Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (182)
Raspunsuri - Pagina 9
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Toata operatiunea dureaza 10 secunde, cu un termometru Chicco pt bebei, arata ca unul clasic cu mercur, dar este electronic. Are si beep-sound ca sa stii cand sa-l extragi. Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Asa am si eu unul numai ca e Omron.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
Cat mai e?
angelynna82 spune:
La noi in camera ziua sunt cam 24grade si sta imbracata in body cu manela lunga, panatalonasi si sosete. Seara e cam frig...deci sub 24,asa ca am in=mbracat-o aseara in pijama (bluza si panatlonas subtire) si pusa in sac de dormit pt toamna/primavara.
Eu nu am intrerupt vigantolul deloc...nici dr nu a specificat nimic![]()
Am patrunjel si leustean la congelator, tre sa pun telina frunze din gradina si om vedea ce mai gasesc
Nerantula frumos sacul de dormit,
am baiatul frumos
Anca in pozele tale este un sac care mi se pare tare frumos, imi poti spune de undel-ai cumparat? 
Giulianna
si eu abia astept concursul acesta....mi-s mai rau decat un copil![]()
LE: creez confuzii...
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
_giulianna_ spune:
Am uitat sa dau si eu raportul de 1 an: 9700g si 76cm.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
anca81 spune:
In caz de diaree trebuie scos laptele formula? Daca da, ce sa-i dau in loc?
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
dyanira spune:
Da ar trebui scos si dat formula fara lactoza speciala pt diaree.Dar poti sa astepti 1-2 zile sa vezi daca trece cu tratament si regim.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
La noi nu stiu cate grade sunt, dar daca mie mi-e frig ii pun si lui pantalon lung ziua si in picioare sosete cu talpica de cauciuc antiderapare. Ziua sta cu maneca scurta .Seara ii pun maneca lunga si pantalonas lung la culcare si paturica .
Dar am inteles ca de maine e iar cald asa ca revenim la maneca scurta.
Ieri la plimbare i-am pus body fara maneci, tricou cu maneca lunga si o jacheta cu gluga.Iar in jos blugi si sosete. Am vazut insa ca mamicile au scos deja de la nafatlina caciulile de iarna groase si gegi groase....
La iarna ce le-or mai pune ??? Sau ii tin in casa ????
La congelator am pus si eu verdeata pentru la iarna ca mi-a adus tata de la sera.
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Nocom spune:
Dya curatat, spalat si taiat rondele. Si pun in pungutze mici numai cat folosesc o data. Ca s anu incurc in congelator patrunjelul cu pastarnacul am pus in pungutza cu patrunjel si cateva frunze de patrunjel.... sau poti pune in aceasi pungutza un patrunjel si un pastranac. Si stii ca acolo ai de ambele... PUP 
Anca Da, trebuie inlocuit cu LP fara Lactoza.
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nocom spune:
giulianna acum am vazut ce scrie sub nick-ul tau!!!

nici tu nu esti cu toate tziglele pe casa....![]()

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nausica spune:
Tocmai ne-am intilnit cu Babytza, care arata super, ca de obicei.
Vroiam sa va zic ca Pucca are azi, la 4, programare la coafor
. Gata, nu mai rezistam, o tundem. A facut o iritatie si ii cade parul ingrozitor, aspiram de 2-3 ori pe zi. Si, din cauza parului mare, nici nu cred ca functioneaza tratamentul.
O sa fac poze cu "before and after", cred ca o sa mor de ris cind vine sotul cu ea acasa.
La multi ani Luca Noah! Sa cresti mare, frumosule, si sa-ti bucuri parintii!
Azi Cipi a facut vreo 4 chestii care m-au dat pe spate. Dimineata a reusit sa deseneze (pe o tablita din aia cu creion, pe care eu ii desenez zilnic ceva, dar pina acum a fost buna numai de aruncat din tarc) - a tras citeva linii strimbe acolo, la inceput cu celalalt capat al creionului, dar definitely s-a imprimat ceva pe tablita.
Apoi i-am dat un telefon Zapp vechi, pe care nu-l mai folosim. A fost foarte incintata, instantaneu l-a dus la ureche si a zis acolo "pa-pa-da-da".
Iar la masa, dupa ce a terminat de mincat, i-am dat un servetel si i-am spus sa stearga tavita, si s-a conformat. Apoi i-am spus "Bravo" si am batut din palme, si a batut si ea.
Toate chestii pe care nu le mai facuse pina azi.
Nerantula, merci de intrebare. Nu s-a schimbat inca nimic, ieri am schimbat ordinea meselor solide, i-am dat la prinz broccoli cu brinzica si zeama de supa si seara fulgii de ovazu cu cereale, si rezultatul a fost ca a facut kk noaptea, in premiera absoluta.
Acum tocmai a mincat ovazul cu fructe, o dita-mai portia.
Dupa-masa o sa-i dau probabil un borcanas.
Cred ca o sa fie ok, m-am relaxat eu intre timp, in mare parte de la raspunsurile voastre, pt care va mai multumesc o data.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
Nausica spune:
Ati vazut filmuletzul asta cu www.youtube.com/watch?v=FzRH3iTQPrk&feature=related" target="_blank">puiul de panda care stranuta?
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)