Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (182)
Raspunsuri - Pagina 7
gaia.nevia spune:
mie mi-au zis ai mei Ada, de cand ma stiu. Cand ma strigau pe numele intreg, era jale.
Adica stiam sigur sa sunt suparati rau pe mine, si mi-o fur.
De aceea mi-a venit foarte greu sa ma obisnuiesc la scoala, unde ma strigau toti de parca erau suparati pe mine
pe soacra-mea o cheama Elena, in buletin. Dar ea se striga Carmen
... deci, nocom, choose a name for yourself!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
elly_16 spune:
baby_boy, ce baiat mare ai, si tare frumusel
... deja trebuie sa puneti bani deoparte pentru masina![]()

laureta, ai doua fete ca doua floricele, sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si norocoase!

ratonelu
... wow... 41,4 kg... deja sunt verde de invidie
nerantula, gand la gand 

PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
gaia.nevia spune:
hai ca a venit frigul, si eu ma intorc la obsesia mea... sunt copiii mei bine (prea bine) imbracati?

pana alaltaieri erau in casa 26-28 de grade. stateau copiii in body-uri, ca na, nu era sa-i tin in pampersi cum se tarasc ei pe jos continuu.
azi, am 24 de grade intr-o camera, si 22 in cealalta.
Radu, in body cu maneca scurta si pantaloni, plus sosete in picioare, nu vrea sa se inveleasca cand doarme... dar are bratele reci. Asa ca i-am pus o bluza subtire cu maneci lungi peste body.
Voi cum tineti cupiii in casa la temperaturile astea?
Daca ma gandesc bine, e cam ciudat, ca asta iarna tot 22-23 de grade aveam, si stateau in trening...
peste body...
Stiu ca sunt nebuna... dar astept confirmare ![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
elly_16 spune:
Nocom, noi dam bani sa avem parul cret
... imi aduc aminte ca mi l-am facut si eu permanent de vreo 3 ori, cand eram mai tanara... si am fost tare incantata... Mie personal imi place numele Elena (in mintea mea se asociaza cu Elena din Troia
)
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
dyanira spune:
Ada si eu am obesesia asta.
Azi noapte l-am culcat pe Andrei in body cu maneca scurta si ciorapi lungi acoperit cu o paturica pe care nu o tine pe el.Avea bratele reci la noapte cred ca ii dau ceva cu manec alunga ca nu sta acoperit.Trebuie sa ii iau sac de dormit si nu stiu unde gasesc
In casa sta acum cu body cu maneca scurta si strampi lui nu ii place in pantaloni ca nu e asa liber in miscari ca in ciorapi lungi.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
elly_16 spune:
Ada, si la noi a coborat temperatura in casa la 24 si i-am pus Biancai pantaloni si sosete (ca se tot taraste pe jos), iar peste body (care e gen maiou) o bluzita cu maneca lunga. Si tot asa ma gandeam si eu ca asta iarna, la 23 de grade, era imbracata mult mai gros, dar parca nu-mi vine s-o imbrac mai gros... tot astept, doar-doar se mai incalzeste.
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
denisa.g spune:
Buna ziua tuturor!!
Pe noi ne iertati de absenta, nu v-am evitat pe voi ci pur si simplu nu am mai deschis calculatorul de foarte mult timp.
Va pupam pe toate, in special pe Moni si scumpul ei bebelus.
De cateva zile vad poze cu bebelusi nou nascuti si tare ma bate gandul sa incepem sa "lucram" la bb 2, desi initial as fi vrut macar 2 ani diferenta inre bebelusi.
Andy_p , Babytza -Pupici speciali pt voi.
Noi crestem, papam de toate dar si san, facem 3-4 pasi singurel, in rest ma trage pe mine dupa el tinandu-ma de deget ..ce mai.. ne facem baiat mare.
La multi ani tuturor bebelusilor si numai bine atat voua cat si mamicilor voastre.
Pupam printesa noastra draga Karinutza si mamica ei
anca81 spune:
Nerantula, uita-te www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-familiei/Termometre-digitale/" target="_blank">aici pentru termometre, variantele 2 si 3 mi se par OK. Si eu am aceasi problema cu Carla, pe ea nu o deranjeaza neaparat metoda ci faptul ca o trezesc.
Ramo, merci de sfat, inca nu i-am dat Smecta. Mie mi se face rau instant cand simt mirosul
, am reusit acum sa-i dau un bibe cu lapte in care am dizolvat un pliculet de Biotics si o masura de cereale din orez Nestle. Sper sa o ajute.
Am fost la pediatru din nou cu eczema/eruptia/ciudatenia de pe piciorusul Carlei, am mai scris eu de mult despre ea. Cica pare dermatita de contact si mi-a dat trimitere la dermatolog, maine sper sa ajungem si acolo. Mie tare mi-e teama de dermatita atopica...
La noi e rece rau noaptea, i-am dat Carlei deja de 3 nopti pijamaluta cu labute si sacul de dormit de vara peste. Si peste zi mi se pare uneori ca are manutele si nasul rece, pantalon lung si sosete clar mai ales ca misuna pe jos non stop. Ea inca are un fix cu sosetele si cu sepcile, si le scoate in momentul in care i le asez, la mare m-a terorizat ca nu vroia sa-si tina neam palariuta pe cap. De nu stiu cate ori am fost abordata de lumea din jur si apostrofata ca nu-i pun ceva copilului pe cap 
Am mai vrut sa spun ceva....aaaa, tortul lui Andrei e super.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
Nerantula spune:
daca nu ar fi bolnav, la 23-24 de grade l-as tine pe Gruia in casa in body/tricou cu maneca scurta si pantaloni subtiri lungi/scurti, neaparat sosete, ca mai merge pe gresie. Noaptea doarme in body cy maneca scurta + sac de dormit subtire (din materialul de cearsaf, adica acesta. Spre dimineata mai pun paturica celulara de la mothercare pe el, intr-un strat.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
anca81 spune:
La mine in casa acum sunt 21.6 grade, noaptea in jur de 20-21. Imediat cred ca dau drumul la centrala ![]()
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare