Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (182)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am gatit in premiera dovlecel umplut cu piept de curcan, galbenush, orez si iaurt...s-a lins pe boticus, si ea nu papa de fel foarte bine, dara asta chiar a iesit delicios, am gustat si eu si mi-a placut, eu de obicei nu prea gust mancarea ei ca e fada si mi vine sa vars instantaneu, dar asta chiar a fost misto la gust, poate merge si la voi.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nicole pe aragaz sau la cuptor? Sa va fie de bine!

A propos de 24 de grade, si la noi tot cam atatea sunt dar cred ca e mai rece pe jos pentru ca mi-au inghetat picioarele. Pe Anda o am acum in tricou cu o salopeta care-i vine oare cum bine (ii e cam mica) - dintr-aia fara maneci. Si fara ciorapi. Cand o pun jos ii pun botoseii cu scai ca isi scoate toti ciorapii. nu c \a botosii rezista prea mult.

In premiera i-a fost si andei frig azi-noapte in izmene si maieu si s-a suportat acoperita... cu pilota mea. Eu m-am dereglat rau de la o vreme, cum simt ca adorm ma iau niste frisoane mamaaaa...

Oricum 24 de grade sunt doar 2 grade mai putin decat 26 - si iarna o tienam intr-un boduy la temperatura asta. Mie mi se pare ca se raceste oarecum daca scade sub 23 de grade. Brrr Anca la voi e chiar friiigggg...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi suntem la mama,avem burtile pline,gaza doarme si eu hop pe forum,un pic ca apoi plec singurica in oras
Va inca o data pe toate cere ne-ati urat

Nerantula ce frumos e Gruia in sac

Giulice bine stati la bilant

Dya am ratat pozele de la ziua lu'Andrei,please vreau si eu sa le vad

Anca asa stiu si eu ca tre LP fara lactoza.

La noi sunt cam 25 de grade ziua,noaptea o culc cu body cu maneca scurta si pijamalutza cu picior sau sosetutza,ea nu sta acoperita deloc si se trezeste de multe ori fornaita.Deja mi-e dor de vara

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Nicole pe aragaz sau la cuptor? Sa va fie de bine!

. Eu m-am dereglat rau de la o vreme, cum simt ca adorm ma iau niste frisoane mamaaaa...

b de la bebe, blog...

Si eu mai patesc asa cand sunt ff obosita

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

poze andrei tudor 1 anisor

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Laura uite aici am pus cateva ca nu ma lasat gandacelu

Diana

Mergi la inceput

Nerantula, legat de permanent sa-ti povestes experienta mea de juna cu parul pana in talie care s-a plictisit de par drept.

M-am dus sa mi-l pun pe moate, a durat 7 ore operatiuneas si mi-au facut bucle mici-mici ca cica de-alea mari nu ies. Mi-a placut rezultatul primele 2 luni, insa peste 3-4 lunhi se incurca amarnic si pare eterioat indiferent ce i-ai face. Peste un an aveam parul pana la umeri.

Asta in ciuda faptului ca am folosit masca de par (kallos placenta) dupa fiecare spalare, ca overall totul era OK si nu a cazut ft mult... dar era extrem de casant. Nu mai spun ca e foarte greu de aranjat buclele, pentru ca, spre deosebire de cel natural ondulat, parul permanent se "intinde" sub propria greutate sitrebuia sa pun 1 kg de spuma moale dupa fiecare spalare si sa ma usuc cu capul in jos neaparat cu foehn.

Incearca sa iti ondulezi parul la coafor sa vezi cum iti place, cat de bine te simti cu el; fa-te permanent daca poti accepta ca peste o vreme va trebui sa il tai. Toate persoanele cu care am interactionat si au avut permanent s-au tuns dupa un an. Poate si pentru ca parul care creste este evident lins si iese o laie , dar in mod clar si din cauza deteriorarii rapide.

Parul gras se mai poate remedia si printr-un vopsit, nu mi se pare atat de invaziv. In plus, poti incerca sa iti pui o masca de albus de ou cu cateva picaturi de lamaie (albusul batut spuma)... se tine 15 minute si cred ca ai auzit de ea.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Hiuh, Laura deci sunt inca un om normal dar cam obosit. Bine si asa... normala sa fiu . Distractie placuta in oras!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

poze andrei tudor 1 anisor

Diana

Laura uite aici am pus cateva ca nu ma lasat gandacelu

Diana

Superb Andrei ,sa va traiasca..si tortul ff frumos

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Hiuh, Laura deci sunt inca un om normal dar cam obosit. Bine si asa... normala sa fiu . Distractie placuta in oras!

b de la bebe, blog...

Da mami,doar obosita,n-ai nimic

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multi ani Miruna Anisia si Luca Noah!!! Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata!!!

La multi ani tuturor Mariilor!!!laura, babytza, nikolici)si celorlalte pe care nu le stiu

Si eu am 2 Marii: bunica mea si soacra

de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput