Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (182)
Raspunsuri - Pagina 6
tzitziri spune:
La multi ani doamna mama de Laura
Si La multi ani domnul TL de Ada! (aici trebuia o strangere de mana)
Nerantula, pai a luat super bine Gruia!Si aveam o intrebare:pediatra ta considera ca trebuie sa mananca 1 lingura/kg cu cate mese pe zi?Adica inteleg o masa de 100-150 ml, dar cate mese pe zi intra in calculul asta?
Ratonelu, astept cu interes momentul cand la cele 45 de kile cu care te lauzi o sa ai un fund (scuzati) cat Casa Poporului.Vorbeste invidia din mine
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Nerantula spune:
Nocom, am intrebat ca ma bate gandul unui permanent de volum si te-am vazut pe tine creata si tare mult mi-a placut Stiu ca nu e sanatos pentru firul de par, dar m-am saturat de coada linsa de cal pe care o am, desfacut il tin rar, ca ma trage Gruia de el, deci nu il pot aranja nicicum, mi se ingrasa des .. poate un permanent slab mai schimba situatia ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
elly_16 spune:
Nausica, am vazut poze cu Cipanu la concert, e super-tare, o adevarata rockerita!
Andreea_and, am vazut pozele cu papusica Mina, sa-ti traiasca si sa aiba parte in viata de tot ce e bun si frumos!!!
Nikolici, Karinutza e tare frumoasa, are si cu cine sa semene...
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
Nerantula spune:
Oana, 1 lingura (=15ml)/kg la 3 mese de solide pe zi, insa nu stiu cat lapte. Cert e ca daca Gruia ar manca aceste cantitati, ar deveni incet-incet, un copil grasut (ceea ce eu nu vreau ), daca el ia asa in greutate cu mese de max 100gr .. si nu 3 mese/zi!
Am vazut-o si pe Mina acum .. deci eu nu mai am cuvinte, 'dragalas' si 'simpatic' sunt prea putin .. e o papusica. Ajung si eu la vorba lui Babymom, ca avem cei mai frumosi bobocei de la scutece (bine, nu-i stiu pe altii, dar mai frumusei decat atat e greu de inchipuit!)
Edit: Elly, gand la gand cu 'papusica', nu te-am copiat, sa stii, dar se pare ca ne-a inspirat acelasi sentiment
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
ratonelu spune:
elly
oana...ia sa vedem acu ce mai vorbeste "din tine"....am 41.4 kg(aseara , la sormea pe cantar, imbracata si descaltata), nu 45.
(nu e de ras, sunt destul de aschilambica... )
diana....moamaa.....super bine a crescut,intr-adevar!baietel studios.
nocom, nici eu nu sunt fan Elena, dar asta nu inseamna ca mi se pare urat, nici pe departe!(cred c-ai avut tu un stol mititel undevao zic cu drag, nu te supara)mai am alte nelamuriri in leg cu alte fete de pe forum...tot legat de nume....dar cred c-o sa ma uit sing....cum ma invatasi mai sus.
nerantula, deci sunt draguta, dea?
numa sasha il considera dragut numa pe tacsu....
nu incep iar, promit!
tzitziri spune:
Ratonelule, ma abtin cu greu.
Dar la cate nopti nedormite ai nici nu am asteptam sa te ingrasi...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
gaia.nevia spune:
Nerantula, eu nu am gasit inca metoda mai buna de luat temperatura decat rectal.
Am termometru auricular, termometru de frunte - banda termica, termometru de frunte cu infrarosu si termometru suzeta.
Niciunul nu arata exact temperatura, copilul trebuie sa stea linistit, nu vezi pe intuneric...
deci intr-un cuvand dezastru. Nu mai zic la Teo, ca si atunci cand doarme se zbate daca ii pun banda pe frunte sau ceva in ureche.
In schimb, ii iau temperatura rectal, in somn, si ii pun si sup cu paracetamol, fara sa-l trezesc. Nu pricep cum se face.
La Radu n-a fost cazul...
Cand sunt treji, le dau in mana capacul de la termometru sa se joace cu el.
Toata operatiunea dureaza 10 secunde, cu un termometru Chicco pt bebei, arata ca unul clasic cu mercur, dar este electronic.
Are si beep-sound ca sa stii cand sa-l extragi.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Dya da' a crescut flacaul tau nu gluma, am
Mereu am vrut sa am parul cret....eram pustioaca si mi-am facut permanent...nu mai zic ce era in capul meu...parul ars da' aveam carlioante...acu am ondulatorul
Mi-ar fi placut sa aibe si Crina...da' dupa aia cine stie ce zicea tacsu
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul
angelynna82 spune:
Carla mi-s verde de invidie la cate kg ai...mai vrei de la mine, le dau cu placere
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul
Nerantula spune:
Multumim tuturor pentru sfaturi si suport!
Pentru nasuc am trecut la Vibrocil, cu atentionarea expresa a pediatrei sa nu ii dam mai mult de 2 zile, ca poate provoca congestie!
Se pare ca are ceva efect, dupa 2 aplicari ..
Ada, iar ma innebunesti cu dotarile astea! Cata consecventa in achizitii! Gruia are somnul fooooarte fin, il poate trezi si scartaitul usor al parchetului, de dat nadragii jos sa ii pun termometrul sau supozitor fara sa simta nici nu poate fi vorba!! Ziua mai e cum mai e ...