**Zmeurici de iulie-august 2009 (2)**
Raspunsuri - Pagina 17
pooh spune:
Hopp si eu la o cafea......![]()
Timea e cu tati la firma,tare mandra s-a dus,are mult de lucru
Balazs doarme....cu greu a adormit aseara la 10,si dimineata la 6.30 l-am trezit eu,ca-mi pocneau sanii,nu mai puteam...a papat si de atunci somnic....Sper sa nu fie vreo problema de doarme atat.....
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
M-a sunat maicamea,dupa ce se trezeste
vine si-l ia la plimbare

Yupiiiiiiiiiiiiiii,cel putin 1.30-2 ore o sa fiu singurica

pooh spune:
Blanca,nu are rost sa te simti vinovata....i-ai dat formula si gata....macar ti-ai dat seama daca din cauza fomii plangea si era maraita
Chiar,s-a simtit vreo schimbare?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Blanca,nu are rost sa te simti vinovata....i-ai dat formula si gata....macar ti-ai dat seama daca din cauza fomii plangea si era maraita ![]() Chiar,s-a simtit vreo schimbare? Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09) |
Nu mi-am dat seama...nici nu a mancat mult 40 ml caci apoi am puso la san...nu a adormit imediat ci iar ne-am jucat prin casa..sa trezit la 5 si ceva sa ceara papa...de obicei se trezeste pe la 4 si ceva...acum nu stiu...
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
adrianafedorca spune:
neata
intru si eu repede sa va zic buna dimineata
tati e plecat cu Cezar la Fastrakids eu am ramas acasa cu pitica sa fac curat, a fost asa de cumintica aseara aa dormit la oea 23 la 6,30 am trezit-o eu ca-mi bubuiau sanii si a papat ceva si a adormit la loc pana la 10,23...nu mi-a venit sa cred, acum a papat iar la san 70 ml ca i-am facut proba suptului si sta cumintica la ea in pat sunt curioasa cat
va pup , revin, ma duc sa termin curatenia ca acusi imi vin baietii
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
uliiasi spune:
Buna, zmeurici!
Vad ca numai bebelusi agitati pe-aici...
Al meu in schimb a racit
. E plin de muci, prima noapte n-am reusit sa scot toti mucii cu batista bebelusului si am stat mai toata noaptea treaza sa ma asigur ca respira si nu se sufoca. Am sunat pediatra si mi-a spus sa-i bag supozitor cu paracetamol si sa continui cu batistuta. Of of of.... pe langa asta si eu sunt racita. La fel, nasul infundat si durere de cap. Si eu tot paracetamol am luat...altceva nu cred ca am voie. E bine ca nu are febra.
Sper din tot sufletul sa-i treaca, mi-e asa mila de el cand il aud cum se chinuie sa respire...Si totusi l-am imbracat gros si era soare si frumos afara, dar cred ca vantul i-a adus ceva microbi si cum sunt asa sensibili...
Luni ne intoarcem la Bucuresti, da Doamne sa-i treaca pana atunci, sa stau in masina 6-7 ore si el sa fie plin de muci.
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/
andreea_1979 spune:
Buna fetele ! La noi a venit ieri pediatra si m-a certat ca i-am dat formula .
Blanca nu-i mai da lapte praf daca ai lapte , nu face cum am facut eu , noroc ca m-am oprit la timp .Laptele de mama e cel mai bun , mi-a zis dr. sa-i dau pana la 6 luni daca am lapte .
Mi-a mai spus ca tipa la san din cauza colicilor si mi-a dat un preparat , pe care , insa , nu l-am gasit la farmacie ! 
Mami de Laura Maria (16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/PozeLauraMaria1LunaSiJumatate
pooh spune:
Uliiasi,sanatate multa lui David Andrei!!!!
inutsa spune:

Salutare, mamici de zmeurici!
In sfarsit v-am gasit
, ca v-am tot cautat la "Odisee" si nu va gaseam. Bine ca mi-a dat prin cap sa intru la "Clubul scutecelor"
.
Sper sa reusesc sa intru mai des pe aici, sa vedem cum mai sunt ceilalti zmeurei si sa "furam" tactici de linistit bebele
.
Raportez o zmeurica maricica, luni mergem la vaccinul de 2 luni si va zic exact "tonajul" fetitei
. Oricum, ma dor bratele de greutatea ei
.
Avem un pic de tuse, fara muci, fara febra, dar mi se rupe inima cand o aud tusind
. Sa vedem ce ne recomanda luni medicul.
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
monica2008 spune:
buna fetele
eu sunt super obosita bebe al meu a fost cam agitat aseara,nu plangaea dar se maraia in continuu
si eu nu reuseam sa dorm...
acuma doarme dus de vreo 1.30
,ma pun si eu la un somnic scurt
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/