Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (182)
Raspunsuri - Pagina 12
Boo spune:
Nausica super simpatic puiul de panda ! Am vazut postarea ta cu orele de masa si ma gandeam sa iti spun sa incerci sa faci o schimbare intre mese. Si noi avem prima masa dimineata pe la 8 jumate si urmatoarea e pe la 12.30 - 13 cand mananca legume + carne. Si are pofta de mancare ca intre timp nu ciuguleste altceva.
Apropos de frig si de cum ii imbracam. Am fost ieri in parc. Eram noi si o englezoaica cu cei 2 copii ai ei. Alex era cu blugi si cu geaca subtire de ploaie, normal zic eu imbracat. Iar copii ei erau asa: fetita - care avea vreo 2-3 ani- avea o bluzita subtire cu maneca lunga, o fustita care abia ii acoperea pampersul si sandale in picioare fara sosete. Iar baietelul - avea vreo 7-8 luni - avea tot o bluzica cu maneca lunga si niste pantaloni lungi dar de vara, subtiri si albi, si absolut nimic in picioare. Si ma gandeam eu asa, smecher si cu calitul asta, n-ai treaba vad cu frigul...
azi bebelul era tot fara ciorapi direct in nisipul ud si rece. nu va spun ce culoare aveau piciorusele lui ![]()
angelynna82 spune:
Boo si eu ma gandeam sa ii schimb orele de masa, de cele mai multe ori papa lapte in jur de ora 8 si de la10.00 pana la 12.30-13.00 doarme...ar fi bine sa ii introduc atunci legumele???
Noi inspre seara mai mancam iaurt natural simplu...eventual (dar nu e regula) o budinca de vanilie..apoi lapticul de seara
Azi nu a vrut mancarica
asa ca a mancat fructeL o para si 3 ciorchini de struguri (nu mari, ci medii) de curte
Si calitul are rostul lui...nimeni nu zice sa nu-ti calesti copilul dar nici chiar asa...parerea mea![]()
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
gaia.nevia spune:
apropos de calit si englezi...
am o prietena care s-a stabilit cativa ani in minunata insula. Si pentru ca are doi copii, unul ca varsta undeva intre ai mei, am intrebat-o "mai, la voi chiar asa frig e in case, si aia isi tin bebelusii asa dezbracati cum scrie in cartile traduse pe la noi?"
imi raspunde "da"
si sunt mai rezistenti ca ai nostri?
imi raspunde "da"
"aia care scapa"
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Moooaaama Dya ce mistoc arata tortul
Super !!! Sa va traiasca puiul !!!!!!!!!!! 

Nausica vrem poze cu noul catel ![]()
Denisa 

Am fost si eu azi si m-am tuns putin, apoi cu copiii pe afara, acum pustiul doarme...e tare ciudat daca nu iesim dimineata afara. Pentru ca daca il culc la pranz in casa doarme 2 ore jumate. Afara dormea doar o ora si la 4 il culcam iar. Asa in casa daca se trezeste abia la 2.30 se face tarziu rau pana il culc iar...ne apuca 7 pana il ia somnul....uff
Si nu rezista cu un singur somn (adica ala de pranz) si sa nu il mai culc deloc pana seara....e ca naiba 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
300 spune:
Eu nu prea inteleg ideea cu picioarele vinete de frig. De ce trebuie torturati copiii in halul asta? Pentru ca e clar ca daca e vanat ii e frig. Ai uitat sa ne spui ce purta mama...
Am vazut de mai multe ori copii imbracati ca de plaja pe vreme racoroasa si parinti care aveau aproape paltonul pe ei. Un mare mister pentru mine.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Eu ieri pe ploaie n-am avut chef sa ies pe-afara si azi m-am deghizat in blonda, ceea ce presupune decolorat 1 ora-limpezit-masca 1/2ora -limpezit - aplicat vopsea 1 ora -balsam(eventual masca - in care caz alta juma de ora).
Unde mai pun ca Anda a vrut sa manance bors in toate felurile posibile (din farfuria ei, din farfuria mea, apoi din farfuriile amestecate (al meu era cu sare
dar cui ii mai pasa - apoi paine inmuiata in bors si baut cu castronul
. Ce conteaza, a mancat printesa si asta e cel mai important.
Iar acum mi-e asa de sila sa ma (ne) imbrac incat cred c-o las balta pentru maine...
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
Babytza programul nostru de somn este asa: de la 10 pana la 12, uneoei chiar si 12.30 si de la 16 pana la 17 sau 17.30
Daca nu isi face somnul e teroare

de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
babytza spune:
Pai Angelyna e super asa programul de somn. Dar teroristul meu mic, mai devreme de 12 la pranz nu adoarme. No way. Dar maine incerc sa il culc pe la 12.30-13. Asa daca doarme 2 ore jumate rezista pana seara si il culc la 8.30 in loc de 9.30. Adica trecem pe program de toamna/iarna cu somnicul
Sa vedem ce iese 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Eu nu prea inteleg ideea cu picioarele vinete de frig. De ce trebuie torturati copiii in halul asta? Pentru ca e clar ca daca e vanat ii e frig. Ai uitat sa ne spui ce purta mama... Am vazut de mai multe ori copii imbracati ca de plaja pe vreme racoroasa si parinti care aveau aproape paltonul pe ei. Un mare mister pentru mine. |
Mare dreptate ai...ca pe de-o parte sunt parintii care au tendinta sa infofoleasca prea tare puii, dar mai sunt si cei care ii tin muult prea dezbracati... Of of mai mai....

Apropo , ati vazut pe undeva fes subtire din lanica ??? Ma refer la cele fara urechiuse.
Sau ca cele din macrame facute de Claudina.Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
andy.p spune:
Roxana la fel e si Alexia,doarme de la 11,30 pana la 12,apoi de la 17 la 19
...seara nu adoarme mai repede de 23,30
...asa ca i-am intins ora de culcare de 13 sau 14 si doarme pana pe la 17.
Denisa
,ma bucur ca sunteti k.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)