**Zmeurici de iulie-august 2009 (2)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

avem si noi poze noi:
http://www.dropshots.com/giova1#date/2009-08-28/16:50:06

Cornelia sa folosesti sanatoasa masina.
Dienutza va pregatiti sa veniti? drum bun atunci. Finului de la Madrid tare-i place in tara, e mai racoare...saracul toata vara cu 31 grade in camera a stat.
Servetele umede si eu le folosesc la pipi, in rest la kk il bag sub robinet, tare=-i place.
sandy e normal sa le cada parul...of te-ai speriat degeaba.

Finul meu are 3,5 luni si tot la cerere papa. eu sincer as muri sa-i dau mai des de 3 ore, cum papa Edi acum. Cica si dupa 30 min. i se face foame. Sincer nu as putea sa fie legat tot de tzitzi, vreau sa mai fac cate ceva si prin casa, sa mai rezolvam treburi in oras...ori asa nu as putea.

Fiul meu doarme la greu in bouncer pe vibratii. cum le opresc cum e cu ochii cat casa.

merg sa-i pregatesc baita, pe baieti i-am trimis la real; ca batea vantul prin frigider.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Folosesc si eu servetele umede la fiecare schimbat de pampers si nu avem nici o problema.

Si eu incerc s aii fac program dar nu o tin nemancata daca tipa de foame...incerc sa o obisnuiesc intai la 2 ore apoi ajungem noi si la 3..azi de ex a papat la 4 ore ca mi-a dormit tun...acu' doarme iar si eu vreau sa ii fac baie dar o aman pana la 21:30 sa se mai umple tzitzi ca a terminat de mancat la 19:30.

Mi-a venit rez la PAP...clasa I...nu am avut asa nici inainte sa nasc..de aia zicea dr uitandu-se la "dansa" ca nu am nici o urma de la nascare..vad ca si colul imi dovesteste asa

Nu stiu cum reusiti voi sa faceti depozite de lapte la congelator, eu daca ma mulg nu mai am lapte pt cand vrea sa pape iar daca papa la tzitzi nu mai am lapte sa ma mulg..deci cum nene?

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Uliiasi, multumesc pentru detalii despre firma de curatenie. Nu cred ca vom apela la o firma, cautam si noi o femeie care sa nu ne ia tva si alte costuri suplimentare

Muffinuta bine ai revenit! Felicitari! Sa fie sanatos NJ, sa-i aduca numai bucurii lui mami!

Giova, ce mare e Edi! Am crezut ca e altcineva in poze la inceput, a crescut foarte frumos!
Zici ca-i faci baitza singura? Uau! Asta chiar mi se pare greu. La noi o sa intarzie tati joi seara si chiar ma gandeam ca nu-l mai bag in caditza.

Nusy, la 7 zile? La voi nici nu mai e mare nevoie de servetele umede Stiu ca e normal, dar tot suna impresionant. Filip faca de 5-6 ori pe zi.

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico29_79 spune:

Buna fetelor!

Am intrat sa va salut, sa urez toate cele bune si La multi ani celor cu numele Maria si Marian si derivate ale acestora!

Felicitari Steadya! Multa sanatate, fericire si noroc lui Paul Roan!

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,chiar ca a crescut Edi ff. frumos....si tu cat te stresai!E dulce-dulce si el,si marco!iar tu arati tare bine! Eu mor de invidie cand va vad asa subtirele,nici nu se vede ca ati nasut...iar eu am o gramada de kg.,un burtoi de zici ca-s in luna a cincea,haine de imbracat ioc,si nici nu intentionez sa-mi cumpar.....de 2 zile sunt mai atenta la ceea ce bag in gura,sunt curioasa...sper sa ma tinaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh
Eu mor de invidie cand va vad asa subtirele,nici nu se vede ca ati nasut...iar eu am o gramada de kg.,un burtoi de zici ca-s in luna a cincea,haine de imbracat ioc,si nici nu intentionez sa-mi cumpar.....de 2 zile sunt mai atenta la ceea ce bag in gura,sunt curioasa...sper sa ma tina

Si eu, si eu . Mi-am propus ca de maine sa renunt la dulciuri si sa reduc painea la doua feliute pe zi. Sper sa ma tina macar asta .

Giova, da e frumusel tare Edi! Si grasunel si rozaliu... ce mai ... febletea mea

Le-am mai admirat si pe: Eva Blancai, care pare mult mai mare (asta a fost inpresia mea de la primele poze) si pe Ingrid a lui Nusy!

O sa mai ma uit la poze printre picaturi, ca iar sunt in oala cu melancolie si ma topesc dupa bebei .

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Noce: ba chiar la 9 zile,de data asta...si cu supozitor bagat in a opta zi(si nimic...) si inca unul in a -9-a zi si abia a fcaut dupa 4 ore..dupa care a mai facut,pana seara,inca de 2 ori(a recuperat...)..si constipata nu e...asa e tranzitul ei.

Cornelia:

Astazi dau de baut,ca am facut 3 lunite!!! De cand asteptam ...sa scape de colici,sa se regleze cat de cat cu mancatul,cu dormitul..toata lumea imi spunea ca de la 3 luni o sa fie mult mai usor si mai frumos..asa ca....in sfarsit,am facut si mult asteptatele 3 luni!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Neatza la o cafelutza!

Giova, arati foarte bine mamico! ce seamana Marco cu tine si ce grasunel s-a facut Edi!
si eu ii fac baita singura, mi se pare cel mai natural lucru. cind sint seara singura cu amindoi si tati la servici, Rebecca e in cada singura in timp ce eu cu el in dormitor la baita.

chiar vroiam sa stiu daca acum in sezonul rece se mai face baie zilnic? ma gindeam la 2 zile?
si eu folosesc servetele umede mereu si nu are nimic.
mi se pare incomod sa stau sa il dezbrac dupa fiecare kk si sa merg la chiuveta, mi-e cam frica sa il manevreaz pe acolo. plus ca in fiecare pampi are si cit o sparcaiala de kaki, asa ca, servetelele sa traiasca.

Blanca, eu daca ii dau sa suga din sinul sting, dreptul il mulg, sa zicem 150. daca imi raman de acolo 50 ml, il pun deoparte, si tot asa. dar nu reusesc nici eu sa mai pun mereu, ca papa si el din ce in ce mai mult.

suzeta avem si noi, il calmeaza mult, mai ales cind i-e foame, pina ma mulg, sau cind sintem afara pina intram in casa. rebecca a avut mult timp si nu a afectat-o deloc.

Pooh, succes la opritul dulciurilor si la eliminarea kg!! ai rabdare!!
la mine pofta de dulciuri s-a oprit brusc, nu imi explic. probabil ca diabetul meu de sarcina s-a "vindecat" si de aia nu mai simt nevoia de nimic dulce, decit ff rar. pai inainte de sarcina mincam ciocolate zilnic, inghetate si alte cele.

Cornelia, de ce depresie iar?? dupa burtica?? si mie mi-e dor si imi lipseste, dar ma uit la el si imi trece. mi-e asa de drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

neataaaa!!!Nusy,sa-ti traiasca Ingrid,wow,3 lunite!Si noi facem azi 2 luni,nu stiu cand a trecut timpul asa de repede,deja e mare,nu mai e bb mic si neajutorat.....Nu ca nu m-as bucura ca creste frumos,dar imi pare rau dupa fiecare zi care trece,l-as tine in brate non-stop,sa savurez cat mai mult momentele cat am bb mic.....si chiar nu exclud ideea de bb3Azi am fost matinale,tati s-a dus cu Timea la pt. un examen de exudat faringian...ne trebuie la gradi....saptamana viitoare incepem....intr-un fel abia astept,mai respir si eu,dar mi-e groaza de treziturile de dimineata devreme,de virusii adusi acasaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Sandy, de ce sa-l tii nemancat? Daca ii dai la cerere, isi face singur program dupa luna a2a sau a3a. Acum are stomacelul mic si papa cate putin, de-aia cere mai des. I se face foame mai des. Cauta pe google "attachment parenting" - despre alaptare si o sa gasesti mai multe informatii. Am incercat si eu odata juma de ora sa nu-i dau papa si ma simt vinovata si acum ca l-am tinut nemancat si l-am facut sa planga de foame. E atat de mic, ce stie el de programul din carti?

La prima vizita la pediatru, ni s-a spus sa ii facem program ca altfel o sa tampim. Si am venit acasa hotarati sa ii facem program, insa dupa 10 minute de urlat si de plans cu lacrimi in ochi am cedat si i-am dat tata.
Ajunsese sa stea toata ziua atarnat de tata - dormea cate 20 de minute maxim o ora si iar incepea sa urle...pe mine ma obosise la maxim pentru ca nu mai reuseam sa dorm deloc ziua si nici sa fac altceva prin casa...
Iar luni am fost la a doua vizita la pediatru si ne=a certat foarte tare. Mi-a zis ca in ritmul asta eu risc sa pierd laptele iar bebe nu o sa asimileze cum trebuie, pentru ca are tot timpul senzatia de foame si nici nu mai doarme etc...
Si spre supriza mea, nu a trebuit sa il las sa urle decat o zi. Luni a plans de ma durea sufletul, insa de ieri ne-am inteles foarte bine. Daca se trezeste mai devreme de trei ore sta cuminte in patut si vorbeste pe limba lui...I-am mai dat si suzeta (din care trage cu mare interes asteptand sa iasa ceva...sta foarte incruntat si trage de zor, e tare haios).
Azi noapte l-am pus in pat la 22.20 si a mai cerut papa pa 4.30 si apoi pe la opt iar acum doarme linistit - sper sa il tina pana la 11 :)
Inainte aveam tatele lesinate (moi) acum sunt tari cand se apropie masa si incepe sa curga din ele fix cand tre sa ii dau sa pape...

Pediatra mi-a mai zis sa ii schimb pampersul doar inainte de masa. Daca mai face in timp ce mananca sau dupa sa il las asa pana la masa urmatoare...insa regula asta inca nu am reusit sa o aplic :)

Pupici

Mergi la inceput