Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (182)
Raspunsuri - Pagina 16
babytza spune:
Anca nici David nu a tolerat formula noua de la milumil. Il vedeam cum se strange de burtica. De aceea am trecut pe NAN.
Nerantula bine macar ca nu mai are febra
Imi pare tare rau ca inca nu papa....sa ne spui ce v-a zis la homeopat 
Nocom ma bucur ca ati dormit 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Miruna, mai vrei lotiunea anticapuse sau o dau? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
mie? mie?
pardon... a zis c-o vrea...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andy_galro spune:
Neatza!
muuulta
si din partea mea si muuult
ca noi am avut o noapte foarte aiurea:treziri din ora in ora plus un fel da maraieli asa prin somn parca il durea ceva
imi era asa de mila de el
acum ca vb voi de LP sa stiti ca si eu m-am gandit ca poate ceva nu e in regula: noi am trecut de la Milumil 3 la Aptamil junior dar Andrei are gaze foarte puternice dupa el si se trezeste foarte des noaptea dupa ce scpa de gazele respective si eu cred ca il cam strange burtica, plus ca are un miros ffff puternic de dulce.
anca si Milumil Junior are asa miros puternic de dulce??
cele care sunteti pe Nan Junior acela cum e?
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
angelynna82 spune:
Neatza , o
si
pt cine doreste
Nausica ai nostri cpii sunt tare amuzanti si dulci in acelasi timp chiar daca se manjesc cu kk ![]()
A mea azi de dimineata dormea in fund in patut…se legana precum un betiv 
Ada speram ca a invatat ceva bunicul 
Elly a refuzat sa manance mancare si peste ceva timp am revenit cu fructe 
CosmyB
am printesa frumoasa, stie ea de ce uita cate ceva pe la soricel
, imi plac tare mult pozele 
Andy.p si noi la fel
…o noapte tare frumoasa 
La multe lunite Iris de anis, Mihnea de Paula
Babytza sa iti fie de bine noul look 
Nocom eu ii pun in patut o paturica mai groasa si dupa aceea pe ea, incearca si tu poate reusesti 
Nerantula ma bucur ca ati scapat de febra, speram sa fie si mai bine in continuare
, va manca dupa ce ii trece raceala 
Andy_galro mai mult ca sigur vom intra din nou in clubul trezirilor…au reinceput
, uofff sa iasa dintii astia mai repede
Eu ma gandeam sa o trec pe Nestle Junior 1+ de la 1 an, dar as incepe treptat de pe la 11 luni, e bine?
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
andreutac spune:
Neata,
Pitica e pe-afara, asa ca profit sa scriu si eu 2-3 vorbe.
In primul rand "la multi ani" tuturor sarbatorilor din zilele trecute, celor care au implinit un anisor, lunite sau si-au sarbatorit ziua de nume.
In al doilea rand multumesc pt. sfaturile in legatura cu iritatia inghinala, care intre timp s-a ameliorat, am continuat cu Clotrimazolul de 2 ori/zi si am schimbat scutecele. Intr-adevar Libero sunt mult mai bune decat Pampers. Daca stiam, faceam schimbarea mai demult. Acum sunt mai mult ca sigura ca de la scutece a aparut iritatia, nu cred ca a fost vreo ciuperca.
Altfel, noi suntem bine, Eva face progrese uimitoare pe zi ce trece, ma uimeste ca intelege cam tot ce ii spun/ vorbesc eu.
De vreo saptamana insa refuza laptele de seara sau mananca foarte putin si am ajuns sa inlocuiesc masa asta cu cereale date cu lingurita, avand in vedere ca ea are totusi 2 mese complete de lapte noaptea si dimineata. Folosim cereale de la milupa, mi se par ok in compataie cu cele de la Nestle care sunt foarte cleioase (preparate asa cum scrie pe cutie). Am vazut ca exista cereale cu bucatele de fructe sau musli si vroiam sa va intreb daca ati folosit. Bucatelele se inmoaie sau sunt fructe confiate care raman crocante? Babytza, parca tu ziceai la un moment dat ca a papat soricelul.
Andy_g, Feli, super tari pustii vostri, vor cu orice pret sa-si intareasca sistemul imunitar
. Apropos de umblat in wc si cu peria de wc ... o prietena a fost trezita intr-o dimineata de baieteleul ei de 2 ani si un pic cu peria de wc. S-a gandit el sa-i dezmierde asa

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
angelynna82 spune:
[size=2]
LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE DE ANA, NUMAI FERICIRE, SANATATE
[/size=2]
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
dyanira spune:
Intru scurt doar ca nu am timp deloc sunt cu bucataria plina de vinete pt copt

Am vazut ca Anca si Andy intrebau de lapte.Eu de luni am onceput sa ii dau treptat lu Andrei Nestle Junior 1+ pare ca il tolereaza ok din contra mi se pare ca il constipa nu sa ii faca diaree asta avand in vedere ca si noi imediat dupa ce am venit d ela mare am avut un episod diareeic de 1 sapt primul si sigurul din viata noastra.Nu stiu daca are legatura cu marea dar vad ca si la Carla de Anca se intampla ceva asemanator.
Eu am ajuns acum cu laptele jumate nan jumate junior sa vad in 2 -3 zile cand ajung de tot pe nestle cum se comporta.Sper sa fie ok ca el a baut doar nestle de cand s-a nascut.
Ma gandeam sa intrebam si la pepenasi daca e ok cu junioru.Daca aveti timp careva azi puteti intreba daca nu o sa intreb eu.
Multumim inca o data pt aprecierile pt tort

Mai revin cand mai scade mormanu de vinete si culc si puiul![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Neata!
si doua pastile cu diclofenac pentru spatele meu. Nu ca as inghite de-astea i-as calma si Andei durerile de dinti cu doza asta
dar mai degraba ca sa-mi imaginez asa cum ar fi sa dispara junghiul ala care-mi insoteste pasii de vreo trei zile.
Boo, eu chiar intelesesem ca are picioarele vinete de frig, stiam ca erau 16 grade si-mi imaginam vant de-ala rece si un bebel cu picioarele goale in noroi
. pe de alta parte, toamna trecuta umblam in maieu la 16 grade si-mi era cald.
Nocom, nu cred ca am reusit sa am un program asa strict nici la scoala! Bravo voua! Pe de alta parte, cred ca eu cunosc amanuntele de care vorbea Miruna din experienta proprie.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
elly_16 spune:
LA MULTI ANI pentru mamicile si boboceii care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica! Sa aveti parte in viata numai de bucurii si de clipe frumoase, alaturi de cei dragi!!!

LA MULTE LUNITE si pentru boboceii nascuti intr-o zi de 9 - Iris Medeea pui de anis
si Mihnea Andrei pui de Paula Laura
!!!
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
Angelynna, imi pare rau ca iar ati facut noapte alba... dintisorii astia...
Eu am facut noapte alba de-a binelea. Am culcat-o aseara pe Bianca si a dormit de la 23,30 la 24. Apoi s-a trezit si n-a mai dormit pana la ora 3 dimineata
... avea chef de joaca... ca ieri am lasat-o cu tat'su, ca am avut de mers la banca, apoi cumparaturi etc. si a el culcat-o si a lasat-o sa doarma 4 ore si normal ca aseara nu mai avea deloc somn... iar in schimb eu am reusit sa adorm abia la ora 5,30... pana la 8,30. Sunt zombie...

PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca