, saci de dormit 1-2 ani, niste bodicuri 9-12 si 12-18 plus incaltari... alea inca habar nu am de unde, cum, de care...

Felicitari licuricilor care deja tropaie prin zona . Noi inca nu mergem... dar ne place foarte mult in picioare si ne-am ridica tot timpul... ajunge sa i se dea un deget si el e sus... iar daca il pun in patut se trage de gratii si gata! Neaparat cand ajungem acasa trebuie sa mute tati salteaua la ultimul nivelsi sa scot o parte din aparatori.

Cu papatul.. in excursie ma cam luam cu mainile de cap si intram in depresie (Irina, nu esti singura, iubita!) ca Mister dimineata si la pranz abia daca servea cateva lingurite amarate (da' las' ca lapte ar fi baut non-stop, smecherila!). Macar seara papa bine cerealele - si uite asa ii trecea lu' mami starea depresivo-nevricoasa pana a doua zi cand o luam de la capat Acum se pare ca reintram relativ in normal, om vedea ce va fi de-acum incolo. A, noutate e ca a inceput Mister sa pape/mozoleasca fruct in manuta (pana acum para, piersica, pruna) si ieri la restaurantul unde ne oprisem sa papam in Toplita a incercat cu succes bucatica de rosie (fara samburi, bineinteles).

Dintisori tot nu avem

Pyc, multumim frumos pentru sfaturi si idei de meniu, daca ne dai niste sugestii pentru 8-9 luni vor fi tare bine primite -macar cu titlul de infomatie ca jupan oricum mananca doar cat vrea,adica destul de putintel, zic eu. Ce sa-i faci, nu seamana cu mamica lui, la care ii e cam non-stop foame si la care ii ploua in gura cum se pomeneste de ceva bun. [Nici nu mai mentionez cate kile trag, ca ma feresc de cantar ca de ora de fizica din liceu...Apropos Miere, you look fantastic!!! Sa stii ca o sa lipesc poza ta "aia de la mare" pe frigider cand ajung acasa sa ma motiveze ]

Haoleu sa nu uit... saptamana viitoare ajung iar in Cluj, probabil marti si miercuri... Sorana, Jasmi, Raluca... sunteti prin zona si mai aveti chef de o mica intalnire la o cafeluta cu sau fara cofeina ??

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Dark prinb Sibiu nu treci?Te ademenesc cu si cu , rezisti tentatiei???stii ca le am cu gatitul bunatatilor......numai sa ma anunti cu o zi inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

inca o noapte cu nspe mii de treziri.pana la urma am renuntata la ideea de a face tuer si am dormit la Ana in camera.
s-a comportat ok dupa vaccin,nu tu maraiala,nu tu febra
aseara am fost la nasi,m-am enervat de numa'...plus ca am ajuns la 21.45 acasa,cand Ana nu mai avea chef de somn,a adormit intr-un final
mie pediatra ieri,mi-a zis ca pot sa ii introduc branza de vaci si oul(normal 1 aliment nou pe saptamana),avocado mi-a zis sa mai astept pana al 9 luni. despre ou,a zis sa il fierb 10 min din mom fierberii. pot sa ii dau suc cu apa(nu am sa ii dau) si fara mancare noaptea! azi noapte eram gata sa cedez,dar nu...si sa stiti ca s-a culcat doar cu apa.
va pup si o zi buna sa aveti!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bebelusi, mi-ar place sa ajung in Sibiu, dar nu vom putea acum ...daca puteam veneam sa va vad chiar si fara tentatiile delicioase

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput