Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (182)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

www.kellymom.com/bf/bfextended/toddlernursing.html" target="_blank">aici - Uite ce zice, te face sa te simti mai... normala cand citesti asa ceva, nu? . Nici Anda nu cere singura, dar reactioneaza cand o intreb « vrei tzitzi ? Tzitzi ? » Si ea raspunde tzitzi si ma trage de haine. In general ii ajunge un san cand suge din dreptul (nu-l termina). Stangul e cam beteag si se goleste destul de repede de cele mai multe ori. Are mdame san preferat, deh.

Daca esti ingrijorata totusi cu privire la cate de mult/putin suge, prinde-l cand e semi-adormit sau chiar adormit, intinde-te langa el si mufeaza-l. In majoritatea cazurilor bebe ia sanul si se alimenteaza bine. Cum am mai scris si in alte dati, singurul "tool" pentru o oarecare masurare a cantitatii supte in cazul meu este numarul de inghitituri cu gura plina. Dar si calculul asta e arbitrar, pentru ca laptele scos inainte de a se instala let-down-ul iese cu debit infim fata de cel de dupa, deci am guri mai pline si mai goale. Oricum, eu ma declar multumita la 70 de guri, satisfacuta la 90 si mega-ultra multumita la 120 (care sa stii ca sunt rare!). Dar ma ajuta pe mine sa merg mai departe. Nu mai vorbesc de datile cand aveam senzatia de san gol (frustranta senzatie, cred ca a trece peste ea te invata adevaratul sens al lui ZEN. Nu te descuraja !

edit, linkul cu pricina este http://www.kellymom.com/bf/bfextended/toddlernursing.html - m-a exasperat forumul azi, nu mai pot.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

LA MULTI ANI Luca Noah! Sa fii sanatos si vesel si destept! un pupic maaare si dulce ai de la Sofia!
La multi ani Miruna! Sa fii sanatoasa si sa-i bucuri pe parinti!

La multi ani Mariilor si derivatelor/ilor! :-)
La multi ani Elsa Marie, sa ramai frumoasa si sa fii sanatoasa!

La multi ani fetelor care s-au nascut in primele zile de septembrie: tzitziri,monyca,c.valy , simo_ef

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Moamaaa, mi-am facut un car de nervi cu mesajele anterioare, DC se impiedica in nenorocirea aia de link de pe kllymom - n-am mai vazut asa ceva, m-am delogat si relogat cat pentru toata saptamana.

Ada, La multi ani fericiti lui TL si multe momente frumoase alaturi de tine si baieti

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

rox...orice....? atunci, 10kg de pepene si 10kg de cirese de mai...sa fie!
astept colet.
angelyna, si noi....si am incercat sa va votez...dar unde? ca n-am gasit pe pagina respectiva(ori sunt bomba, f probabila explicatia asta)
laura, miruna, oana
nocom, io am o probl d-aia...cum te cheama pe matale...(sper cxa nu dau cu bata in balta)
laura, sa-ti traiasca mama, sa fie sanatoasa!
ada, sa-ti traiasca sotul!
piolica, sa fie sanatoasa si cuminte printesa!
tuturor MARIILOR!!
maaaiiiiiii, nenica, voi chiar vreti sa fac io una bucata fund(ma scuzati) mare cat casa poporului de la atata tort de toate felurile...de la atatia sarbatoriti?
diana

Mergi la inceput

ram...si-a reusit Anda?

ascult la radio melodia lu' Voltaj...aia cu "si ploua, ploua, ploua..."nu, afara nu ploua, nuuuuuuuuuu.

sun soata..oare d c nu m-au sunat pan'acu...ce-o fi acas'

Mergi la inceput

Carla imi stinge calculatorul si cand ma cearta nu misc in front. Dar nu pe net a invatat ci in parc... de la copiii mai mari.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dya ce bine a aratat trtul lui Tudor!!!!!! Super!! Vorba cuiva de aici, as putea da o fuga la cofetaria unde l-ai comandat , ca doar stau in Bucurestii Noi, nu in drumul Taberei... Si fetita invitata mi se pare deosebit de frumoasa si de finutza... Pupacesc strengar mare mare!!!

ratonelu Ahaaaaa, deci eu eram aia care te macina pana acum... , chiar ma intrebam oi fii eu, n-oi fii..... Elena mama, nu-i nici un secret!! Se poate citi la profil..

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anca vroiam sa iti mai spun si eu dar au zis fetele am si speram sa se rezolve

Piolica uram pt Elsa si multi icei scumpei care merge la cresa

Ada pt TL, multi ani fericiti impreuna

Laura pt mama ta, sa te bucuri de ea 1000 de ani

Dya ti-am vazut baiatul in poze, moa ce bine a crescut

July eu am ascuns pt moment imprimanta…poate nu o ajunge la ea , am strengarita mica si frumoasa

Andreea_and tot m-am tinut sa iti spun si eu ceva vorbe….ar trebui totusi sa ai o discutie cu familia ta referitor la alaptat/crescut bebe

Ratonelu inca nu au dat drumul la vot….intarzie vad , multam pt gest si nu esti bomba , va am cu drag

Crina a stins calculatorul o singura data …de atunci nu a mai avut nicio problema cu el…are cutastatura si mouse-ul

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

Ati scris enorm, nu reusesc sa tin pasul ..
Gruia e putin mai bine, am revenit cu nurofenul la 6 ore, 4.5ml .. nu a mai facut febra. Ieri intrerupsesem pentru ca era a 6-a zi de tratament si el oricum nu facuse febra in perioada asta, am zis sa nu-l mai chinui .. dar n-a fost o idee buna In rest, e putin mai vioi, insa a dormit record, pana la 9:30 de aseara de la 9:30, niciodata nu a mai dormit atat in viata lui de bebelus .. bine, cu 3-4 treziri de tzitzi.

Babymom, Gruia cere destul de rar explicit ca vrea la san, in general nu cred ca de foame, ci de alint mai mult, dar suge daca il pun. Rareori mai mult de 5 minute, noaptea doar, dar nu e supt continuu, sunt pauze de zeci de secunde sau chiar minute intre 'trasuri'. Cu toate acestea, sunt sigura ca numai sanul il face sa ia in greutate, ca ce mananca el in rest .. a avut 3-4 zile saptamana trecuta in care chiar a mancat binisor, insa 4 zile intr-o luna nu fac 500gr cu plus la bilant. Aaa, si luna asta a avut muuuulte treziri pe noapte pentru supt, si de 6-7 ori. Dar ti-am zis, ziua nu are el initiativa decat rar, insa de cate ori ii ofer, clar nu refuza!

Va rog sa imi spuneti ce termometru e aproape la fel de eficient ca cel de fundic, dar mult mai friendly de masurat? As vrea sa pot lua temperatura si noaptea fara sa mai trezesc copilul si pentru asta,plus ca nu ii place deloc sa ii iau temperatura 'clasic' ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

auzi, da tot nocom iti zic, dea? ca ma invatai asa si mi-e peste mana si picior sa zic altfel.
(mai am io inca o nelamurire...o tiu pt mai tarziu)

deci , scria la profil , dar io-s bomba! vezi, angelyna, nu ma crezi cand iti spun ca sunt.
ram ,te-ai dus!

(rox...unde sunt pozele cu cipanu ca io nu vazui)

Mergi la inceput