**Zmeurici de iulie-august 2009 (2)**
Raspunsuri - Pagina 20
inutsa spune:
Salutare si de la noi!
Sa incep mai intai prin a va zice ca v-am admirat pozele, ma rog, cat timp mi-a permis Bianca, adica nu prea mult
: elenada, giova, blanca, buburuza si mai sunt cateva dar le-am uitat numele, sorryyyy
aveti niste bebei tare frumosi.
blanca eu ziceam ca Bia e tare paroasa, dar cand am vazut-o pe bubulina ta, m-am convins ca se putea si mai mult par sa aiba. poti sa ii prinzi codite deja ![]()
buburuza bune sfaturile. merci
. Poate intru si eu cand am timp pe subiectul despre lactatie
Noi azi am fost plecati de dimineata in oras si ne-am intors abia seara. Asa ca Bia a papat doar pe drum si a dormit in reprize foarte scurte. Acum a adormit si pana dimineata nu cred ca se mai trezeste, poate doar pentru un papa-doua
.
imi pare rau pt bebeii chinuiti de colici. am avut si noi , dar putine, si sab simplex nu prea ne-a ajutat, in schimb baby drink a facut bine, tragea la parturi de numa-numa.
Vad ca voi slabiti dupa nastere, eu din contra.
La 10 zile de la nastere aveam 50 kg, iar peste o luna cu aproape 3 kile mai mult
. sper sa nu ma fac cat butoiul caci tre sa pap ca sa am laptic, si adevarul e ca mi-e foame non-stop, mai ceva ca in timpul sarcinii.
Voua dupa cat timp v-a venit CM? Bia nici 2 luni n-a implinit, ca mie deja mi-a venit zilele astea. credeam ca daca alaptez nu vine, dar se pare ca nu e asa
bebeii sa le treaca colicile nesuferite si sa doarma neintorsi
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Giova spune:
Hranit copiii, unul de bunica altul de la tzatza, zmeurica somn, marco la desene...eu pe net.
Inutsa si mie mi-a venit cm...curge ca de la robinet
. mi-a mai venit odata si acum 23 zile, dar nu asa jult ca acum. asta e...la unele ne vine....in prima zi de cm, bb a facut mari crize si vroia des la san. acum vad ca e ok.
Blanca a avut o zi mai proasta...cine stie ce s-a intamplat, ai vazut ca multi bb au fost crizati vineri. eu nici nu am formula in casa. asa am inceput si eu la marco si pe urma a prins gustul si s=a dus lapte;le meu.
Pooh super ca ai scapat de pitici.
Adriana ii place lui Cezar la FTK? l-am dus si pe marco anul trecut, dar nu a fost prea interesat...nu avea nici 3 ani si nici rabdare sa stea cumintel o ora. am renuntat deocamdata....
Uliiasi imi pare rau ca sunteti bolnaviori. cum ati reusit?
\Danielle multumim de vesti. of doamne, ce o fost in sufletul parintilor. Theea ma rog sa fie ok pitica si sa se refaca rapid. bine ca ati descoperit la timp.
coccorina ma bucur ca nu ai sarit repede cu antibioticul.
meleea nu ai san? sper sa gasesti formula buna pt. zmeurel. mai da-mi odata numele sapunului...am uitat biletelul; acasa
.
Buburuza multumim frumos de informatii.
Crisarh bine ati revenit. sa va triasca micuta si sa va bucurati de ea.
Moniland super bine a luat Irinuca in greutate.
merg si eu la somn. Maine sper sa mai intru in contul comun sa vad pozele noi.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Michelle81 spune:
Buna fetelor.As dori si eu pe lista voastra cu bebe LUKAS GABRIEL,nascut pe 4 august,3325grame,51 cm la 37 sapt prin cezariana.
EU v-am mai citit si in sarcina dar nu am scris penntru ca am pierdut trei sarcini iar sarcina aceasta am stat numai cu frica in fiecare zi...
Sper sa ma primiti si pe mine la voi.
pooh spune:
Neata!!!!Eu matinala azi,bb doarme,Timea e la gradinita.....
....Toata vara am asteptat sa inceapa,iar acum sunt trista un pic,ma tot gandesc cum si cand a trecut timpul,am deja a printesa de grupa mijlocie.....Asa de repede cresc copiii...mi-am propus sa savurez fiecare minut petrecut cu ei
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Michelle,bine ai venit printre noi!!!!
Sa va traiasca baietelul,sa va bucurati de el!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
danielle02 spune:
`neataaa
haideti la o
mamici.
noi suntem racite,adica toate 3.a inceput de la Ebonee,eu si acum Melissa,are olecuta de muci si nu prea poate respira.astept sa se trezeasca sa ii curat nasucul.
sa aveti o saptamana frumoasa fetelor
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
meleea spune:
Giova, sapunul se numeste A-derma, de la Ducray!
am vazut numai bebei frumosi
,ce mai... suntem cele mai frumoase zmeurele!
,ma duc sa mai fac si eu cate ceva , ca doarme randunica mea ![]()
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eumada Vineri am crestinat micutza noastra..a fost cuminte si a gugushtit asa frumos...eu am stat afara ca nu am inca 40 de zile dar biserica nu avea hol se intra de afara direct in biserica...... Dupa adica seara gugushtiucul a fost agitat a durut-o burtica si a plans....si noi luam bonissan,milkzucker de la humana,si altele,dar cel mai bine i-a facut ceaiul baby calm de la fares...da partzuri si nu se constipa dar face in continuare foarte greu.... ![]() ![]() ![]() Oricum de joi ne-a ajutat mama si ne ajuta mama noaptea dar cateodata o ajunge si pe ea....si nu poate tot timpul.Asa ca e naspa rau de tot..rau rau de tot... Frumoasa mea nu doarme noaptea ci ziua...noaptea vrea sa socializeze si ultima oara nu am dormit 36 de ore... dar o iubesc....o sa pun cateva poze facute de amatori de la baitza si botez...![]() Madalina de minunica Eva-Maria. |
Nu ai participat deloc la botez? eu aici am auzit pentru prima data faza cu 40 de zile si neintratul in biserica pana atunci ... Eu n-am avut 40 de zile de la nastere si am intrat, bine chemasem inainte preotul acasa sa-mi faca o rugaciune sa pot iesi cu asta mica ... dar atat.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)Nasterea printesei

micaalsa spune:
Michelle81, bine-ai venit. Acum curaj, scrie-ne mai des. Ce-a fost a trecut, bebe Lukas e cel mai important 
pooh, si eu am dus-o azi pe Iulia la gradi, la noi e prima zi. Si e tare pustie casa fara ea. Sper sa-i placa ... primul contact a fost super ok, il tot intreba pe taica-so de ce nu pleaca la servici, ca taticii n-au voie la gradi
Sunt curioasa tare ce face azi.
danielle, multa sanatate. Tare greu cu totii raciti. Aveti grija de voi.
meleea, am inceput sa folosesc sapunelul si crema. Super super bune, recomand. O intrebare: tu folosesti incontinuu produsele astea sau doar cele 10 zile? Ca-s in dilema, nu stiu ce sa fac. Eu am observat ca i s-a uscat putintel pielea de la ele. La voi cum e?
Giova, poate ne vedem ![]()
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
anemona27 spune:
Danielle multa sanatae tie si fetelor,ia si tu lamaie cu miere.
Bafta tuturor celor care incep scoala si gradinita azi!
Alex al meu cand vorbesc cu el rade la mine,a inceput sa doarma mai bine noaptea,se trezeste de 2 ori sa manace dar adoarme repede la loc,asa ca sunt mai odihnita si am de gand sa fac o ciorba de burta azi,sper sa ma lase.
Fug la o cafea fara cofeina.
mami fericita cu
Alex