**Zmeurici de iulie-august 2009 (2)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

apropos de ce ziceam mai sus ... abia am reusit acum sa il adorm si am si eu timp sa ma pun la curent cu forumul!
de aia bantui la ora asta pe aici

Thea de minune mica Serban Alexandru

15 iulie 2009
"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna si de la noi!
Adriana si eu ziceam daca avem lapte suficient sa-i alimentam exclusiv la san , eu de exemplu pentru cresterea cantitaii de lapte folosesc ceaiul Still Tee de la Humana si m-a ajutat ff mult .
Noi acum dormim , suntem putin mai linistita pentru ca avem afurisitele de colici ! Nu stiu ce sa-i mai dau saracuta impotriva colicilor . I-am dat Sab Simplex , Bonnisan , Water Gripe , voi ce mai folositi , spuneti-mi si mie ca tare imi pare rau de ea mititica .
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMariaLa2Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Vineri am crestinat micutza noastra..a fost cuminte si a gugushtit asa frumos...eu am stat afara ca nu am inca 40 de zile dar biserica nu avea hol se intra de afara direct in biserica......
Dupa adica seara gugushtiucul a fost agitat a durut-o burtica si a plans....si noi luam bonissan,milkzucker de la humana,si altele,dar cel mai bine i-a facut ceaiul baby calm de la fares...da partzuri si nu se constipa dar face in continuare foarte greu....
Oricum de joi ne-a ajutat mama si ne ajuta mama noaptea dar cateodata o ajunge si pe ea....si nu poate tot timpul.Asa ca e naspa rau de tot..rau rau de tot...
Frumoasa mea nu doarme noaptea ci ziua...noaptea vrea sa socializeze si ultima oara nu am dormit 36 de ore...dar o iubesc....o sa pun cateva poze facute de amatori de la baitza si botez...

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Salut,nu am mai scris de mult, dar bebelina m-a tinut ocupata. Am nascut pe 20 August, prin cezariana, la Polizu. Am avut ceva patanii, ne-au spart masina dupa ce am iesit din operatie si ne-au furat geanta mea pt internare, cu toate lucrurile si toate pregatelile mele, pana si dosarul de sarcina era acolo; plus geanta bebelusei, cu tot ce pregatisem pt ea, hainute, pampersi, creme,... si o camera video, in care era o caseta pe care incercasem sa filmez burtica cum se misca pe la 9 luni , dar in final ne-am descurcat si fara ele;Clara Maria avea 3kg, 50cm si scor 9. Suntem bine acum, ne-am luptat cu colicii, dar au trecut; Alaptez, numai ca nu a luat in greutate prea mult si ii dau completare de 2 ori, pe la 12.00 aprox. 30-60ml, cum cere ea si la 18.00 tot cam asa; in rest numai san; noaptea suge bine la san, cam juma de ora si ii goleste, ziua e mai puturoasa, suge 5 min si adoarme si la o ora cere iar, de aceea am bagat completarea, sa doarma cam 3 ore, in acest timp sanul se umple cu laptic si suge si ea mai bine si in timpul zilei; sper sa nu trecem prea repede numai pe lapte praf, voi face tot posibilul sa ramanem la san;Nu stiu cum sa updatez prima pagina, rog un moderator sa o faca. 20 aug: Clara Maria avea 3kg, 50cm, scor apgar 9, cezariana, Polizupup fetele, nopti linistite si multa sanatate http://picasaweb.google.com/alnaibii/ClaraMaria?authkey=Gv1sRgCJ2R0qKhx_KMgQE&feat=directlink Clara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Imi este dor de voi si de povestile voastre. Sunt sigura ca atingeti subiecte care mi-ar prinde bine si mie dar efectiv nu am timp nici sa citesc postarile voastre. Sper ca sunteti bine si voi si zmeuricile voastre.
La noi totul e ok, a ajuns si Irinus la 4 kg.
Azi sunt 7 sapt de la nastere si eu inca mai am lohii. E normal?
Va puuuuup

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Buna ziua mamici frumoase!

Revin dupa o lunga perioada de adaptare la viata cu doi copii.
Sunt singurica cuc cu ei toata ziua, casa e vraiste, seara mai reusesc sa fac cate ceva cand vine sotul de la serviciu, in rest le las asa cum sunt, nu am ce sa fac pana nu ne linistim un pic. Ma mai enervez cu puiul cel mare mai tip la el, dar imi pare atat de rau dupa aia de mor! Of of...

Despre Ana: a luat 1,4 kg in prima luna, vrem sa va ajungem din urma pentru ca ea a fost micutza la nastere (2,7 kg), papam san, am avut si eu tentatia completarii cu lapte praf dar cand am vazut cat a crescut si ca nu era nici o diferenta la orele de somn, am lasat-o balta si bine am facut.
Ziua e agitatie mare, noaptea doarme binisor: cate 3-4 ore, spre ora 5 incepe frichineala si la 7 gata, ochii mari, incepe cu zambete si gangureli si uiti si de cea mai groaznica noapte
Colicii nu-a asa rai cum au fost la Stefan, oricum ca si Eva lui eumada, ceaiul Baby Calm de la Fares ne-a fost cel mai bun pana acum.

Ne plimbam cam 4 ore/zi prin parc, macar sa mai prindem cateva zile frumoase.

Va tin pumnii cu alaptatul, am vazut ca au cateva dintre voi ceva pb.

Theea, multa sanatate micutei! Ne rugam pentru ea!

Am vazut bebei frumosi! Ii pup pe toti, sunt niste dulci!

Cristina, mami de Stefan (23.07.2004) si Ana Sophia *03.08.2009*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Hi mamicile!
Bebelina mea doarme in sfarsit un pic dupa cateva zile de chin cu cei colici. Andreea, noi dam si Debridat cand nu mai poate saraca de durere (nu tot timpul) si sa stii ca da rezultate : in sensul ca da partzuri multe multe, face kk o gramada, dupa care se linisteste si adoarme. Deocamdata nu prea are program, nici de somn nici de masa, deci eu ii dau papa de cate ori are nevoie si o las sa doarma cat vrea ea. Oricum, mai mult de 2-3 ore legate nu doarme. Am gresit zilele trecute si am papat niste carnati de porc, ca nu mai puteam de pofta ( facuse tati) si am stat de santinela vreo 2 nopti, asa ca acum am trecut pe iaurt si gratar si mai beau eu ceai de tei ( poate si de asta s-a mai linistit)
Intre mese, servim baby drink, dar nu ne dam in vant, decat dk ne este foarte sete.
In rest, pe mine ma cam dor sfarcurile, cred ca m-am iritat un pic, da incercam cu bepanten, poate mai trece. Scumpica mea a luat in 2 sapt aproape 600 g, ceea ce o face pe mamica fff fericita.
Theea, ne rugam pt tine si pt bbelusha ta.
Pupici, revenim cand putem

fericita de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

Buna seara la toata lumea,
Am intrat sa va spun pe scurt ca suntem bine, am ajuns acasa foarte repede joi dupa amiaza si de atunci incercam sa ne acomodam cu noua viata de mamica.
Foarte pe scurt nasterea s-a produs marti 08.09,dupa ce initial m-am internat luni dar intrucat colul era in continuare insuficient de scurt si nu prezentam semne de travaliu, dr. a facut ceva manevre (tuseu) si m-a trimis pentru inca o noapte acasa in speranta comuna ca se va declansa nasterea naturala. A doua zi, in aceleasi conditii m-am intors la spital, atat mana dreapta cat si dr. meu au incercat inutil pe rand sa rupa membranele, la monitor nu apareau deloc contractii - asa ca am avut posibilitatea sa mai astept sau sa intru la cezariana. Intrucat se implineau 41 s si 2 zile am ales cezariana. Totul a decurs OK, rahidiana fara probleme, "nastere" usoara, bebe 4100g, 54 cm, scor Apgar 8.
Dupa o noapte la reanimare, l-am intalnit in sfarsit pe bebe, care mi-a fost adus in rezerva in jurul pranzului. Durerile operatiei nu mai e cazul sa le reamintesc, le stiti cu toatele cele care ati trecut prin cezariana, am facut eforturi mari sa ma misc cat mai mult, etc, si am reusit ca a doua zi deja, (joi) sa ne externam.
Am trecut si prin stresul inerent de spital cu bebe care nu-i ajungeau cei 20ml de formula Luminac (laptele nu-mi venise inca) si alergatura dupa asistente, dr. pediatru care nu mai sosea, etc
Acum suntem deja de aproape 4 zile acasa, mult mai bine, dupa 2 nopti mai grele in care bebe nu a dormit mai deloc si a plans in continuu. Dar cu ajutorul uni pachetel de Babydrink si slava Domunului lactatiei care s-a declansat sambata de astazi am trecut exclusiv pe titzi si bebe e mult mult mai cumintel, doarme in sfarsit cate 2-3 chiar 3si 1/2 ore si plange mult mai putin.
Fara ajutorul mamei mele nu as fi reusit insa, dar sper sa intram in curand intr-un ritm normal, cu program si tot restul
Cam atat de la noi si gasiti pe contul comun cateva poze cu Roan Paul si verisorii lui in vizita de ieri.
Va pup pe toate si va spun pe curand (cand sper sa recuperez tot ce ati postat) nu inainte de a va multumi din tot sufletul pentru toate informatiile si sfaturile pe care le-am gasit aici (de la listuta de spital care a fost exemplara, info "deja-vu" al nasterii, spitalizarii si recuperarii, la sfaturilor de calmare, linistire bebe, de alaptare, de ingrijire, etc, etc) toate nepretuite in aceste momente. Si daca (asa cum spunea o prietena) ar trebui sa existe o scoala in toata regula cu toata pregatirea de a deveni mama, ma bucur ca eu am gasit-o si am frecventat-o alaturi de voi aici pe DC.

Adya
mamica fericita de Roan Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutelor

felicitari fetelor care si-au crestinat bebelusii. Pe 31 octombrie vom avea si noi botezul. Abia astept.

De miercuri au venit parintii mei la mine si pot zice ca nici nu am mai stiut ca am copii. In afara de dragalit si jucat cu ei nu am facut nimic altceva. Ai mei au facut lapticul praf tot ei s-au trezit noaptea sa ii hraneasca tot iei i-au scos la plimbare. A fost boierie curata si cu toate astea nu pot sa zic ca m-am odihnit. Am umblat numai pe drumuri. Am cumparat la pitici in camera o canapea am fost cu mama sa isi cumpere haine pt o nunta si am colindat o gramada amandoua am umblat dupa restaurant am platit acontul am stabilit si la biserica totul. Am rezolvat o gramada de chestii si uite asa nu am apucat sa ma odihnrsc. Ma simt parca mia obosita. Norocul meu e ca de acum in colo vor veni mai des. Marti pleaca si se vor intoarce saptamana viitoare cand mergem la vaccin cu piticii. Vineri implinesc doua luni.
Aseara i-am cantarit si Matei are 5000 gr si Ana 4960 gr. Sunt foarte bine amandoi.
Va spuneam ca dupa mastita lapticul meu scazuse rau si mulsul devenise un mare chin. Dupa ce trageam o ora abaia daca scoteam 90 ml de laptic. Ma dureau ingrozitor sanii asa ca am inceput sa ii pun pe pitici la piept si surpriza se pare ca le place. Papa ei ce papa cam 20 - 30 minute apoi le dau biberon. Cand papa san mai papa doar 120 ml biberon si uneori nici atat. Fraa san papa 150 ml si uneori au mai cerut si au mai papat inca 30ml.
DE maine ma apuc sa mai beau ceai poate mai sporesc productia de lapte. Bine ar fi sa reusesc.
Theea multa multa sanatate fetitei tale.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din Alba iulia!
Azi am crestinatt si noi finutul...am avut o groaza de emotii, dar tare cumintel a fost. vreme buna, totul ok.
Acum mai am doar emotiile pt. crestinarea lui |Edi, sa fie la fel de cuminte ca Eric.

Edi ok, papa la greu si e cuminte. azi a papat san doar la 6 ore, intre bibe muls...nu puteam sa fug tot la 3 ore de la botez. Cand am ajuns acasa mi-a ras la greu si a gangurit mult de tot. cred ca se bucura ca ma vede...e prima data cand am stat atatea ore departe de el.

Eumada sa va traiasca mica crestina! bine ca te ajuta mama ta.
Elena ma bucur sa aud ca vine lapticul, doamne ajuta sa se inmulteasca. sunt fericita ca te ajuta mult parintii, chiar daca nu te-ai odihnit, ai mai iesit si tu, ai mai facut si altceva in afara de scutece, lapte, .

nu am citit nimic alktceva, eu dorm la soacra cu copii...credeam ca pleaca la bai si teapa....sper sa nu ma enerveze prea tare.

dupa ce pun trupa la somn, sper sa reusesc sa citesc din urma...daca nu adorm si eu.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput