**Zmeurici de iulie-august 2009 (2)**
Raspunsuri - Pagina 7
sandy_2008 spune:
va pun si eu cateva poze cu bebele meu:
http://picasaweb.google.com/catalina.caragea/Bebe?feat=email#
din primele ore a avut tendinta de a isi baga manuta in gura de foame :)
pooh spune:
Sandy,ce dulce e bb!

Si al meu bb papa la cerere,la inceput din 20 in 20 de minute,acum s-a marit intervalul de timp,dar niciodata n-a putut astepta 3 ore,doar cand dormea.....insa alaptatul la cerere nu mi-a afectat productia de laptic,din contra.....Sincer,nu il pot lasa sa planga de foame nici 2 minute.....
Nu inteleg,ti-a propus pediatra sa-l schimbi doar inainte de fiecare masa?Si daca face kk,te-a sfatuit sa-l tii asa pana la urmatorul supt?Adica 3 ore?
pai risti sa se irite bb
.plus ca s-ar putea sa-l deranjeze pampersul murdar,al meu e marait daca are scutecul plin.....Scuza-ma daca n-am inteles eu bine,sper ca nu te superi
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Patricia, depresie e mult spus, dar suspin si eu
ca mi-a crescut baiatul, doarme 10 ore pe noapte, trece timpul. Luni incep gradinita cei mari si parca mai ieri erau ei bbi mici.
Pooh, noi am fost ieri la exudate
. Eu nu pot decat sa te incurajez sa nu uiti ideea de bb3
. Sunt asa de fericita ca il am pe Vladimir! Si imi facusem atatea griji ca imi va "incurca" viata. Imi vine sa imi dau pumni ca am avut indoieli. Nu e usor din nici un punct de vedere, "cariera" mea e pe duca, vremuriel sunt cum sunt... dar sunt fericita.
Sandy, foarte dulce bebele! Ma bucur ca ai reusit cu programul, dar doctorita voastra mi se pare cam "rigida". Pe de o parte iti recomanda Advantan, pe alta iti spune ca nu sunt recomandate servetelele.. si apoi iti spune de program la bb asa mic. Nu te supara pe mine te rog, mai ales ca nu am nici o competenta sa contrazic un medic, dar incearca sa te ghidezi mai mult dupa ceea ce simti tu
. Iar cu pampersul, daca se murdareste de kk eu il schimb imediat. Daca nu, urmez sfatul pediatrei
.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Giova spune:

Noi ok, bb a fost cam agitat aseara, a adormit doar la 2 noaptea, dar s-a trezit la 9 sa pape. a stat nemancat de la ora 1
.
Cand il pun pe burta doarme dus...azi mergem si noi la controlul de 2 luni si vreau sa intreb pediatra cu dormitul pe burta, caci in noile carti nu se recomanda.
Sandy e tare dulce zmeurica ta
. ma bucur ca ai reusit cu programul de papa, insa nu sunt de acord cu lasatul scutecului plin. eu de obicei il schimb dupa ce papa, caci atunci se umple...bine il las pana e plin, nu-l schimb dupa fiecare masa. Daca face kk il schimb imediat, nu-l pot lasa asa ca se irita si miroase.
Nusy, Pooh la cat mai multe lunite linistite zmeuricilor.
Fetelor va multumesc pt. complimente. a crescut Edi, e un grasun...parca prea umflat, dar inca nu e de pus la dieta
.
Eu insa...nu sunt asa slaba cum ma vedeti...daca v-as pune o poza cu burtica din dotare nu ati mai zice nimic. Cum zicea si Pooh, parca as fi
in 4 luni.
azi am probat un costumas pt. botezul finutului si tare ma strange fusta in talie
. fara ajutor nu pot inchide fermoarul.
Blanca super rez. la Pap test.
eu congelez laptele, caci bb papa doar un san, asa ca pe celalat il mulg mai bine, decat sa-l las sa curga in timp ce bebe molfaie la celalalt.
Noce eu ii fac baita singura, si la Marco i-am facut...dar nu foarte des...doar cand e tati plecat. Asta e jobul lui, il face cu mare placere de cand s-a nascut Marco.,..asa ca nu ma bag peste el. Asa mai am si eu un moment de respiro. Bine...Marco se imbaiaza singurel, inoata de-a dreptul in cada...musai sa-l las sa se joace inainte de al spala.
Cornelia iar te apuca nostalgia? eu nu prea am timp sa ma gandesc si sa ma uit la poze, mai ales la cele din contul comun...nu am mai intrat acolo de vreo 2 saptamani.
Vad ca incurajezi mamicile cu bb3. daca as avea vreo bunica in preajma si o casa as mai face nu unul, ci 10
, dar asa e tare greu.
Patricia la fel face si Marco...el se descurca singur la baita si se joaca in cada, inoata...in timp ce eu vad de Edi.
merg si eu la calcat....
pe mai tarziu.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
pooh spune:
Giova,al meu doarme cel mai bine pe burtica.....Il pun des,si nu mi se pare ca ar fi un pericol,din moment ce isi intoarce capul singurel de pe o parte pe alta....sunt curioasa ce iti zice pediatra
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
eumada spune:
Fetelor eu nu mai am lapte,decat cateva picaturi.Daca beau ceai din ala de lactatie e posibil sa mai produc?
Mentionez ca fac tratament cu celebrex,flamexin si ulcoran,am o problema foarte serioasa cu mana stanga,la inceput am zis ca e sindrom de tunel carpian,dar mi s-a deformat incheietura si e umflata pana sus la cot,nu pot nici sa-mi iau iubirea mica in brate ca lumea...mi-e teama sa nu o scap...medicul mi-a zis ca imi va trece candva dar am deja trei luni....
noi avem colici dar nu des asa mai rar,tre` sa dam partz si kk ca altfel e jale..
Madalina
de minunica Eva-Maria
.
sandy_2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cornelia Buna dimineata! Pe de o parte iti recomanda Advantan, pe alta iti spune ca nu sunt recomandate servetelele.. si apoi iti spune de program la bb asa mic. Nu te supara pe mine te rog, mai ales ca nu am nici o competenta sa contrazic un medic, dar incearca sa te ghidezi mai mult dupa ceea ce simti tu . Iar cu pampersul, daca se murdareste de kk eu il schimb imediat. Daca nu, urmez sfatul pediatrei Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2 |
Ce stii despre cortizon? De ce spui ca nu este bun Advantan?
ca nu sunt bune servetelele umede mi-au spus-o doi pediatrii... asa ca peste zi incerc sa il spal cu un buretel dupa fiecare caca...insa noaptea nu am cum, e prea dulce somunul :)
dr mi-a zis ca e mai bine sa il las cu pampersul cu caca in el dupa ce papa in ideea ca are stomacelul plin si daca ma apuc sa il manevrez s-ar putea sa il fac sa verse ... insa nu pot sa il las asa pentru ca uneori miroase rau de tot :) l-as putea folosi ca deodorant de camera :)
Nu am de ce sa ma supar, ca doar de asta am scris aici, ca sa aflu cat mai multe pareri :)
Pupici
siacob spune:
buna 
am lipsit vreo saptamana si cat pe ce sa nu va gasesc
. Am lipsit insa motivat caci sambata am avut botezul. De duminica incercam sa reluam rutina noastra si sa o dezobisnuies de stat numai in brate. A fost alint maxim cu botezul, a stat numai in brate si ce i-a mai placut...![]()
Saptamana trecuta am facut vaccinul si Beatrice s-a comportat foarte bine, nu a facut febra, a dormit normal.
Aici am atasat cateva poze de la botez:
http://picasaweb.google.ro/stef.iacob/Botez#
Am de recuperat primul capitol de la scutece.
Va pup
Mami de
Beatrice
andreea_1979 spune:
Buna si de la noi! Fetelor si eu congelez laptele pentru ca bebe nu poate manca cat lapte am , sau nu mananca ea suficient , nu stiu ce sa zic ! Eu am citit ca se poate congela 3-4 luni , voi cat il tineti la congelator ?
Eumada si eu beau ceai pentru lactatie , desi am suficient , ca sa-l mentin , este de la Humana si se numeste ceai pentru mamici , tu folosesti altceva ?
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/PozeLauraMaria1LunaSiJumatate
Cornelia spune:
Siacob, sa va traiasca mica crestina!
Eumada, imi pare rau ca ai probleme cu mana.
Sandy, dupa cum ziceam, nu ma declar atotstiutoare (de fapt medicina ma depaseste), dar iti pot spune doar din experienta mea. Mie mi se pare recomandat cu prea mare usurinta, daca este vorba de niste bubite specifice nou nascutului. Pe mine nici nu m-a bagat in seama pediatra cand i-am spus ca nu imi plac bubiterle lui Vladimir si mi-a spus ca daca nu imi place cum arata, sa i-l dau ei si imi fac eu altul
. Acum serios, nu sunt absurda si chiar l-am folosit si eu la Stefan, cu efecte foarte bune, dar el avea o eczema uratica la mom. respectiv. Iar Mariei i-am dat prednison, pentru o tuse alergica de care nu mai scapa. Nu o sa pateasca nimic bb daca il dai de cateva ori cu el, dar nu cred ca era necesar un tratament asa de agresiv la varsta asta.
In privinta schimbatului, asa e, daca e manevrat dupa masa, e posibil sa verse. Totusi nu poate fi lasat murdar pentru ca se poate irita. Eu il schimb cu grija sa nu ii presez burtica cu piciorusele.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2