Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (182)
Raspunsuri - Pagina 5
elly_16 spune:
LA MULTI ANI pentru toate mamicile si toti boboceii care astazi isi serbeaza onomastica!!! Sa aveti parte de tot ce e bun si frumos in viata!!!
LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei - Miruna Anisia pui de MommyMagda si Luca Noah pui de EvaF! Sa cresteti sanatosi, norocosi si iubiti si sa aduceti numai bucurii parintilor!
LA MULTE LUNITE pentru David pui de Sanziana72!
LA MULTI ANI Ada, pentru sotul tau!!
LA MULTI ANI Andy_p pentru mama ta!!
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
Nerantula spune:
La multi anisori, Luca Noah! Nu iti pot spune decat: tine-o tot asa, ai avut un start excelent in viata asta, ramai pe val! Sa fii sanatos!
Super-tare Ania in rucsac la concert, chiar cred ca a fost o aparitie inedita acolo! Cum mai papa ea, Nausica?
L-am vazut si pe Raducu soferistul, e foarte frumusel si vesel, o delectare pozele cu el
Am uitat sa spun ca am vazut-o si pe Dariutza cea serioasa acum cateva zile, dar si razacioasa in poza de dinainte, o scumpa, ce mai! Si am o intrebare la mami Nocom: cum e parul tau natural? Ca am vazut in poze 2 variante foarte diferite
Babymom, felicitari lui Dragos pentru iesirea din greva! Si pofta mare in continuare! Mi-am mai adus aminte, sanii mei ii simt plini nici dupa 8 ore, daca ar fi dupa ei, nu cred ca ar simti nevoia sa fie goliti .. se pare ca totusi mai e cate ceva.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Nocom spune:
ratonelu pai eu prefer de o mie de ori sa-mi zici nocom, ca Elena nu mi-a placut niciodata... Uite asta un exemplu de cum pot influenta parintii negativ dezvoltarea copilului! Eu intotdeauna am suferit ca am un nume urat si decat sa ma duc sa ma bag in seama cu diversi copii sau colegi, stateam deoparte caci nu imi placea sa le spun cum ma cheama... . din pacate e adevarat. Acum nu mai sunt asa marcata, dar tot nu pot spune ca imi place
Asaaa, eu zic ca daca tot m-ai prins la cotitura, sa versi toate nelamuririle!!! Ca sunt in verva (inca 5 minute, apoi intru sa fac o baie buuuuna...)
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nerantula spune:
Nocom, mie imi place muuult 'Elena', daca as fi avut o fetita in sarcina pe care am pierdut-o, as fi numit-o Cezara Elena
Carla , tu chiar reusesti sa ma faci sa zambesc de cate ori intru pe forum si te citesc
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
elly_16 spune:
anca, angelynna, nocom, multumim pentru aprecieri!!!
angelynna, se pare ca nu a inceput concursul. Sa ne tii la curent, sa votam Crinutul!
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
Nocom spune:
Nerantula GROAZNIC DE CRET!!!!!! Cand am timp si chef de mers la coafor il mai indrept... dar in rest, oitza, oitza... Acum se pare ca Daria m-a mostenit ca incepe sa i se increteasca parutzul la spate. Numai ca la cele 2 fire pe car ele are.. nu prea se vede!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nerantula spune:
Aaa, da, si eu am vazut poze cu Karinutza pisicuta, tare dulce si simpatica mai e si are un perisooooor! Bine ca nu a vazut-o Gruia inca, ar intra in pacat pe bune, de data asta, cred!
dyanira spune:
Nocom (ca daca nu iti place Elena iti zic asa cu toate ca mi se pare un nume ok sa stii ca te inteleg ca ai suferit cu numele ca nici mie nu imi placea numele meu) multumim.Fetita din poze e fetita nasilor lui Andrei si are 1 an si 3 luni.O cheama Eliza si e o scumpa intr-adevar plus e tare precoce merge singura de la 10 luni spune mama si tata de la 6 luni iar acuma spune o gramada de cuvinte te poti intelege cu ea ca si cu un copil de 2 ani.Tortul pe cat de aratos pe atat de bun avem aici o cofetarie super.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Angelynna da a crescut mult are 87 cm si 11,6 kg aici a mai stagnat.
Am uitat sa va spun ca Andrei a ales de pe tava cartea (de fizica), cheile si telefonul.Deci probabil va fi un studios...
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR