Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (182)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Sa va povestesc de Anda: aseara isi punea sa cante singura melodiile de pe telefonul tatalui sau, s-a distrat asa cam jumatate de ora prin casa pana s-a prins ca la mama in brate e mai fun. Ne tot arata incantata dracia care canta.

Azi dimineata: trezit foarte vesela, aruncat pe tzitzi din toate pozitiile si radea la ele, mai ales cand o faceam eu sa tremure pe una din ele. Acum sta la mine in brate dupa ce a mancat cateva linguri de iaurt cu cereale de orez si suge dintr-un prelungitor USB desigur conectat la calculator. Daca ar manca si mancare asa cum mananca la curecnt electric m-as declara cea mai fericita mamica din sud-estul europei, chiar si numai pentru o zi

De fapt acum e deja in pat dupa o repriza de supt si ma pregatesc s-o badijonez cu glicerina.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_16

Angelynna, imi pare rau ca iar ati facut noapte alba... dintisorii astia...
Eu am facut noapte alba de-a binelea. Am culcat-o aseara pe Bianca si a dormit de la 23,30 la 24. Apoi s-a trezit si n-a mai dormit pana la ora 3 dimineata... avea chef de joaca... ca ieri am lasat-o cu tat'su, ca am avut de mers la banca, apoi cumparaturi etc. si a el culcat-o si a lasat-o sa doarma 4 ore si normal ca aseara nu mai avea deloc somn... iar in schimb eu am reusit sa adorm abia la ora 5,30... pana la 8,30. Sunt zombie...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

uofff uite niste special pentru tine, cand doarme Bianca dormi si tu langa ea

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Nausica nu am putut sa ma abtin si sa nu , da' cum de a reusit sa umble la pampers?

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Nu te mira asa tare... Fi-mea isi desface scutecele de mai bine de o luna, iar de 2 saptamani n-o mai pot culca fara ceva peste scutec petntru ca altfel e la fundul gol in 5 minute. Eh, oricum s-a facut racoare noaptea.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Babytza nu stiu daca Maia a iesit inca din spital... Ieri nu am vorbit cu Andreea. Ultima data erau bine dar facuse febra, desi altfel fetita era vioaie si manca bine. Cred ca am scis si pe forum despre asta, daca nu scuzati o mamica imprastiata.

Tocmai am vorbit si cu Gargarita si am aflat ca au fost si ele in spital cu o laringita foarte severe: trezit cu febra mare in miez de noapte, ajuns la spital ca paza buna trece primejdia rea, stat numai la reanimare - adica mama pe un scaun - 5 zile - branula... Arianna mananca Nan de doua saptamani, in rest acum sunt bine, au terminat antibioticul si asteapta sa treaca tusea.

Nerantula, multa, multa sanatate. Dar doctorita voastra ce parere are de evolutia lui Gruia? Nu are si ceva rosu in gat? Febra e semn de infectie totusi.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Fetelor eu azi merg la doctor la control si voi intereba si acolo, dar poate stiti careva dintre voi: la bebeusi se poate administra sitrrop cu echinacea pentru intarirea imunitatii? A facut-o vreuna din voi chiar si la copilul mai mare daca e cazul? Cum se administreaza la copii asa mici? Pe net am gasit informatii contradictorii.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Andreuta eu am cereale primele bucatele de la milupa, bucatile raman ft putin crocante, in timp se moaie de tot si aproape se topesc in gura. Stiu sigur ca am mancat deja cateva portii - sunt delicioase.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Angelynna, multumesc mult, cred ca asa o sa fac, ca e cazul sa am grija si de mine, sa nu-i mai menajez pe altii si sa am mereu grija ca totul sa fie perfect, ca degeaba o fac, tot nemultumiri culeg... macar sa stiu de ce...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Andreuta eu am cereale primele bucatele de la milupa, bucatile raman ft putin crocante, in timp se moaie de tot si aproape se topesc in gura. Stiu sigur ca am mancat deja cateva portii - sunt delicioase.

Multumesc, Ramo. O sa le incerc si eu, de fapt Eva sa vedem ce parare are. Momentan avem tot de-alea de pici, de 6 luni

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Andreutac si noi papam cereale cu bucatele de la Milupa..sunt yamii..bucatelele de topesc , nu raman crocante.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Am fost la dermatolog ... Carla are dermatita atopica . Zyrtec 5 pic/zi, Triderm si Lipikar Balm - de la Roche Posay (am luat si gelul de spalat). E ok oare ce mi-a dat tratament? Triderm am vazut ca are cortizon...

Lapte am luat azi fara lactoza, Humana HN. Acum i-am dat Carlei si l-a baut, o tin sub observatie putin sa vad daca totusi Milumilul i-a dat burtica peste cap. Andy_galro, Milumil Junior e mai dulceag decat Aptamil 2, e gretos de dulce la miros.

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput