**Zmeurici de iulie-august 2009 (2)**
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
Blanca pot aparea colicii si mai tarziu. la altii au aparut la 3 luni...asa ca....
Si Edi a fost la fel de agitata azi si a cerut lapte din 2 in 2 ore...si eu sunt terminata si mai am si bagaje de facut.
Ori a fost ceva in atmosfera, ori asa s-a nimerit....
acum doarme, dupa baita si papa.
, voi scrie din Alba cand am timp.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
pooh spune:
He-he,si noi in clubul vostru.....Acum l-am adormit pe Balazs,dupa 2 reprize de plansete/urlete puternice.....Tot asa,scuipa sanul,urla de se inrosea,il calmam,il puneam la piept,iarasi plangea....Pentru prima oara i-am dat sa manance si din celalat san.....Nu stiu ce sa zic....colici...puseu de crestere,de nu-i ajunge lapticul......nu-i place cum curge din san si se enerveaza pana nu mai poate
. Eu sper totusi sa nu fie colicii....deja avem 2 luni,chiar m-am bucurat ca am scapat
Oare nu-i luna plina?
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
De disperare acum dupa baita i-am dat pt prima data lapte praf..40 ml..i-am dat cu lacrimi in ochi
...am zis ca poate nu ii ajunge lapticul meu...apoi i-am dat san.
Am puso in pat, sa vedem daca doarme....sunt trista pt lapticul praf...ma simt vinovata.....
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
Cornelia spune:
Pooh, ce frumuseti tineai tu ascunse! Sunt niste scumpi amandoi! Si ce ochisori are Balazs!
Nu e luna plina
. Dar ce criza de plans mi-a facut si Vladimir! Cred ca a plans doua ore, pana la baita. Si chiar nu mai stiam ce inseamna atata plans. Azi nu i-am dat Infacol-ul (ma gandeam ca nu mai are nevoie). Sper ca nu din cauza asta, ca eram hotarata sa il scot.
Giova, drum bun!
Ylla, Vladimir doarme mult dimineata. Noi toti am dormi pana la 9 in casa, dar da Stefan scularea la 7. Trebuie sa am mereu grija s anu il trezeasca el pe Vladimir
.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
monica2008 spune:
buna seara fetele
noi suntem bine bebe e super bine ,marti la vaccin a plans putin dar nu a facut febra .ieri a nascut cumnatica mea la 35 de sap o printesa de 2500 si 50 de cm e asa de frumoasa
,cand il pun pe DENIS langa e pare un urias![]()
DENIS mananca cam din 3 in 3 ore noaptea si mai rara cate o data,bebe al meu nu mai vrea sa pape la san vrea doar din bibe si trebuie sa ma mulg mereu
,eu scot cam 120_150 la 4 ore.
GOIVA super frumos printul tau
ANEMONA ce bine arati si bebe e super frumusel
YLLA tare frumos si bebe al tau
ce mai odiseea noastra e plina de bebici frumosi![]()
va las ca sunt super obosita ca azi am fost plecata de dimineta
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
Motana spune:
fetelor, carti electronice aici:
desprecarti@yahoo.com cu pass: 000000 (6 de 0)
si desprecarti@gmail cu pass.... 000001 (5 zerouri si 1)
si... cont nou tot pe www.4shared.com
login : desprecarti@gmai.com
parola: romania
si mai e
login : desprecarti@yahoo.com
parola: romania
tot pe www.4shared.com
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
Giova spune:
vai ca m-a capiat si edi...a urlat de s-a invinetit in jurul gurii... fatza ii era rosie ca racul
.
zau de stiu ce a avut azi, e clar a fost ceva in aer de au luat-o razna toti bebelushii.
acum am reusit sa-l culc, sper pana dimnieata, ca de nu voi fii zoombie.
adio manichiura si vopsit azi. sper sa apuc maine, dupa ce calc ceva camasi sa-i ramana sotului (*el se intoarce dupa botezul finutului).
Monica sa va traiasca nepotica. refacere rapida mamicii si cat mai mult laptic.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
anemona27 spune:
Pooh tare frumusel bebitul tau,si copiii Alinei la fel.
Multumesc fetelor de aprecieri.
Eu azi am reusit sa gatesc prima data dupa ce am nascut,iar pe la 5 l-am trimis pe Alex afara cu bunicii,iar eu am iesit cu sotu la o terasa.
Imi pare rau ca aud de copii plangaciosi, eu cel putin m-am obisnuit,la noi apar destul de des episoade deastea.Spre exemplu acum e la mine in brate,doarme 10 minute se trezeste mai suge putin si adoarme, astept sa adoarma mai bine sa-l pun in patut.Asta facem in fiecare seara pana pe la 2 noaptea.
Astept vremuri mai bune.
mami fericita cu
Alex
CriPOD spune:
Intru si io'n club azi!
Io am zis ca-i de la vaccinul de alaltaieri. Somn de max 10 minute, plans inconsolabil, a mai invatat si sa faca fata de puppy trist cu buzita de jos iesita... Vai, vai!
Abia astept seara sa se faca liniste-n sat si sa vina maine o zi mai buna!![]()
anemona27 spune:
Buna dimineata!
Dau o
fara cofeina si astept doar vesti bune de la voi.
Copilul meu a dormit si runda a doua de somn in patutul lui, uraaaa,de obicei dormea in leagan,ce sa mai, ne facem mari.
Sper sa nu ploua azi sa iesim la plimbare.
mami fericita cu
Alex