Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (182)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

la multi ani mama de laura!!!
la multi ani TL de ada!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

he, he, subscriu la ce povesteste Ramona despre parul permanent.
am incercat si eu de vreo doua ori, imi place la nebunie rezultatul imediat, dar ingrijirea este un cosmar, cand creste arata ca naiba, si de fiecare data m-am ras in cap cand n-am mai suportat incurcatura.

as mai repeta experienta, acum, si sa ma rad in cap la primavara... altfel, nicio sansa...
si intre timp, am constatat ca arat muuult mai bine slaba si cu parul meu, decat grasa si cu permanent... desi grasa arat mai bine cu permanent decat grasa si cu parul lins... deci mai bine ma tin de cura...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Multumim, dragelor, tuturor de urari, este de-a dreptul incredibil ca baiatul meu are deja un anisor. Ce emotii am putut trai acum un an pe vremea asta…si acum merge singur, aproape aleaga, de fapt, are o viteeeza, ma ia in brate, ma pupa, pune caputul pe mine cand vrea o mangaiere, ma ia de mana, in brate, cauta singur sanul, mananca singurel din manuta lui…il privesc si nu cred ce zboara timpul.

Doresc si eu sa intorc urarile de bine tuturor mamicilor si boboceilor, in special sarbatoritei de azi, odata cu noi, Miruna Anisia, sa cresti mare si sanatoasa !!
Si tuturor celor cu nume de Maria/ Marin, La Multi Ani !!!!!!!!!!!!!!

La multi ani TL si mamei Laurei, muuuulta sanatate !!!!!

O sa intru si maine sa va povestesc cum a fost ieri la prima vizita la pediatru aici, bilantul anual.

Acum fug ca vine soatza mai devreme sa luam tortul comandat, si sa mergem afara ca e superb, soare, 31 de grade, ma bucur ca am avut sansa cu vremea de ziua lui fi-miu.
Azi ma serbez si eu- fara tamtam, simbolic asa, e ziua onomastica, si a mamei mele.

Aaaa, Nausica, ma intrebai daca papa fi-miu in noul scaun de masa, de mult ma tin sa iti raspund prin ce aventura trecem noi cu papa. Dar ma adaptez din mers. O sa te simti mai bine dupa ce iti povestesc…[faccuochiul] : )

Pupici

vacanta in Franta, la bunici in Alsace
Poze Noah in Paris

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ramo am facut pe aragaz, nu in, 2 rondele mari de dovlecel.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy_galro pentru bunica si soacra ta

300 nu ai nimic decat oboseala acumulata

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Mergi la inceput

Babytza

Nausica e bestial puiul de panda

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Va salut si eu in viteza, nu am apucat sa citesc prea mult, ca sunteti niste vorbarete .

Ii pup cu drag pe boboceii ce s-au sarbatorit in zilele ce au trecut: Lucas de Bitza, Dimitri de Miruna, Andrei de diana, Biencuta Lauretei si Luca de Eva. Sa fiti sanatosi si norocosi!

Am vazut tortul lui Andreiut, f frumos si original, pozisoare cu domnisoare care mai care mai frumoase (parca imi vine sa mai incerc inca o data, poate am noroc de o fata).

Carla, nu te mai vaita de baiat, ca asa ia zis si de dinti si na' are Sasha 2 coltisori.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SE SARBATORESC DE SF.MARIA!

La Multi Ani Laura,Roxana, mami de Laura!!

Ada LA multi Ani pentru TL!!

Pupici si pentru Elsa Marie

Luca Si Miruna

Ce domnisoara mare cu zulufi s-a facut Karinutza..vazut pozici de la mare

Iar ochii Carlei m-au terminat..e o dulce

Andreea_and ce frumoasa e printesica ta..vazut pozici.,..superbeee

Vazut si Cipanu la concert..mi-se pare ca ar fii vrut si ea niste bericica :D

Elly vazut poze cu Bianca la Slanic.

Diana ce tort frumos a avut Andrei ..mi-a placut mult!!

Nocom super ideea cu radacinoasele la congelator.
Chiar vroiam sa intreb..dovlecei a pus cineva la conge? Se pastreaza bine? Eu am bagat 2 pungi..curatati si taiati feliute..pentru ca la noi toata vara n-a lipsit dovlecelul din nici o ciorbita.
Am mai bagat ardei capia tot asa..feliati la pungi, vinete, marar si patrunjel proaspat.
Morcovii ii bag in beci ingropati in nisip..tin foarte bine.

Multumesc de aprecieri fetelor

Noi ne pregatim de gratar . mergem la o Marioara

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Denisa ma bucur ca ai mai scris cate ceva despre voi, mult succes in proiectul bb2 si ici multi pt voi

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Nicole, pusesem aseara semn de carte la pozele voastre de la mare, abia acum am apucat sa ma uit. E absolut superba Karinutza, nu-mi vine sa cred ce bucle are! (Ania e aproape cheala) Iar de tine imi place mult de tot (de mult am tot vrut sa spun asta) ca rizi in toate pozele.

Auzi, dar am o nelamurire cu backgroundul din poza asta. Care-i ideea? Ati supravietuit unui cataclism? E ceva ce nu ne spui? Oricum, dupa zimbetul tau deduc ca s-a terminat cu bine.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput