Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (182)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anda doarme la o ora dupa trezire in general o ora si inca o data in jur de 5. Dar somnul asta de 5 poate fi si la 3 si la 6-7 iar cel de dimineata se poate produce si la 12-1!.

Uneori il sare cu totul pe al doilea... Cred ca ma apuc sa notez programul de somn pentru ca niciodata nu-mi dau seama exact cat doarme, n-am deloc notiunea timpului. Se culca in general tarziu, pe la 11 seara chiar 12 si se trezeste mai nou la ... 9 . Macar de era 11 ca inainte.

Sunt singura asa de haotica?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Eu nu prea inteleg ideea cu picioarele vinete de frig. De ce trebuie torturati copiii in halul asta? Pentru ca e clar ca daca e vanat ii e frig. Ai uitat sa ne spui ce purta mama...

Am vazut de mai multe ori copii imbracati ca de plaja pe vreme racoroasa si parinti care aveau aproape paltonul pe ei. Un mare mister pentru mine.

Nu intelege gresit, nu erau vinete de frig, erau negre de jeg ca statea saracu in picioarele goale intr-un fel de nisip ud care se transformase in noroi.
Mama era cat de cat normala, adica era in maneca scurta, dar avea adidasi in picioare totusi, nu era in slapi.

Mergi la inceput

la noi somnul e asa : se trezeste dimineata in jur de 7 jumate, se culca pe la 11.30 si doarme cam o ora jumate (dar poate fi si jumatate de ora sau 2 ore jumate, nu e ceva fix) si il mai culc in jur de 4 pana la 5 jumate - 6. Deci doua reprize inca. Vad ca le doarme bine asa ca nu cred ca ar rezista inca doar cu un somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Anda doarme la o ora dupa trezire in general o ora si inca o data in jur de 5. Dar somnul asta de 5 poate fi si la 3 si la 6-7 iar cel de dimineata se poate produce si la 12-1!.

Uneori il sare cu totul pe al doilea... Cred ca ma apuc sa notez programul de somn pentru ca niciodata nu-mi dau seama exact cat doarme, n-am deloc notiunea timpului. Se culca in general tarziu, pe la 11 seara chiar 12 si se trezeste mai nou la ... 9 . Macar de era 11 ca inainte.

Sunt singura asa de haotica?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Da noi suntem haotici. Doarme cand unul cand doua cand trei somnuri. Depinde...de multe. In mod ideal programul arata asa: trezirea pe la sapte opt, somn pe la 12-13, daca are conditii optime doarme si patru ore si apoi culcarea din nou de seara la opt maxim noua. Dar asta e idealul in rest nu vrei sa stii amanunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Miruna
Noah
sa cresteti mari si sanatosi, puilor!
Mariilor, Marioarelor si Marianilor

Lidia te-am pm back! Cand ai petrecerea pt pitici?

Nerantula - subscriu la ce spune Ramo - un permanent are ca rezulatat scurtarea parului la maxim 1 an de la efectuarea operatiunii. Mi-am facut de 2 ori permanent -prima data f.f.lejer si s-a indreptat relativ repede insa nu m-am tuns scurt, a doua oara a fost un dezastru -m-a incretit tanti aia ca pe africani, am ajuns acasa, m-am bagat in cada si tot a ramas cret cateva luni. Mergeam la coafor sa-l indrept Ma-m tuns scurt imediat dupa ce a crescut putin

Nausica dupa Guano Apes am ajuns la concluzia ca rockerii sunt fani adevarati, isi invata copii de mici la concerte. Am vazut vreo 4-5 copii sub 3 ani! Avantaj eu ca am lasat cupilu la mama

Muuh ma tot tin sa iti spun ca v-am vazut la botezul Marei si mi-a placut tare mult de voi, ca familie! Iar Alexei este super-haios cu achelarii lui Am vrut sa te abordez dar ati plecat imediat dupa slujba si in timpul slujbei nu mi s-a parut potrivit(si asa eram ocupate sa alergam dupa copii )

Eu mai merg maine la munca si intru in concediu iar vineri plecam spre frumoasa (si insorita sper) Grecie. De abia astept!

Va pup si merg sa dorm ca maine merg totusi la munca

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

300 la noi programul nu este haotic, deci nu stiu daca te intereseaza...
daca totusi te intereseaza, asta-i!

0ra 8.30 - trezirea
ora 11.30 - 13.00 - somn
ora 16.30-18.00 - somn
ora 21.30 - somn de noapte

Programul se mai schimba cu 30 mai tarziu in zilele cand se trezeste la 9, dar oricum doarme o ora si jumatate mereu si sta 3 ore treaza! Pot spune ca este facut de mine acest program in sensul ca la ora de somn suntem intotdeauna acasa si are conditii optime de somn, nu sar niciodata peste acest moment, chiar de am cea mai importanta treaba!Si cum rutina este importanta la varsta lor, stie deja ca daca intram in camera ii dau suzeta si dau drumul la muzica de nani, urmeaza NANI! Si s-a obisnuit!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Nicole, pusesem aseara semn de carte la pozele voastre de la mare, abia acum am apucat sa ma uit. E absolut superba Karinutza, nu-mi vine sa cred ce bucle are! (Ania e aproape cheala) Iar de tine imi place mult de tot (de mult am tot vrut sa spun asta) ca rizi in toate pozele.

Auzi, dar am o nelamurire cu backgroundul din poza asta. Care-i ideea? Ati supravietuit unui cataclism? E ceva ce nu ne spui? Oricum, dupa zimbetul tau deduc ca s-a terminat cu bine.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Multumim de aprecieri Alexandra, cat despre POZA ACEEA...am pus-o special sa vad ce ziceti...doar tu si ADA v ati sesizat, de fapt am supravietzuit tzunam iului.

Din pacaate asta e litoralul romanesc de fitze adika la Mamaia...am gasit si noi un lemn pe plaja si am stat cat s au jucat copii in nisip adika Edwin si Kiki.

Vazut si eu poze cu Cipanul la concert...nu avea treaba, cred ca a fost cea mai tinerica rockeritza din zona...ce bine sta ea acolo mititica.Si lasa ca ii creste perul uite acusica.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Vroiam sa va mai zic ceva si uitasem. Daca va aduceti aminte acum vreo 2 saptamani ma plangeam ca lui Alex i-au iesit niste bube doar pe fata. Putea fi ori de la schimbarea de lapte (trecere de la Nan 3 la junior) ori de la vaccin, ca evident nu m-am gandit si le-am facut pe amandoua in aceeasi zi. Asa ca am scos Juniorul si am trecut la loc pe Nan 3 integral pana au trecut bubele. Acum 2 zile am zis sa incerc din nou trecerea, ca poate totusi nu o fi fost de la lapte. Si iar s-a umplut de bube, acum pe fata si pe maini. Asa ca iar l-am scos. Mi se pare tare ciudat, nu-mi dau seama ca are de ii produce alergie, ca tot Nan e... Pediatra mi-a zis sa mai incerc o data, peste o luna si daca tot asa face sa ii dau alt lapte pentru varsta lui.
Voi ati patit asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Din ciclul "cind e prea liniste, nu-i de bine".

Felicia, peria de wc, zici? How about kk propriu, moale si caldutz, direct de la sursa?

Azi dupa-amiaza Cipi a dormit mai mult decit de obicei. La un moment dat s-au auzit ceva zvonuri pe interfon, apoi s-a facut liniste, asa ca am mai lasat-o. Dupa 1/2 ora, ne ducem amindoi sus la ea. (Asa e ritualul, cind se trezeste din somnul de dupa-amiaza mergem amindoi, ca e super dulce cind se trezeste). Cipanu' era in genunchi, cearsaful era patat masiv cu ceva maroniu care era si pe mina lui Cipi pe care tocmai si-o ducea la gura.
Am luat Cipanu' cu totul si l-am dus direct in baie. Noroc cu protectia impermeabila de saltea, ca altfel schimbam salteaua. Si patul.
Deci, te rog, stai jos si vino la toamna. Coprofaga mamii conduce detasat la capitolul "bag in gura ce nu se baga in gura".

Nu stiu de ce, am fost foarte zen la faza asta. Cred ca, deep down, ma asteptam la asta.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Lidia te-am pm back! Cand ai petrecerea pt pitici?

Eu mai merg maine la munca si intru in concediu iar vineri plecam spre frumoasa (si insorita sper) Grecie. De abia astept!

Va pup si merg sa dorm ca maine merg totusi la munca

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

pe 19 ...sper ca va intoarceti din Grecia pina atunci

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput